Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım windows versiyonu tamamlanmış yayınlandı mı acaba

http://www.iphonelinux.org/index.php/Main_Page

Orjinalden alıntı: esquire

Barbee o zaman ziphone dan sonra iplus ında mı pabucunu dama atıyoruz şimdi?

Asla :) her zaman hepsi yanımızda olmalı. Kime nerde ne zaman güvenilir bilemeyiz :)

haftasonu yayınlamaya çalışıyoruz diyorlar winpwn'i... biz de sonunda pwned iphone sahibi olacağız...windows kullanıcıları olarak...

Ver: 1.1.4 pwned

Orjinalden alıntı: Xphoid

barbee, dostum hazırlan...

haftasonu yayınlamaya çalışıyoruz diyorlar winpwn'i... biz de sonunda pwned iphone sahibi olacağız...windows kullanıcıları olarak...

Ben mac'te her türlü hazırladım, hazırlığımı tamamladım.
    Windows da çıkınca 4 koldan saldırı artık :)
    Hatta az önce 1.2 ipsw indirdim, nasıl bir kaşıntı başladı anlatamam...

•  [2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn

Hahaha. Şuna bakın ya :) Windows kullanıcıları yani biz kedi olarak nitelendirilmişiz :D:D:D

1.2 ispw yi nereden buldun linki var mi

Bu arada bu mail iphone ile Atildi

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

selam barbee

1.2 ispw yi nereden buldun linki var mi

Bu arada bu mail iphone ile Atildi

mail?
  • 2.0 firmware buldum,indirdim ama custom edilmemiş.Yani bir işe yaramıyor
  • ben sources a ekleyıp kurmaya calıstım ama installation package yazarken yarıda kesılıp ana ekrana donuyor ve spring board da * seklınde ıkon gozukuyor tıkladıgım zamanda hata verıyor tum paketler yuklenmedı dıye versıyon 1.1.4 . yardımcı olabılırmısınız? tesekkurler

sourcesi sıldım bastan yazdım ve telımden yaklasık 10a yakın uygulama sıldm 2-3 kere yuklemeyı denedım en sonunda yuklendı ama neden boyle bır hata verdıgını hala anlamıs degılım. hazırana kadar sanırım bl4.6 ya cıkarmayacam telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1917 -- 6 Nisan 2008; 20:34:09 >

bu arada artık adam saatler kaldı diyor kendi sitesinde... kendi bilgisayarını çökertmiş ii mi? winPwn'den mahrum kalıyoruz... ama eli kulağında... bu gece en geç sabaha çıkar diye düşünüyorum (hopefully!)

quote:

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

barbee, dostum hazırlan...

Ben mac'te her türlü hazırladım, hazırlığımı tamamladım.
    Windows da çıkınca 4 koldan saldırı artık :)
    Hatta az önce 1.2 ipsw indirdim, nasıl bir kaşıntı başladı anlatamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 7 Nisan 2008; 22:43:25 >

• iPhone1,1_1.2.0_5A225c_Restore.ipsw (Beta)

http://r***dshare.com/files/105727058/iPhone1.2.0_5A225c_Restore.part1.rar.html

http://r***dshare.com/files/105734187/iPhone1.2.0_5A225c_Restore.part2.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thujonn -- 8 Nisan 2008; 4:52:06 >

• Arkadaşlar ayıptır söylemesi bende iphone ailesine katıldım.Tam jelatini açıp iplus ile kırma işlemine girecektim bir anda bu başlığı gördüm.Sizce windows için olanını bekleyeyim mi yoksa iplus ile kırıp daha sonra windows için olanı çıkınca bununla tekrar kırma işlemi yapmamız mümkün mü?Bu saat oldu uyuyamadım iphone kutusunda bana bakıyor ben ona Açıkcası bu konularda çok yeni olduğum için sık sık yardımlarını bekliyorum.

Saygılar

fakat deli olmamak içten deil adamlar hala çıkaramadı winPwn'i...

quote:

Orjinalden alıntı: thujonn

iPhone1,1_1.2.0_5A225c_Restore.ipsw (Beta)

http://r***dshare.com/files/105727058/iPhone1.2.0_5A225c_Restore.part1.rar.html

http://r***dshare.com/files/105734187/iPhone1.2.0_5A225c_Restore.part2.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 8 Nisan 2008; 10:41:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NathanieL

Arkadaşlar ayıptır söylemesi bende iphone ailesine katıldım.Tam jelatini açıp iplus ile kırma işlemine girecektim bir anda bu başlığı gördüm.Sizce windows için olanını bekleyeyim mi yoksa iplus ile kırıp daha sonra windows için olanı çıkınca bununla tekrar kırma işlemi yapmamız mümkün mü?Bu saat oldu uyuyamadım iphone kutusunda bana bakıyor ben ona Açıkcası bu konularda çok yeni olduğum için sık sık yardımlarını bekliyorum.

Saygılar

en basiti ziphone ile kır dostum do it all'a basman yeterli.BL yi düşürmekten korkuyorsan onuda artık yükseltebiliyoruz SW ile
  • valla sanırım winpwn yi bekleyeceğim. iplus ı kimse tavsiye etmiyor mu? iplus ile kırarsam daha sonradan winpwn kullanma şansım yok mu?
  • Bir türlü çıkamadı windows içinde...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.