Şimdi Ara

2.0 clio hothatch'ler neden ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• adamlar işini görmüşler satıyorlar işte.çok bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

adamlar işini görmüşler satıyorlar işte.çok bile.

çöp yani alınmaz öyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıkık durumda hepsi artık rs liği kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

çöp yani alınmaz öyle mi

arabalar maceradan maceraya koşmuş, binbir işlemden geçmiş artık ne yapacağı belli değil.
    bak burda bi adam vardı durumu çok iyi değil.temprası vardı ne güzel biniyordu, biyakını astra gsi bulmuş gelmiş, dedi fiyatı ucuz illa alıcam.alma spor araba dedim dinlemedi az biraz bindi sonra iki kere çıkma motor aldı o da yetmedi elektrik arızası verdi yaptıramıyor diğer masraflar hariç.bunların da sonunda olacağı onlara yakın.

• quote:

quote:

quote:

çöp yani alınmaz öyle mi

arabalar maceradan maceraya koşmuş, binbir işlemden geçmiş artık ne yapacağı belli değil.
    bak burda bi adam vardı durumu çok iyi değil.temprası vardı ne güzel biniyordu, biyakını astra gsi bulmuş gelmiş, dedi fiyatı ucuz illa alıcam.alma spor araba dedim dinlemedi az biraz bindi sonra iki kere çıkma motor aldı o da yetmedi elektrik arızası verdi yaptıramıyor diğer masraflar hariç.bunların da sonunda olacağı onlara yakın.

Hot hatch aldınmı sıfır alacaksın diyorsun yani hocam

zaten Türkiyede seçenek yok sadece 208 ve 308 GTI olarak var, bugün 208 GTI düz hesap 120.000₺ oluyor, vay be 60.000₺ küsürlerde olduğu zamanlar vardı

• otoban faresi olup napcan.çak bi alfa romeo bunlardan iyidir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birincisi, bu arabanın pek temizi kalmadı.
    İkincisi, bu araba 2.0 motor 172 beygir. Artık çoğu standart binek araç bu güç civarında olabiliyor. Yani RS'in RS'liği pek kalmadı gibi.
    Üçüncüsü, bıraktığı intiba. Herkes "Fransız tenekesi" gözüyle bakıyor.
    Dördüncüsü, olmuşken 6 tokmak olsun.

Ortadan motorlu, V6 dizilimli müthiş bir alet.

• Alfa Romeo brera spider bakabilirsin tabi fiyat fazla o ayrı.Birde meganelerinde hothatch'i var tasarımıda fena değil onlarada göz atabilirsin.Clio rs temiz bulursan neden alınmasın fena araba değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Birincisi, bu arabanın pek temizi kalmadı.
    İkincisi, bu araba 2.0 motor 172 beygir. Artık çoğu standart binek araç bu güç civarında olabiliyor. Yani RS'in RS'liği pek kalmadı gibi.

Yemin ederim ben bu ülkede araba bakımından kafayı yiyecem hocam, araba yok bu ülkede aradığım arabalar ölü ve 40.000₺ altına temiz araba yok az daha koy boş dacia sandero vs alınıyor ama sandero benzinli 1.0 motor bunada varex egzoz koysam merzifon eşeğinin osuruğu gibi ses çıkarır 1.0 motorla.

koca 80.000.000 luk ülkede oynanmamış fabrika çıkışlı 30.000₺ altı temiz araba yok

mobile.de sitesine bakıyorum milyon tane temiz eski araba var ama ne hikmetse devlet getirmeye izin vermiyor.

galiba vaz geçmek zorunda kalacam istediğim modifiye sevdasından, 1.0 motorla iş mi olur yada ikinci elin çöp ayıplı arabalarıyla mı uğraşacam

gidip dacia dokker alacam en sonunda

Allah ım yarabbim araba için doğulabilecek berbadında berbadı bir ülkede doğmuşum

• Bence de bitmiş bu araçlar bu bütçelere tek kapı güçlü araç zor birde Palio sporting bakın bunun kadar güçlü olmasa da güzel sürüşü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Bence de bitmiş bu araçlar bu bütçelere tek kapı güçlü araç zor birde Palio sporting bakın bunun kadar güçlü olmasa da güzel sürüşü var.

hocam sorun 40.000₺ altı her arabanın bitmiş olması, hergün her arabaya bakıyorum temiz araba yok hocam herkes arabanın heryeri ile oynamış normalde piyasasa 30.000₺ satılan arabalar 10.000₺ bile etmez.

paliolara çok baktım, bak benim arama stilim şu;

20.000-40.000₺

sadece benzin

Manual

bu kombinasyonu yaptığımda modelde 1000 ilandan birden 30 ilana düşüyor ve onlar bile çok temiz değil, çok palio baktım yok yani yine aradığım gibi bulamadım

artık şu devletin avrupadan 2. ele izin vermesi lazım.

şuanda en oynanmamış temiz model sıralaması yapayım mı bak o kadar araştırıyorum.

1- Fiat panda

2- Fiat palio

3- Renault broadway

4- Opel vectra

diğer marka ve modelleri unut.

• quote:

otoban faresi olup napcan.çak bi alfa romeo bunlardan iyidir :)

Hocam Alfa , Subaru, BMW gibi arabaları Türkiyede asla almam çünkü bu markaları kullandın mı birdaha başka marka kolay kolay kullanamazsın Türkiye gibi bir ülkede bu arabaları kullanmak zor seçenekte çok az.

• quote:

quote:

Hocam Alfa , Subaru, BMW gibi arabaları Türkiyede asla almam çünkü bu markaları kullandın mı birdaha başka marka kolay kolay kullanamazsın Türkiye gibi bir ülkede bu arabaları kullanmak zor seçenekte çok az.

Subaru aslinda mantikli secenek. Bmw ve Alfa ariza bakimindan cok guvenilir bir tarihceleri yok.
    Ama Subaru hem tutulmuyor ikinci elde uygun hem de pek ariza cikartmayan bir arac. Alinip cok rahat binilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

quote:

Subaru aslinda mantikli secenek. Bmw ve Alfa ariza bakimindan cok guvenilir bir tarihceleri yok.
    Ama Subaru hem tutulmuyor ikinci elde uygun hem de pek ariza cikartmayan bir arac. Alinip cok rahat binilebilir.

Kendi açımdan Türkiyede subaru, alfa asla hocam.

• -2.0 motor
    -daha 200.000 görmeden komple motor yapılmış
    -komple boya görmüş
    -b sınıfı
    -hem fransız hem de reno
    -22.000 tl

ve bu ucuz öyle mi?
  • quote:

quote:

Yemin ederim ben bu ülkede araba bakımından kafayı yiyecem hocam, araba yok bu ülkede aradığım arabalar ölü ve 40.000₺ altına temiz araba yok az daha koy boş dacia sandero vs alınıyor ama sandero benzinli 1.0 motor bunada varex egzoz koysam merzifon eşeğinin osuruğu gibi ses çıkarır 1.0 motorla.

koca 80.000.000 luk ülkede oynanmamış fabrika çıkışlı 30.000₺ altı temiz araba yok

mobile.de sitesine bakıyorum milyon tane temiz eski araba var ama ne hikmetse devlet getirmeye izin vermiyor.

galiba vaz geçmek zorunda kalacam istediğim modifiye sevdasından, 1.0 motorla iş mi olur yada ikinci elin çöp ayıplı arabalarıyla mı uğraşacam

Allah ım yarabbim araba için doğulabilecek berbadında berbadı bir ülkede doğmuşum

eskiden 2.el araçlar ederinin 2 katına satılıyordu, sonra 3 kata çıktı şimdi onu da aştı heralde.
    Akp ve akplilerin ülke insanına garezi var.
    ederinde araç almak haram, 1.6 üstü zaten haram, ama ne oldu lüks araç üreticileri koydu 1.6 olan normal vatandaşa oldu
    bim-a101 harici alışveriş haram
    tavuk döner harici yemek haram
    toki ve müteahaitler harici ev haram
    yeşillik park bahçe zaten haram
    yurtdışından alışveriş haram

• quote:

quote:

quote:

eskiden 2.el araçlar ederinin 2 katına satılıyordu, sonra 3 kata çıktı şimdi onu da aştı heralde.
    Akp ve akplilerin ülke insanına garezi var.
    ederinde araç almak haram, 1.6 üstü zaten haram, ama ne oldu lüks araç üreticileri koydu 1.6 olan normal vatandaşa oldu
    bim-a101 harici alışveriş haram
    tavuk döner harici yemek haram
    toki ve müteahaitler harici ev haram
    yeşillik park bahçe zaten haram
    yurtdışından alışveriş haram

Aynen hocam aynen, lanet ettim

• CR-Z'ler var 1.5 hybrid 40.000TL civarıydı en son fiyatları. Performansları stok halde pek iyi değil ama İngiltereden Mugen performans kitiyle 6.9 yürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Modifiyeye meraklıysanız ve Mugen performans kitini alma imkanınız varsa bence biçilmiş kaftan. 15 yaşında ne olduğu belirsiz Clio'ya 40.000 vermek akıl karı iş değil.

• Citroën C4 vts

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.