Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bnmde versıon 1.1.4 tu update restore yaptm 2.1 ıcın sadece acıl cagrılar cıktı mnu falan vs yok ben bunu nasıl duzelte bılırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulimic -- 2 Ekim 2008; 23:38:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulimic

arkadaslar bnmde versıon 1.1.4 tu update restore yaptm 2.1 ıcın sadece acıl cagrılar cıktı mnu falan vs yok ben bunu nasıl duzelte bılırım ?

quickPWN işlemlerini yapın
  • arkadaslar merhaba.. ilk olarak hic bir zorunlulugu olmamasina ragmen, tekraren de olsa sorularimiza cevap veren arkadaslara gercekten cok tskrler...

forumu basindan beri okudum, kafam karisti biraz, cok da anlamam zaten bu islerden maalesef:( o yuzden sormadan baslamiyim istedim isleme:

amerika da ATT ile 16gb 2G telefonumu 6 ay kullandim, TRye geldim, iliberty+ ile unlock yapmistim, turkcell imi kullaniyordum sorunsuzca(pasaport kaydi da tamam), simdi yeni versiyonun artilarini gorunce update yapiyim dedim. itunes u durmadan synch icin kullaniyorum, biraz once onu da update etttim vers 8'e. simdi direk itunes a girip update desem bisey oluyor mu? restore yaptigimda onceden att hattimi takmam gerekiyordu activation icin, hattim halen aktif faydasi olacaksa kullanabilirim, activation icin... cydia da kurmustum gecen hafta, ama olmasa da olur... hatta cydia nin etkisinden temizlemek icin once bi restore yapsam mi? sonra iphone update desem? versiyonum halen 1.1.4....
    yardimci olacak arkadaslara gonulden tskr simdiden...

• quote:

Orjinalden alıntı: synergyist

arkadaslar merhaba.. ilk olarak hic bir zorunlulugu olmamasina ragmen, tekraren de olsa sorularimiza cevap veren arkadaslara gercekten cok tskrler...

forumu basindan beri okudum, kafam karisti biraz, cok da anlamam zaten bu islerden maalesef:( o yuzden sormadan baslamiyim istedim isleme:

amerika da ATT ile 16gb 2G telefonumu 6 ay kullandim, TRye geldim, iliberty+ ile unlock yapmistim, turkcell imi kullaniyordum sorunsuzca(pasaport kaydi da tamam), simdi yeni versiyonun artilarini gorunce update yapiyim dedim. itunes u durmadan synch icin kullaniyorum, biraz once onu da update etttim vers 8'e. simdi direk itunes a girip update desem bisey oluyor mu? restore yaptigimda onceden att hattimi takmam gerekiyordu activation icin, hattim halen aktif faydasi olacaksa kullanabilirim, activation icin... cydia da kurmustum gecen hafta, ama olmasa da olur... hatta cydia nin etkisinden temizlemek icin once bi restore yapsam mi? sonra iphone update desem? versiyonum halen 1.1.4....

şimdi sen orjinal 2.1 FW dosyasını indir. sonra restore et. restore ettikten sonra hiçbir işlem uygulamadan quickPWN işlemlerini uygula. sorunsuzla unlock & JailBreak edilmiş bir iphone'un olmuş olur

• islemleri aynen yaptim... ama sonuc husran simdilik:( neyi yanlis yaptim acaba... "Different SIM detected , please connect to iTunes" diyor telefon. ATT karti takiyorum aktive oluyor, yine Turkcell i taktigimda yine ayni emergency moduna geliyor... quickpwn u 3 defa uyguladim. ilk ikisinde sadece UNLOCK secenegini secmstim, sonra bi yerde cydia yi da secmek zorundasin diyordu onu da secip yaptim. yine olmadi??? ben nerde yanlis yaptim? simdi napmaliyim...
    ilginiz icin tesekkurler
  • bu arada simdi biseyi farkettim:( ben SHIFT+Restore yerine direk Restore a basmistim... bundan mi olmadi acaba????

quote:

Orjinalden alıntı: R3P

quote:

Orjinalden alıntı: synergyist

arkadaslar merhaba.. ilk olarak hic bir zorunlulugu olmamasina ragmen, tekraren de olsa sorularimiza cevap veren arkadaslara gercekten cok tskrler...

şimdi sen orjinal 2.1 FW dosyasını indir. sonra restore et. restore ettikten sonra hiçbir işlem uygulamadan quickPWN işlemlerini uygula. sorunsuzla unlock & JailBreak edilmiş bir iphone'un olmuş olur

• 2.1 3g jailbreake oluormu sorunsuz acil biri bişi desin plz :D
  • cok enteresan: aramalar geliyor, arama yapabiliyorum ama ekranda Emergency call var sadece. "Different SIM detected, Please connect to iTunes" diyo, baska da bisi demiyo..??:(
  • Allhima binlerce sukur!!:) bugunku islerimi falan birakip inatla ugrasmaya devam ettim ve sonuc pozitif... inanin mantikli bisey yaptigmi sanmiyorum:) gece 1den beri yuzlerce sey denedim, binlerce mesaj okudum farkli forumlarda... bu forumdan bu kadar faydalandim, ben de tecrube yazmis oliyim istedim :
    en son quickpwn denememden once farkli bi bilgisayara itunes 7.7 kurup, 2.0.2 versiyona restore yaptim, quickpwn denedim olmadi, 1.1.4 e donmek istedim (itunes 7.5 ile olmadi)... yine itunes 8 olan bilgisayarima gectim ve yine aynen direktifleri takip ettim, bu sefer oldu. extra bisey de yapmadim:) nasil oldu anlamadim... ama kendime gecmis olsun diyorum, bu kadar kisi oldu derken bende sorun cikmasi canimi fena sikmisti...

ben derimki kesin cozum olmadan, fazla vakti olmayanlar bu update olayina girismesinler...

yardimci olmaya calisan arkadsima da tekrar tskr...

• daha önce custom fw ile 2.1 e geçmiştim.yüklediğim app'leri görmüyordu.görmesi için mobile instalion gibi abuk sabuk programlar,yok cydiadan program kurup silme falan gerekiyordu.açılıştaki elma logosu bi tuhaftı.bundada bu problemler varmı.birde şu home tuşuna 5 sn hold+home tuşuna bilmem kaç saniye olayını yapamazsa ne olacak.yapabileceğimi sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabflickr -- 7 Ekim 2008; 12:52:49 >
  • Çok güzel bir anladım
    iPhone 2G yi 1.1.4 sürümden çok rahat bir şekilde 2.1 yaptım
    Hold Home tuş muhabbeti belki biraz dikkat gerektirebilir ve ilk seferde olmaya bilir sıkıntı etmeyip deneyin
    R3P ye teşekkür ederim
    Yanlız Cihaz Japonca oldu entresandır
  • 1.1.4 sürüm 2G telefonumu yukarıda anlatılan yönergeyi uygulayarak 2.1 Jailbreak hale getirdim.R3P arkadaşımıza çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JesusMan

2.1 3g jailbreake oluormu sorunsuz acil biri bişi desin plz :D

http://forum.donanimhaber.com/m_27044947/tm.htm
  • 1.1.4 ten 2.1.e geçmemi sorunsuz geçmemi sağlayan bu başlıktaki arkadaşlara teşekkürler.. Hepsi 12 dakika sürdü..Sıfırdan başlayanlara hatırlatma: İndirdiğiniz 2.1 fw dosyası zip uzantısı ile geliyor..uzantıyı .ipsw olarak değiştirmeyi unutmayın..unzip yapıp sadece firmware yazılı dosyayı almayın..
  • 2.1 yaptım lakin EDGE çalışmaz oldu
    daha önce karşılaşan çözümünü bilen varmı acaba?
  • turkcellden aldıgım 3g cihazımı başarılı bir şekilde update ettim ve sim çalışmama sorunuda yaşamadım.
    kayıtlı oldugu için cihaz sanırım unlock olayıne gerek yok.
  • Ve 2 dakika önce JB işlemini yapmış bulunuyorum.(Türkiye'den alınmış 3G cihaz)
    Sorunsuz çalışıyor.Şimdi tek yapmam gereken program indirip atmam tabii ki nasıl olduğunu öğrendikten sonra:D
  • Ve ilk problemi yaşadım.İnstaller da iken bir den ana menüye geri dönüyor.Özellikle uygulamaları incelerken oluyor bu.
  • ben 3g aldım. bu dediklerinizi uygularsam hattım çalışır m acaba?
  • ARKADAŞLAR KONU BASLIGINDAKI BU NASIL BIR CUMLE ANLAYAN VAR MI? BI GARIP BENMIYIM ANLAMADIM:: KIMSE BISEY YAZMAMIS BUNLA ILGILI.. SIRF BUNU ANLAYAMADIGIM ICIN BSLAYAMADIM ISE :)

quickPWN telefonu otomatikman "restore" moduna alıyor.
    önce 5 saniye "Home" tuşuna
    sonra 10 saniye "Hold + Home" tuşuna
    sonra 30 "Hold" tuşunu bıraktıkran sonra 30 saniye içinde "Home" tuşuna basınız.
    bu yönergeleri takip ediniz:)

--------------------------------------------------------------------------------
    Tamam restore moduna aldı diyelim.
    5 saniye homa a da bastık
    sonra home u bıraktık 10 saniye hold home yaptık beraber

sonra 30'Hold' nedir ? diyelimki 30 yanlış yazılan bi yazıydı

ozaman hold+home yapmışken home u bırakıp sadece hold u mu basılı tutacaz? tutacaksak ne kadar tutacaz:)
    ne zaman bırakacazda nezaman birdaha home a basıp 30 saniye tutacaz :S:S :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbeyhes -- 12 Ekim 2008; 2:51:38 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.