Şimdi Ara

3G mizi 'Jailbreak' yapsak mı? Ve '3G Jailbreak'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizler işte bunlara sahip olamayacaksınız...

*** Türkçe bir iPhone a sahip olamayacaksınız (en azından bir süre daha)...
    *** iPhone unuz video çekemeyecek...
    *** Herhangi bir tema dosyası yükleyip ekranın ve menülerin görünümünü değiştiremeyeceksiniz...(Artık en ucuz telefonda bile olan)
    *** Yalnızca Apple onaylı "applications"lara mahkum olacaksınız...Mesela cycorder belki iPhone da hiçbir zaman olmayacak...
    *** Offline haritalar yükleyemeyeceksiniz... Harita özelliğinden yararlanmak için internete bağlı olmak zorunda kalacaksınız...
    *** 2 programı (safari-mail ve iPod dışında) aynı anda çalıştıramayacaksınız... Çünkü bir başka uygulamaya geçmek için mevcut uygulamayı kapatmak zorundasınız...
    *** Edge i kapatamayacaksınız (sanıyorum kısa bir süre daha) kontörler gidecek...
    *** iTunes dışında hiçbir şekilde telefonunuza başka bir yazılımla (winSCP, iPhone browser) müdahale edemeyeceksiniz...
    *** Her Türk vatandaşının (bilgisayarında, evindeki DVD player da) yaptığı gibi iPhone ununuza da kopya(crackli) program, oyun yükleyemeyeceksiniz...
    ***Kimse aaaa biz yapmayız kötü çocuklar yapar öyle şeyler demesin.***

Herşey burada...

3G için QuickPwn2.1 ile jailbreak... !!!Dikkat!!! 3G için...

Aşağıdaki dosyaları indir...

1-http://rapi*share.com/files/146715714/QuickPwn21-1.zip.html
    2-http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5198.20080909.K3294/iPhone1,2_2.1_5F136_Restore.ipsw

2 dosyayı da aynı klasöre koy..
    iTunes u aç iPhone sekmesi açılsın... "shift+restore" tıkla... indirdiğin 2. dosyayı seç yükle...
    Bitince iTunes açıkken QuickPwn.exe dosyasını aç o program iTunes u kapatacak...
    Oka tıkla browse dan 2. nolu dosyayı tekrar seç..
    Oka tıkla şu an ekranda 3 adet simge görülecek...
    *Add Cydia
    *Add Installer
    *Replace boot logos
    3 üne de tıkla
    Sonra "DFU" moduna alman istenecek cihazı... Herşey ekranda yazılı...
    ***5 sn Home butona bas parmağını kaldırma...***
    sonra ***10 sn hem Home hem de Power butonuna bas...Parmaklarını kaldırma...*** Ekranda herşey saniye saniye sayacak...
    ***10. saniyenin sonuda Power butonundan parmağını çek Home butona basmaya devam...***
    Ekran tamamen kararacak...
    En alt satırdaki "wait while your iPhone.............." yazısı görülünce elini ayağını çek gerisini kendi halledecek...
    En son bir ekran gelecek başarılı bir şekilde JB yaptınız diye... O kadar...

Dikkat vodafone hatla turkcell cihazı aktif olmuyor, turkcell le aktif ettikten sonra vodafone takılacak ya da avea..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 9 Ekim 2008; 16:28:10 >

• babaluga iphone hakkında gercekten yardımcı olabileceini düsündüm, bende iPhone 3G war firmware 2.0.2 aldıgımda böleydi internette installer yüklemek icin kullanılan jailbreakleri arastırdım. ama hiç birinin sonundaki dfu moddan sonraki adımı gecemedim ayrıca dfu ve recovery modu iyi biliyorum..neden böyle olmus olabilir.. amacım sadece installer yüklemek baska ne yapabilirim? lütfen yardım
  • bu yazdıklarından sadece edge kısmı hatalı edge kapatılabiliyor jailbreak yapmadan ama ne olursa olsun jb olmadan telefonun asıl yapabileceklerinen mahrum oluyorsunuz...

Cuma günü aldım cmtesi akşamı jb yaptım dayanamadım...
  • "0hann3s" a ...
    Profilinin özel mesaj bölümünden "Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ?" bölümünü aktif et...
  • dışardan destek olmadan yapabileceğimi bilsem birdakika durmadan hemen yaparım ama güvenemiyorum kendime
  • yukarıda yazıklarınıza katılıyorum fakat şu an için ben yazdıklarınızın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. mesela tema çok mühim değil mesela benim için. fakat malum yeni alınmış garantili bir iphone u insan jb yapmaya çekiniyor. bende bi kaç ay bekleyip yapacağım mesela. bir de düzeltme yapmak istiyorum.
    film atabiliyorsunuz :D crackli oyun program atamıyorsunuz ama film atabilirsiniz yanlış bilgilendirme olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: abstruseozgur

yukarıda yazıklarınıza katılıyorum fakat şu an için ben yazdıklarınızın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. mesela tema çok mühim değil mesela benim için. fakat malum yeni alınmış garantili bir iphone u insan jb yapmaya çekiniyor. bende bi kaç ay bekleyip yapacağım mesela. bir de düzeltme yapmak istiyorum.
    film atabiliyorsunuz :D crackli oyun program atamıyorsunuz ama film atabilirsiniz yanlış bilgilendirme olmasın

Film evet doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0hann3s

babaluga iphone hakkında gercekten yardımcı olabileceini düsündüm, bende iPhone 3G war firmware 2.0.2 aldıgımda böleydi internette installer yüklemek icin kullanılan jailbreakleri arastırdım. ama hiç birinin sonundaki dfu moddan sonraki adımı gecemedim ayrıca dfu ve recovery modu iyi biliyorum..neden böyle olmus olabilir.. amacım sadece installer yüklemek baska ne yapabilirim? lütfen yardım

QuickPwn ile JB yapmayı anlatan milyon tane yerli yabancı kaynak var... Onları inceleyiniz...
  • jb olayını cok arastırdım cok makale okudum gerkecekten yapılması gerekn bi olay ama çok iyi şekilde anlatabilecek aklıma yatacak bi makale bulamadım 2.0.2 kulanıyorum iphone'mde ama 2.1 nasıl yükseltirim ondan sonra 2.1 icin nerden indirim programları hiç gerçekten düzgünce anlatan bi makale bulamadım.
  • 2 programı (safari-mail ve iPod dışında) aynı anda çalıştıramayacaksınız... Çünkü bir başka uygulamaya geçmek için mevcut uygulamayı kapatmak zorundasınız...

bu dedıgını pek anlamadım hocam bende garantılı aldım ama jılbreak yaptım

ne gıbı bır avantajım var sımı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

2 programı (safari-mail ve iPod dışında) aynı anda çalıştıramayacaksınız... Çünkü bir başka uygulamaya geçmek için mevcut uygulamayı kapatmak zorundasınız...

Diyelim ki bir oyun oynuyorsun ve o an bir mesaj atman gerekti... Home tuşuna bastın mı o oyun gitti... Kapandı...burada kapanmıyor.. Arka planda çalışıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaluga

"0hann3s" a ...
    Profilinin özel mesaj bölümünden "Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ?" bölümünü aktif et...

cep telefonumu aktif etmedigimden dolayı oldu sanırım ama yanında tik wardı kutunun onuda kaldırdım isaretlimi dursun kaldırıyymmı yoksa tiki su anda kaldırdım?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0hann3s

babaluga iphone hakkında gercekten yardımcı olabileceini düsündüm, bende iPhone 3G war firmware 2.0.2 aldıgımda böleydi internette installer yüklemek icin kullanılan jailbreakleri arastırdım. ama hiç birinin sonundaki dfu moddan sonraki adımı gecemedim ayrıca dfu ve recovery modu iyi biliyorum..neden böyle olmus olabilir.. amacım sadece installer yüklemek baska ne yapabilirim? lütfen yardım

QuickPwn ile JB yapmayı anlatan milyon tane yerli yabancı kaynak var... Onları inceleyiniz...

incelemek deilde abi, hepsine baktım detaylı sekilde zaten işlemlerde bi zoruluk yok. Fakat mesala bende unlock cıkmıyor 4 tane kutucugun oldugu kısım war ya orda o yok mesala hadi onu gectim. bL 3.9-4.6 olan kısım oda cıkmıyor hiç gelmiyor yani direk geciyor orayı.. ve en sonunda recovery kısmında su home tusuna 5 sn sonra power+home 10 sn sonra powerdan cekip home tusuna 30 sn kısmı felan onu yapiorum ama devamlı o kısımda hata alıyorum. telefon yanlıs modda die ama yanlıs olan bisi yok alıyor yani moda.. sorunu bi türlü anlayamadım.. internette bu konuyla ilgili sikayetlere baktım hiç bu safhada takılan yok.. telefonu turkcellden almamla bi alakası olabilirmi dicem ama turkcellden alıp yapanların yorumlarınıda okudum basarmıslar.. quickpwn herkes kopyala yapıstır yapmıs yani çözüme ulasabileceim konu sahibi yok... işin aslı sorunlarla ilgilenecebilecek gercekten bu isten anlayan birilerini ariorum abi :S ama sende beni otomatik olarak oraya yönlendirmişsin ufh ya.. Abi harici bi bilgin warsa noolur paylas, ama yok diosanda yinede zman ayırıp ilgilenmişsin. teşekkür ederim... "ayrıca versiyonun tutmaması yada ipwn dosya versiyonu gibi seylerdede sorun yok yani. onuda eklemek istedim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0hann3s -- 8 Ekim 2008; 15:01:42 >

• ben daha acemiyim kusura bakmayın.
    trcell kampanyasından alıcam tlfonu. ama JB olmadan tşf. sanrsam bişiye yaramıyo.. o zaman ne özelliği kaldı.

JB olunca garanti dışımı kalıoyr komple. eskiye döndürme şansı nedir. ?
    bi espirisi olmazki o zaman.

JB olmadımı direk takozmu olucak e ozaman almanın ne anlamı var, niye bu kadar şişirmişler tltfonu.

peki diyelim JB yaptık. 4 ay sonra tlfonda mekanik bi arıza çıkrtı teknik servise götüremiyecekmiyiz ?
    nasıl olcak bu iş...

HEVESİM KURSAĞIMDA KALDI...
  • bunu dedıgını sadece jılbreak yapmamız saglıyormu extra bırsey veya program kurmaya gerek varmı benımkı 3g 2.1 jılbreak lı quıkpmw ılw yaptım sımdı ben bır oyun oynarken msj geldı dıyelım home tusuna basıp msj a gırıyorum ısım bıdınce msj dan cıkıp oyuna tekrar gırdıgımde oyun kaldıgım yerde duruyor olemı ????

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

2 programı (safari-mail ve iPod dışında) aynı anda çalıştıramayacaksınız... Çünkü bir başka uygulamaya geçmek için mevcut uygulamayı kapatmak zorundasınız...

Diyelim ki bir oyun oynuyorsun ve o an bir mesaj atman gerekti... Home tuşuna bastın mı o oyun gitti... Kapandı...burada kapanmıyor.. Arka planda çalışıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

ben daha acemiyim kusura bakmayın.
    trcell kampanyasından alıcam tlfonu. ama JB olmadan tşf. sanrsam bişiye yaramıyo.. o zaman ne özelliği kaldı.

JB olunca garanti dışımı kalıoyr komple. eskiye döndürme şansı nedir. ?
    bi espirisi olmazki o zaman.

JB olmadımı direk takozmu olucak e ozaman almanın ne anlamı var, niye bu kadar şişirmişler tltfonu.

peki diyelim JB yaptık. 4 ay sonra tlfonda mekanik bi arıza çıkrtı teknik servise götüremiyecekmiyiz ?
    nasıl olcak bu iş...

HEVESİM KURSAĞIMDA KALDI...

ben alırken bunlarla ilgili turkcellden deetaylı bilgi aldım. JailBreak yaparsaan direk garanti dısı oluyor telefon, ama turkcelestirmelerde Jb yapmadan olanlar war. yani yeniden inge gecebiliorsun o zman kalmıyor. bende 2 gün önce aldım telefonu ama JailBreak yapamıorum.. garanti dısı kalması umrumda bile diyil bu telefonda donanımsal bi sorun cıkmaz abi zaten ekran dısında. Dieri zaten program. herhangi bir programcıya yaptırırsın en kötü.. SU jail break konusnda bi yardımcı olurlarsa burdaki arkadaslar cok sevinicem buda deep notice olsun tekrar =)

• Mesajı yukarıya taşıdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 8 Ekim 2008; 16:02:27 >
  • Selam üstad öncelikle bu konuda bizleri aydınlattığın için teşekkürler. Jailbrek yaptım işlem bitti fakat cihaz hattı görmüyor. No simkart installed diyor. Birde ben hat içindeyken yapıyorum işlemleri. O yüzden sorun olmuş olabilirmi?

Not : Evet sorunu anladım, vodafone hatla turkcell cihazı aktif olmuyormuş, turkcell le aktif ettikten sonra vodafone takılacak yada avea.. Bunuda ekleyin yukarıyada bilgi eksikliği yaşanmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpity -- 9 Ekim 2008; 15:24:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpity

Selam üstad öncelikle bu konuda bizleri aydınlattığın için teşekkürler. Jailbrek yaptım işlem bitti fakat cihaz hattı görmüyor. No simkart installed diyor. Birde ben hat içindeyken yapıyorum işlemleri. O yüzden sorun olmuş olabilirmi?

Not : Evet sorunu anladım, vodafone hatla turkcell cihazı aktif olmuyormuş, turkcell le aktif ettikten sonra vodafone takılacak yada avea.. Bunuda ekleyin yukarıyada bilgi eksikliği yaşanmasın..

Teşekkürler bilgi için yukarıya da yazdım...
  • sizlere uydum bende yaptım şimdineyapalım mahrum kaldığımız şeyler nelerdi şimdi ne olacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.