Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • r3p ellerine saglık beni şu dandik 2.0.2 den kurtarmş oldun =)
    tekrar teşk..
  • arkadaslar su an 3.9 bl lı 1.1.4 kayıtlı bir cihaz kullanıyorum
    vista kullanıyorum
    forumu bastan sona okudum ancak ınsanlar devamlı problem yasamıs gıbı gozukuyor
    sankı 2.1 e duzgun gecen arkadaslar turbosım kullananlar gıbı bır ızlenıme kapıldım
    oncelıkle benım 3.9 bl sorun yaratır mı
    sonra kesın garantılı hangı yontemle geceyım su 2.1 e
    bu arada benım rehberı fln bır yedekleyım mı
    yedekleyeceksem neyle yedekleyım
    aslında bu sorunun cevabı muhtemelen uzun suredır guncelleme yapmamıs bırcok ınsan ıcın onemlı bır yol cızecek lutfen detaylı bır sekılde anlatmaya calısın
    ılgınıze ve sabrınıza tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: R3P

quote:

Orjinalden alıntı: eLroS

quote:

Orjinalden alıntı: la-bombonera

arkadaslar 114 den 202 ye gectım ama sadece orjın 202 yı itunesden shıft restore ettım sımdı benım cıhaz 202 mı burdan hıc kırmadan 202 yı dırek ıtunes 8,0 den 2.1 ı yukleyebılırmıyımm

custom firmware indirip shift+restore yaparak gecebilirsin

eğer shift + update yaparsan "Cydia & Installer" olmaz. costum fw ile zaten kırıyorsun. fakat ben costum FW ile açılış logosu çok kötü bi görüntü aldı. tafsiye etmiyorum. orjinal 2.1 fw sini indirip sonra quickPWN adımlarını yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.

benımde telefonum 2.0.2 daha yenı 1.1.3 ten gectım ... demissinki 2.1 fw indir yonergeleri izle sorun cıkmadan olur ... fakat bu orjınal IPSW yi kontrol ettigi yerde 2.1 fw yi secince ilerleyemiyorum 2.0.2 secınce dogru oldugunu soluyor o zaman nasıl 2.1 e gecıs olcak anlamadım ki....

• quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

quote:

quote:

quote:

arkadaslar 114 den 202 ye gectım ama sadece orjın 202 yı itunesden shıft restore ettım sımdı benım cıhaz 202 mı burdan hıc kırmadan 202 yı dırek ıtunes 8,0 den 2.1 ı yukleyebılırmıyımm

eğer shift + update yaparsan "Cydia & Installer" olmaz. costum fw ile zaten kırıyorsun. fakat ben costum FW ile açılış logosu çok kötü bi görüntü aldı. tafsiye etmiyorum. orjinal 2.1 fw sini indirip sonra quickPWN adımlarını yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.

benımde telefonum 2.0.2 daha yenı 1.1.3 ten gectım ... demissinki 2.1 fw indir yonergeleri izle sorun cıkmadan olur ... fakat bu orjınal IPSW yi kontrol ettigi yerde 2.1 fw yi secince ilerleyemiyorum 2.0.2 secınce dogru oldugunu soluyor o zaman nasıl 2.1 e gecıs olcak anlamadım ki....

doğru FW yi indirdiğine emin misiniz ? yani costumFW indirirseniz quickPWN kabul etmeyecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

arkadaslar su an 3.9 bl lı 1.1.4 kayıtlı bir cihaz kullanıyorum
    vista kullanıyorum
    sankı 2.1 e duzgun gecen arkadaslar turbosım kullananlar gıbı bır ızlenıme kapıldım
    aslında bu sorunun cevabı muhtemelen uzun suredır guncelleme yapmamıs bırcok ınsan ıcın onemlı bır yol cızecek lutfen detaylı bır sekılde anlatmaya calısın

rehberini outlook kullanarak yedekle çünkü bendeki backup da hata vermişti.

--MS Outlook Kullanarak Rehber Yedekleme--
    Microsoft Outlook varsayılan olarak ayarlanmalı ve açık olmalıdır.
    Info > Contact Bölümünde “Outlook” varsayılan olarak gelir fakat önce “Windows Address Book” seçilmeli daha sonra tekrar “Outlook” seçilmedir. Bu sayeda iTunes ‘un “Outlook” u tekrar taramasını sağlamış oluyoruz.
    Info > Advanced ‘in altındaki “Contact” tikli olmamalıdır.
    Senkronizasyon sırasında karşınıza çıkacak olan ekranda “Merge Info” ya tıklayın.
    Herhangi farklı bir hatayla karşılaşırsanız da “Don’t Send” e tıklayın.
    --Hepsi bu kadar--

önce orjinal 2.1 FW dosyasını indir ve iTunes'dan restore et. Sonra quickPWN işlemlerini yap
    BL versiyonunun bir önemi yok (tabi ki fake imei kullanmıyorsan)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

quote:

quote:

quote:

doğru FW yi indirdiğine emin misiniz ? yani costumFW indirirseniz quickPWN kabul etmeyecektir.

aynı sorun bende de oluştu...önce update ettim 2.1 e ve daha sonra quickpwn ile restore etmeye çalıştım fakat quickpwn ikinci aşamasında orjinal .ipsw yi seçince orda kalıyor...orjinal olması lasım tabii ki ama bir türlü bulamadım hepsinde o aşamada kaldı ve bu sorun hallolana kadar 2.0.1 e geri döndüm lütfen birisi quickpwn da takılmayan (önce deneyerek) orjinal bi ipsw(2.1) linki yollayabilir mi acaba ?

• benımde telefonum 2.0.2 daha yenı 1.1.3 ten gectım ... demissinki 2.1 fw indir yonergeleri izle sorun cıkmadan olur ... fakat bu orjınal IPSW yi kontrol ettigi yerde 2.1 fw yi secince ilerleyemiyorum 2.0.2 secınce dogru oldugunu soluyor o zaman nasıl 2.1 e gecıs olcak anlamadım ki....

aynı sorun bende de oluştu...önce update ettim 2.1 e ve daha sonra quickpwn ile restore etmeye çalıştım fakat quickpwn ikinci aşamasında orjinal .ipsw yi seçince orda kalıyor...orjinal olması lasım tabii ki ama bir türlü bulamadım hepsinde o aşamada kaldı ve bu sorun hallolana kadar 2.0.1 e geri döndüm lütfen birisi quickpwn da takılmayan (önce deneyerek) orjinal bi ipsw(2.1) linki yollayabilir mi acaba ?
  • sagol hocam
    deneyıp durumu burdan herkese bıldırecegım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

arkadaslar su an 3.9 bl lı 1.1.4 kayıtlı bir cihaz kullanıyorum
    vista kullanıyorum

rehberini outlook kullanarak yedekle çünkü bendeki backup da hata vermişti.

--MS Outlook Kullanarak Rehber Yedekleme--
    Microsoft Outlook varsayılan olarak ayarlanmalı ve açık olmalıdır.
    Info > Contact Bölümünde “Outlook” varsayılan olarak gelir fakat önce “Windows Address Book” seçilmeli daha sonra tekrar “Outlook” seçilmedir. Bu sayeda iTunes ‘un “Outlook” u tekrar taramasını sağlamış oluyoruz.
    Info > Advanced ‘in altındaki “Contact” tikli olmamalıdır.
    Senkronizasyon sırasında karşınıza çıkacak olan ekranda “Merge Info” ya tıklayın.
    Herhangi farklı bir hatayla karşılaşırsanız da “Don’t Send” e tıklayın.
    --Hepsi bu kadar--

önce orjinal 2.1 FW dosyasını indir ve iTunes'dan restore et. Sonra quickPWN işlemlerini yap
    BL versiyonunun bir önemi yok (tabi ki fake imei kullanmıyorsan)

• Arkadaşlar allah rızası için yardım edin.İlk 6 7 sayfa okudum net bir açıklık yok.birtürlü anlayamadım.
    Şimdi benim tel 2g ve 1.1.4 kullanıyorum itunes8 var.ziphone ile kırıdım.ben bunu 2.1 e nasıl yükselteceğim.itunesden apdate mi yapacağım sadece,ve daha sonra hangi işlemleri yapacağım,itunesden update yapıp direk kullanabiliyormuyuz yoksa tekrar kırmamk zorunda mı kalıyoruz.lütfen adım adım anlatırmısınız...kolay gelsin...
    Anlayamadığım için kusura bakmayın :(
  • Orjinalden alıntı: faday

ben bunun yanlıs veya orjınal olmayan IPSW den kaynaklandıgını sanmıyorum ...baska bısıden dolayı bu olmuyo ama anlayamadım ..sankı program telefondakı FW yi istiyomus gıbı anladım ama o sekılde olursa hıc kımse yukseltemez o zmn ...

• Arkadaslar neden korkuyosunuz yaa anlamiyorum arkadasin verdigi adimlari teker teker yapin orda ne yaziyorsa nerde ne inidrilecek nerde yapilacak adimlari teker teker yapin sorun olmucaktir benim bu ikinci yapisim
  • akadaşlar 2,1 yukseltme için (shift,2.1) yapıyorum eror occurred 1403 hata veriyor bi türlü geçmiyor böyle bişeyle karşılaşan oldumu yardınmcı olurmusunuz bilgisi olan ??
  • dfu moduna kendin bi al oyle dene
  • üstadım dfu mode aldım şimdi hiç bir işlem yapmıyor artık update msj veriyor ama itunes iphone yi görmüyor menüde çıkmıyor tel ölece kaldı ölü gibi yatıyor :)
  • itunes 8 var deilmi ?
  • selamlar,

1- ) iphone 2g v1.1.4 kullanıyorsan (ziphone, jailbreak v.s. farketmez) v2.1 orjinal indir pc ye kaydet,

2- ) itunes 8 kullanarak shift + restore ile indirdiğin v2.1 firmware göster ve kurulum bitene kadar sabırla bekle,

3-) kurulum bittikten sonra quickpwn 2.1-1 indir ve adım adım programın senden istediklerini yap (inanılmaz kolay),

4-) ve sabrın sonu selamettir hayırlı olsun v2.1 jailbreak ve unlock edilmiş iphone'unuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

not : fakeimei kullananlar için bişi diyemiyorum fakeimei'ciler biraz daha araştırsın benim yazdıklarım kayıtlı imei kullananlar için....
  • Arkadaşlar,

1.1.4 versiyondan yaklaşık 10 gün önce 2G iphone'a iTUNES 8.0 ile ( shift + restore ile ) 2.1 orginal versiyon yüklemesi yaptım.Şu anda Cydia ve installer'ı kullanabilmem için temiz bir 2.1 Jailbreak'li custom yazılımı mı yüklemem gerekiyor?Yüklersem yine iTUNES üzerinden ( shift + restore ) ile mi atmam lazım?Son olarak bu Jailbreak'li Custom yazılımını hangi adresten indirebilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar 2.1 de edgeyi nasıl kapatabiliriz çok kontör yiyiyor?
  • ana menüden cydia ya girip bossPreff yüklemen yeterli.

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

arkadaşlar 2.1 de edgeyi nasıl kapatabiliriz çok kontör yiyiyor?
  • evet itunes var forumdan indirdigim 2,1 var vede iphonedo siteden indirdigim 2,1 var yine kabul etmiyor dfu modunu knd aldıgımda tel işlem yapmıyor sabırsızlandım eyice 2,1 geçmek istiyorum 1,4 den sıkıldım pls yardım :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.