Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar slm 1,4 kullanıyorum 2,1 için gereken indirmeleri yaptım itunes 8 de restore etemeye çalışıyorum
    eror occurred 1403 hata veriyor yapamıyorum atalayamadım bu hatayı yardımcı olurmusunuz lütfen ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXpErT_

selamlar,

1- ) iphone 2g v1.1.4 kullanıyorsan (ziphone, jailbreak v.s. farketmez) v2.1 orjinal indir pc ye kaydet,

2- ) itunes 8 kullanarak shift + restore ile indirdiğin v2.1 firmware göster ve kurulum bitene kadar sabırla bekle,

3-) kurulum bittikten sonra quickpwn 2.1-1 indir ve adım adım programın senden istediklerini yap (inanılmaz kolay),

4-) ve sabrın sonu selamettir hayırlı olsun v2.1 jailbreak ve unlock edilmiş iphone'unuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

not : fakeimei kullananlar için bişi diyemiyorum fakeimei'ciler biraz daha araştırsın benim yazdıklarım kayıtlı imei kullananlar için....

Orjinal 2.1 i itunesden indirip pc ye kayıt edicem anlatırmısın?
  • Arkadaşlar orjinal FW nin yazısını büyük yazdım dikkatinizi çeksin diye!
    ben o FW ile sorunsuz bir şekilde geçtim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifco -- 22 Eylül 2008; 22:02:40 >
  • Arkadaşlar sorunsuz geçtim.bir an tökezliycem diye tırdım ama oldu yaaaaa
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım war.
    biriniz winscp ile tele baglanp bna private/var/mobile klasorune girip orda applications klasorunun permissions bolumunde yazan sayıyı soyleyebilrmi.
    ordaki sayıyı değiştrdm yanlşlkla ve kullandığım app ler yok oldu birdn ..
    yardm için şimdiden teşk
  • Anlatım icin tesekkurler ... su anda 2.0.2 den 2.1 e gecmis bulunmaktayım ve gorunurde hıcbır problem yok ... cok kolay ve hızlı bı sekılde oldu ...

bundan once yasadıgım sorunun nedenıde anlatım eksıklıgınden kaynaklandıgını fark ettım .. yanı R3P arkadasımız Itunes la dırek 2.1 e restore edıp sonra quıckpwn yapmamız gerektıgını solememıs ... nese sımdı duzgun yonergeler sırayla yapınca sorunsuz ve hızlı bı sekılde gecılıyor...
  • hayırlı olsun kardeşim sende bizden oldun

quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Arkadaşlar sorunsuz geçtim.bir an tökezliycem diye tırdım ama oldu yaaaaa
  • eXpErT_ ewet kardeşim nihayetinde geçtim.baya tırsıyordum çok düşündüm geçeyi mi geçmiyim mi diye sonunda :D
    Ya arkadaşlar bu 2.1 de filim izlerken teli dik hale getirince ekran dönüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enıac -- 23 Eylül 2008; 0:13:35 >
  • arkadaşlar sorunsuz halloluyor. 2.0.2 kullanıyordum,imei de kayıtlıydı. yönergeyi dikkatlice izledim söylenen dosyaları indirdim uslu çocuk oldum 2.1 iphone'um oldu:)oleyy:P
  • Arkadaşlar,

1.1.4 versiyondan yaklaşık 10 gün önce 2G iphone'a iTUNES 8.0 ile ( shift + restore ile ) 2.1 orginal versiyon yüklemesi yaptım.Şu anda Cydia ve installer'ı kullanabilmem için temiz bir 2.1 Jailbreak'li custom yazılımı mı yüklemem gerekiyor?Yüklersem yine iTUNES üzerinden ( shift + restore ) ile mi atmam lazım?Son olarak bu Jailbreak'li Custom yazılımını hangi adresten indirebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar ilk resimli anlatıma göre yükleme yapıyorum 4 adıma kadar herşey iyi 5 adım farklı çıkıyor ve altıncı adım yok bende 5 den sonra go yazan bir yer var tıklıyorum siyah ekran çıkıyor sayıyor bişeyleri ama işlem kalıyor ölece ne yapmam gerekir tel sim çıkardım denedim olmadı at&t krtı istemesi olabilirmi birde ben imei işletilmiş degil ????????????????
  • ben 1.1.2 kullanıyorum
    farkeden birşey yok değil mi 2.1 versiyona geçmek istesem ?

yani yukarıdaki anlatılanlar sadece 1.1.4 den geçenler için değil ?
  • quote:

selamlar,

1- ) iphone 2g v1.1.4 kullanıyorsan (ziphone, jailbreak v.s. farketmez) v2.1 orjinal indir pc ye kaydet,

2- ) itunes 8 kullanarak shift + restore ile indirdiğin v2.1 firmware göster ve kurulum bitene kadar sabırla bekle,

3-) kurulum bittikten sonra quickpwn 2.1-1 indir ve adım adım programın senden istediklerini yap (inanılmaz kolay),

4-) ve sabrın sonu selamettir hayırlı olsun v2.1 jailbreak ve unlock edilmiş iphone'unuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

not : fakeimei kullananlar için bişi diyemiyorum fakeimei'ciler biraz daha araştırsın benim yazdıklarım kayıtlı imei kullananlar için....

Miirim, net şekilde izahta bulunduğun için teşekkür ederim..
    tam da ben sonradan eklemiş olduğun not kısmına ilişkin bu işlemler geçerli ouyor mu diye soru soracaktım...
    peki asıl soru ; fake imeciler nasıl bir yönerge izlesin,bu konuda yardımcı olabilecek var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcenk -- 23 Eylül 2008; 16:37:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mertcenk

quote:

selamlar,

Miirim, net şekilde izahta bulunduğun için teşekkür ederim..
    tam da ben sonradan eklemiş olduğun not kısmına ilişkin bu işlemler geçerli ouyor mu diye soru soracaktım...
    peki asıl soru ; fake imeciler nasıl bir yönerge izlesin,bu konuda yardımcı olabilecek var mı??

fake imei ciler eğer biliyorlarsa quickPWN yöntemini, bilmiyorlarsa baseband güncellemeyen costumIPSW dosyasını kullansın.
    eğer quickPWN de baseband sekmesini atlayabilirlerse sorun olmayacaktır. bilen birisinin olması lazım..

• Sevgili arkadaşlar;
    bu başlık altındaki yönergeler ile 2.1'e sorunsuz geçtim.
    İphone 2G, orjinal IMEI.
    6. sayfa olduğu için kısaca tekrar anlatıyorum.
    iTunes üzerinde shift+Restore ile iPhone1,1_2.1_5F136_Restore.ipsw dosyası ile restore ettikten sonra QuickPwn21-1 ile unlock ettim.
    2.1'i kullandıkça paylaşırım.
    Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatugokhan -- 23 Eylül 2008; 19:36:33 >
  • wifi de sorun yaşayan var mı?

5 gündür 2.1 kullanyorum bütün gün wifi yi kullandım. şu anda wifi bağlı görünsede safari veya baska bir program ile internette işlem yapılamıyor.

Network settings i de resetledim ama sonuç alamadım. aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan varmı
  • Slm arkadaşlar, quick pwn olayında tuşlara basma işlemini bir türlü geçemedim ne yaptıysam error diyor başka bir şey demiyor. Aynen şöyle yapıyorum önce 5 sn süre bitene kadar home tuşuna basıyorum daha sonra parmağımı home tuşundan çekmeden power tuşuna basıyorum daha sonra iki tuşuda bırakıp (power+home tuşu bu olmadı home+power tuşu :) bu da olmadı power tuşu sonra home tuşu) ama bir türlü olmadı birisi bana detaylı anlatabilirmi bu olayı lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: webbakkal

Slm arkadaşlar, quick pwn olayında tuşlara basma işlemini bir türlü geçemedim ne yaptıysam error diyor başka bir şey demiyor. Aynen şöyle yapıyorum önce 5 sn süre bitene kadar home tuşuna basıyorum daha sonra parmağımı home tuşundan çekmeden power tuşuna basıyorum daha sonra iki tuşuda bırakıp (power+home tuşu bu olmadı home+power tuşu :) bu da olmadı power tuşu sonra home tuşu) ama bir türlü olmadı birisi bana detaylı anlatabilirmi bu olayı lütfen

bnm hatırladıgım kadarıyla ... once power 5 sanıye sonra home+power sonra sadece home .... yanı sen sırada yanlıslık yapıosun home la baslamıcan bı kere ... tabi dogru hatırlıyosam eger

o tuslara basma kısmına geldıgınde zaten guide var diyo sana anlatıyım mı dıyo sırayla ne yapıcagını ... onu oku ıstersen daha net sonuca varırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiN_ -- 23 Eylül 2008; 20:56:09 >

• R3P dostumunda dediği gibi "fake imei ciler eğer biliyorlarsa quickPWN yöntemini, bilmiyorlarsa baseband güncellemeyen costumIPSW dosyasını kullansın. "
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.