arkadaşlar yeni bir bilgisayar alacağız.bütçemiz 2.000 TL. ama bu fiyat 150-200 tl kadarda artabilir.öncelikle bilgisayarda ısınma sorunu olmasın ve gta V, crysis vs. bilindik kaliteli oyunları çok rahatlıkla çalıştırabilecek bir sistem arıyorum.gerçe parama göre bu ne ne kadar olabilir ama genede bütçeme göre bir marka ve model biçerseniz çok mutlu olurum.şimdiden herkese teşekkürler...
hocam ürünü bilmiyorum.güzel bir inceleme yapılmış ve gerçekten güzel ir cihazada benziyor.genede sormak istedim, bu hp g62 vs. ısınma sorunu var.bunda birşey olmaz dimi.
Hocam bu bilgisayarı haftaya alıcam bende ama birçok insana sordugumda ısınma sorunu yok dedi fakat fan sesi biraz fazla dediler. Fan seside oyun acınca yani bilgisayar biraz zorlanınca cıkıyormuş, zaten attıgım konudaki sayfaları okursan sorularına daha ayrıntılı cevaplar bulursun.
arkadaşlar yeni bir bilgisayar alacağız.bütçemiz 2.000 TL. ama bu fiyat 150-200 tl kadarda artabilir.öncelikle bilgisayarda ısınma sorunu olmasın ve gta V, crysis vs. bilindik kaliteli oyunları çok rahatlıkla çalıştırabilecek bir sistem arıyorum.gerçe parama göre bu ne ne kadar olabilir ama genede bütçeme göre bir marka ve model biçerseniz çok mutlu olurum.şimdiden herkese teşekkürler...