Şimdi Ara

arabanın camına yazı yapıştırmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
19.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aksam arabamın arka camına "BU ARABADA DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI KULLANILIYOR" yazısını asarken komsu gördü onu asarsan 200 lira ceza yersin falan dedi tam emin olmadıgım için asamadım ama minübüslerde falan görüyorum bu yazıyı cezası olsa polis asıl onları affetmez gibime geliyor ama yinede emin olmak istedim var mıdır bunun cezası

• Yoktur ama yakında Kırmızı Tr Logo'su gibi onada ceza çıkar
  • yok oyle bır sey asacaksın tabi

satılık araba larada ceza yazsınlar o zman
  • öyle şeymi olur ya...palavra atmış...yada yanlış bilgisi var... O zman Bu araba satılık yazanlara da ceza yazsınlar... sonra Kamyoncuların yazısı içinde hapis cezası olması lazım

kısaca. SERBEST ONLAR..
  • Kırmızı TC Logosuna ceza var.Ona da çıkabilir
  • Komşun kesin tayyipçidir de ondan demiştir
    quote:

Orjinalden alıntı: chevymel1

Dün aksam arabamın arka camına "BU ARABADA DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI KULLANILIYOR" yazısını asarken komsu gördü onu asarsan 200 lira ceza yersin falan dedi tam emin olmadıgım için asamadım ama minübüslerde falan görüyorum bu yazıyı cezası olsa polis asıl onları affetmez gibime geliyor ama yinede emin olmak istedim var mıdır bunun cezası

• quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Kırmızı TC Logosuna ceza var.Ona da çıkabilir

Kırmızı plakaya ceza yok. Uyarı var. Polisin sökme yetkisi yok. Ay ve yıldız olduğu için dokunamıyor. Sana diyor sök diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç altına pütür atmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne alakası varki kırmızı tr logosoyla. biri resmi mühür olan plakada tahrifat. diğeri arabanın camında bir sticker. benim arabamda da istanbul teknik üniversitesi stickerı var. hoş cam filmlerinden sadece belli açılardan görülebiliyor.:))) eski arabamda da vardır bir kere olsun polis oralı olmadı. filmlere bile laf etmiyorlar o stickeramı laf edicekler
    quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Kırmızı TC Logosuna ceza var.Ona da çıkabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

Komşun kesin tayyipçidir de ondan demiştir
    quote:

Orjinalden alıntı: chevymel1

Dün aksam arabamın arka camına "BU ARABADA DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI KULLANILIYOR" yazısını asarken komsu gördü onu asarsan 200 lira ceza yersin falan dedi tam emin olmadıgım için asamadım ama minübüslerde falan görüyorum bu yazıyı cezası olsa polis asıl onları affetmez gibime geliyor ama yinede emin olmak istedim var mıdır bunun cezası

:) olabilir sen nası eleştirirsin der yazar cezayı polis

• pahalı benzine hayır kampanyasını baltalayan bir komşudur o. öyle şey olur mu allah aşkınıza.. bu arada bu yazıyı yapıştırabilirsiniz camlarınıza.. ben yapıştırdım yakınımda ki tüm araçlara..

• aksam yapıstırıyorum o zaman
  • Sen o Viper'ın olduğu yazıyı yapıştırırsan tabi kullanır lan der adam sana. Viper az mı yakıyo der.
  • kırmızı tr logosunun 90 ytl cezası var arkadaş mümessil yapıştırmıştı kırmızı tr polis çevirdi dedi AB ye uymuyo plaka tüm avrupa ülkelerinde olduğu gibi mavi yüzeyde yazcak dedi 90 ytl çaktı imzayı giderkende dedi çıkarmazsan az ilerde bitane daha çavirme var bitanede orda yersin dedi buda moda oldu bizim başımıza dert dedi herkez yapıştırıyo kırmızı beyaz tr yi dedi sonr amirlerden biz fırça yiyoruz bunları neden toplamıyonuz diye dedi postaladı yolladı neler dedik kurtaramadık denemesi bedava isterseniz camı kaplayın tr yazıları ile ama cezayı yedikten sonra çıkarmanın anlamı yok ona bakılırsa ben bi polis motosikletinde gördüm ondada vardı kırmızı tr logosu ama işin aslı öle değil işte yine başı yanan siz oluosunuz burası TÜRKİYE
  • Aslında bir gece operasyonuyla şöyle gizlice ve sinsice tüm resmi araçlara yapıştıracan bunları tüm Türkiye'de
    quote:

Orjinalden alıntı: 4DTurk

• kırmızı tr ye ceza varmı ark. bıde fılmeler yasak. 55 ytl cezası var ama kırmızı tr yı acıklarmısınz
  • abı bız tr yı turkıye sevgısınden yapıstırırız ama söktüren ...?

quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

kırmızı tr logosunun 90 ytl cezası var arkadaş mümessil yapıştırmıştı kırmızı tr polis çevirdi dedi AB ye uymuyo plaka tüm avrupa ülkelerinde olduğu gibi mavi yüzeyde yazcak dedi 90 ytl çaktı imzayı giderkende dedi çıkarmazsan az ilerde bitane daha çavirme var bitanede orda yersin dedi buda moda oldu bizim başımıza dert dedi herkez yapıştırıyo kırmızı beyaz tr yi dedi sonr amirlerden biz fırça yiyoruz bunları neden toplamıyonuz diye dedi postaladı yolladı neler dedik kurtaramadık denemesi bedava isterseniz camı kaplayın tr yazıları ile ama cezayı yedikten sonra çıkarmanın anlamı yok ona bakılırsa ben bi polis motosikletinde gördüm ondada vardı kırmızı tr logosu ama işin aslı öle değil işte yine başı yanan siz oluosunuz burası TÜRKİYE

• Ticari bir amaç taşımadığı sürece sorun yok.
    Eğer öyle olursa yazıyı ruhsata işletmeniz şart tabi vergisini ödeyerek.
    Ayrıca arka cama yapışacaksa reklamcıya deyinki kumlu folyodan yap biraz fark eder fiyat ama tıpkı cam kazınarak yazılmış gibi görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 18 Haziran 2008; 3:52:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakandogan

abı bız tr yı turkıye sevgısınden yapıstırırız ama söktüren ...?

Türkiye sevigisi Aykırı Plakayla olmaz.... Ülkeni seviyorsan KURALLARA UYACAKSIN... bukdar.
  • bence o viper yerine doğan görünümlü şahin resmi koyman gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.