Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

2.0 Laguna Volvo Motorlu Olan mı Renault Olan mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
18.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.0 motorlu laguna1 almayı düşünüyorum 140 bg lik volvo motorlu olan mı yoksa renault motorlu olan mı?Performans yakıt bakım masrafı yönünden arada fark varmı??Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laguna Volvo Motorlu mu Renault Motorlu mu?

Renault Laguna, 1994'ten beri üretilen bir orta sınıf aile otomobilidir. Laguna'nın farklı nesillerinde hem Volvo hem de Renault motorları kullanılmıştır.

Laguna 1 ve Laguna 2:

Bu nesillerdeki Lagunalar Renault motorlarıyla donatılmıştır. 2.0 litrelik benzinli motorlar, 140 beygir gücü ve 190 Nm tork üreten popüler seçeneklerden biriydi.

Laguna 3:

Laguna 3'ün bazı versiyonları, 2.0 litrelik D4204T Volvo dizel motoruyla sunulmuştur. Bu motor, 150 beygir gücü ve 320 Nm tork sağlıyordu.

Laguna 2.0 RXE:

Laguna 2.0 RXE, Renault'nun 2.0 litrelik F4R benzinli motoruyla donatılmıştır. Bu motor, 135 beygir gücü ve 190 Nm tork üretiyordu.

Motor Ömrü:

Hem Volvo hem de Renault motorlarının güvenilir olduğu bilinmektedir. Ancak motor ömrü, bakım ve kullanım koşulları gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Renault'nun 2.0 litrelik F4R motorunun yaklaşık 250.000 km ila 300.000 km ömre sahip olduğu tahmin edilmektedir. Volvo'nun 2.0 litrelik D4204T dizel motorunun ise yaklaşık 350.000 km ila 400.000 km ömre sahip olduğu tahmin edilmektedir.

İkinci el bir Laguna satın alırken, motorun geçmiş bakım kayıtlarını kontrol etmek ve aracın kullanım koşullarını araştırmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadasım 140 bg volvo motor rxt lerde var yanılmıyosam bunlar full donanımlı benım aracım 98 model rxe renault motor 2000cc 115 bg hıc bır sıkayetım yok volvo motorların parcası renaultlara gore daha pahalı suda var volvo motor daha guclu tabıkı renault motorlara dıger renaultların bazı parcaları uyuyor mesela broadwayın yag fıltresi safranenın bujı kablosu falan ayrıca trıger ve debrıyaj setlerı volvo motorlu lagunalarda daha pahalı ben trıger setını 120 tl ye aldım yan sanayıı degıl orjınalı volvo motor olanın 230 tl demıslerdi bu konuda genıs bılgı ıstersen lagunacılar bolumune bı goz at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Clio 1.4 Hakkında.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.