Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quickpwn esnasında tuşlara basma olayı anlatılıyor hemde etkileşimli bir biçimde yani eğer orda belirtilen tuşlara doğru bastı iseniz otomatik bir alt satıra ilerletiyor quickpwn programı yönergeleri iyice ve dikkatlice yapın derim dostum

quote:

Orjinalden alıntı: webbakkal

Slm arkadaşlar, quick pwn olayında tuşlara basma işlemini bir türlü geçemedim ne yaptıysam error diyor başka bir şey demiyor. Aynen şöyle yapıyorum önce 5 sn süre bitene kadar home tuşuna basıyorum daha sonra parmağımı home tuşundan çekmeden power tuşuna basıyorum daha sonra iki tuşuda bırakıp (power+home tuşu bu olmadı home+power tuşu :) bu da olmadı power tuşu sonra home tuşu) ama bir türlü olmadı birisi bana detaylı anlatabilirmi bu olayı lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

quickpwn esnasında tuşlara basma olayı anlatılıyor hemde etkileşimli bir biçimde yani eğer orda belirtilen tuşlara doğru bastı iseniz otomatik bir alt satıra ilerletiyor quickpwn programı yönergeleri iyice ve dikkatlice yapın derim dostum

quote:

Slm arkadaşlar, quick pwn olayında tuşlara basma işlemini bir türlü geçemedim ne yaptıysam error diyor başka bir şey demiyor. Aynen şöyle yapıyorum önce 5 sn süre bitene kadar home tuşuna basıyorum daha sonra parmağımı home tuşundan çekmeden power tuşuna basıyorum daha sonra iki tuşuda bırakıp (power+home tuşu bu olmadı home+power tuşu :) bu da olmadı power tuşu sonra home tuşu) ama bir türlü olmadı birisi bana detaylı anlatabilirmi bu olayı lütfen

aynen programın anlattığı gibi yapıyorum ama hep error alıyorum neden anlamadım bir türlü

• Ya hocam bu şarj olayı nedir ya.6 saat dayanmıyor hiç bırkalamadan: yarımşar saat oyun ve müzik yaptım o kadar sizinde eynı mı?
  • Orjinalden alıntı: webbakkal

Orjinalden alıntı: eXpErT_

quickpwn esnasında tuşlara basma olayı anlatılıyor hemde etkileşimli bir biçimde yani eğer orda belirtilen tuşlara doğru bastı iseniz otomatik bir alt satıra ilerletiyor quickpwn programı yönergeleri iyice ve dikkatlice yapın derim dostum

neden olmuyor arkadaşlar tuş kombinasyonuu

• Şifreleme sistemi ile ilgiliymiş. 2.1.1 de giderilmesi bekleniyor.
    Evdeki WEP şifreli kablosuz ağa ilk günler bağlandı dün itibarı ile bağlanmadı.
    WPA şifreli kablosuz ağlarda sorun olmuyor.

Umarım en kısa sürede çözülür.

quote:

Orjinalden alıntı: Collega

wifi de sorun yaşayan var mı?

5 gündür 2.1 kullanyorum bütün gün wifi yi kullandım. şu anda wifi bağlı görünsede safari veya baska bir program ile internette işlem yapılamıyor.

Network settings i de resetledim ama sonuç alamadım. aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan varmı
  • başta R3P olmak üzere bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

uzun süredir kullandığım 1.1.4 versiyonundan az önce bu başlıkta anlatılanlar sayesinde sorunsuzca 2.1 e geçtim

tekrar teşekkürler
  • üstad herşey anlattıgınız gibi yaptım benim p.c de quickpwn görselleri farklı idi ama sona ulaşatım ama tel elma ve tarama dairesi çıkıyor knd knd kapanıyor ölece kaldı ne yapabilirmi acaba ltfn yardım :) ?????
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM SIYIRACAM ARTIK NE YAPTIMSA OLMUYOR BİRDE 3 ADIMDA BÖLE FARKLI ÇIKIYOR ONUN NEDENİ OLURMU ACAB BU ADIMI ATLAYARAK DEVAM EDİYORUM SONA ULAŞTIGIMDA TEL AÇILMASI GERİKİRKEN ELMA LOGOSU İLE ÖLECE KALIYOR KND KNDNE KAPANIP AÇILIYOR EN KÖTÜ İHTİMALDE 1.1.4 YAPMAYI DENİYORUM OLURMU ???

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN
  • tabiiki değil şuan 1.1.4 çok yaygın olduğu için 1.1.4 ü basamak gibi görüyoruz yani 1.1.4 = 2.0.2 = 2.1 en çok tutulan versiyonlar basamak oluşturuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: spdrmn

ben 1.1.2 kullanıyorum
    farkeden birşey yok değil mi 2.1 versiyona geçmek istesem ?

yani yukarıdaki anlatılanlar sadece 1.1.4 den geçenler için değil ?
  • böyle kalmaması lazım aslında bir ihtimal quickpwn'a gösterdiğin orjinal romda sıkıntı olabilir bu arada replace logoyu seçmişi unutmaki açılışta ananas logosu gelecek elma yerine :) ben pek sevmedimde ananas resmini yoksa en çok sevdiğim meyvedir. bu cihaza elma yakışıyor.

evet konumuza dönersek yeniden orjinal güvenilir bir rom indirip yeniden dene derim bu arada elinde iphone 2.1. halde öyle değilmi.? quickpwn 2.1. olmayan iphoneları görmez ve ilerlemez.

quote:

Orjinalden alıntı: wsedat

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM SIYIRACAM ARTIK NE YAPTIMSA OLMUYOR BİRDE 3 ADIMDA BÖLE FARKLI ÇIKIYOR ONUN NEDENİ OLURMU ACAB BU ADIMI ATLAYARAK DEVAM EDİYORUM SONA ULAŞTIGIMDA TEL AÇILMASI GERİKİRKEN ELMA LOGOSU İLE ÖLECE KALIYOR KND KNDNE KAPANIP AÇILIYOR EN KÖTÜ İHTİMALDE 1.1.4 YAPMAYI DENİYORUM OLURMU ???

• aha celallendim sonunda bende geçmeye karar verdim gerekli dosyaları indiriyorum bakalım ne olcak hayırlısı

saat:19:42 an itibari ile telefon recovery mode düştü usb kablo istemdişi olarak updete yaparken yerinden çıktı ıphone bağlantısı koptu su anda tekrar recovery yapmaya çalışıyorum bakalım ne olcak olmazsa yeni konu açıp sorucam

saat:21:58 itibari ile tel normale döndü şu anki sürüm 2.1.0 oldu şükür tel elimde patlıycak diye korkmadım deyil bir anlık dalgınlıkla ilk başta en kolay şekilde olması gereken yerde usb kablo yerinden çıktı ve telefon recovery moda düştü tekrar uğraşmalarım sonucu recovery edebildim tekrar işlemleri yaptım ama bu seferde ne olduysa anlayamadım telefon açılış ekranı(elma logosunun orda )kilitli kaldı hiç gitmemeye başladı itunes de görmüyordu (işte burada ayvayı yedik dedim az daha yeni konu açıp iphone elimde patladı yardım edin diye konu açacaktım ) ama aramalarım sayesinde dfu moda alarak tekrar restore edip işlemleri sırasıyla yaptım ve şükür Allah a herşey normal ama oyunlar ve programlarım gitti sağlık olsun telefona bişey olmadı ya oda yeter bana şimdi asıl mesele eski programları nerden bulucaz ebook ,pianist gibi bide onları bulursam tam olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 24 Eylül 2008; 22:04:53 >

• quote:

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM SIYIRACAM ARTIK NE YAPTIMSA OLMUYOR BİRDE 3 ADIMDA BÖLE FARKLI ÇIKIYOR ONUN NEDENİ OLURMU ACAB BU ADIMI ATLAYARAK DEVAM EDİYORUM SONA ULAŞTIGIMDA TEL AÇILMASI GERİKİRKEN ELMA LOGOSU İLE ÖLECE KALIYOR KND KNDNE KAPANIP AÇILIYOR EN KÖTÜ İHTİMALDE 1.1.4 YAPMAYI DENİYORUM OLURMU ???

hocam önce cihazını 2.1 'e iTunes üzerinden restore et. sonra quickPWN adımlarını uygula

• ÜSTAD CYDİA VE İNSTALİ SEÇİM YAPTIKTAN SONRAKİ HARİTAYI TAKİP EDİYORUM AMA AÇMASI GEREKEN ZAMN AÇMIYOR EKRAN KARARIP KALIYOR ÖLECE ?? ORADA NE İŞLEM YAPMAM GEREKİYOR ??
  • quote:

ÜSTAD CYDİA VE İNSTALİ SEÇİM YAPTIKTAN SONRAKİ HARİTAYI TAKİP EDİYORUM AMA AÇMASI GEREKEN ZAMN AÇMIYOR EKRAN KARARIP KALIYOR ÖLECE ?? ORADA NE İŞLEM YAPMAM GEREKİYOR ??

teli dfu moda düşüremiyorsun anladığım kadarı ile ilk sayfadaki ilk mesajı iii oku son resmin altındaki yeri 5 saniye alttaki yuvarlak tusşa 10 san.ye hem yuvarlak tuşa hem tepedeki küçük tuşa 30 saniye tekrar yuvarlak tuşa basman gerekli orda bende çok uğraştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 24 Eylül 2008; 23:04:27 >
  • i tunes ile update ettiğimiz zaman firmware i nereye download ettiğini bilen var mı?
  • bl39 ve 46 rar aderesi çalışmıyor ? !!!!!!
  • quote:

bl39 ve 46 rar aderesi çalışmıyor ? !!!!!!

rapid-share deki "-" yi sildiniz mi ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aharici -- 27 Eylül 2008; 22:43:15 >
  • arkadaşlar 2.1 :) geçiş yaptım ama malesef :( fakeimei de takılı kaldım bilgisi olan cevap yazarmı lütfen ?? lütfen. 2.1 den 1.1.4 e nasıl geçiş yapa bilirim bende ziphone 3.0 var sıfırlayamadım iphoneyi itunes8 1.1.4 ü kabul etmiyor önce kullandıgın firivare oldugu halde ?????
  • Arkadaşlar bu QuickPwn programını kullanarak İphone 3G'ye İnstaller ve Cydia'yı yukleyebilirmiyiz ?
    Onların sürümü farklımıdır ?
    Farklı ise İphone 3G'ye yükleyebileceğim QuickPwn'u nerden bulabilirm...

Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.