Şimdi Ara

1MBIT Sınırsızdan hangi tarifeye geçeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 senedir 1mbit sınırsız kullanıyorum, artık canıma tak etti, sınırsız olması birşeye yaramıyor çünkü 1mbit internet ile hiçbirşey indiremiyorum, indirsem o an PC'de herhangi birşey yapamıyorum. Şimdi benim aradığım paketde parası benim kullandığım paket ile eşit veya yakın olmalı, herhangi bir boyutu geçince faturaya para yazılmamalı ve hız 1mbit'den hızlı olmalı, sizce hangi tarifeye geçmeliyim?

NOT : Ne yazıkki TTNet'den bir tarifeye geçmek zorundayım.

Teşekkürler

• senmin durumundaydım once netlimitsize geçtim. Santral en fazla 2 mbiti desteklediği için 2 mb sınırsıza geçtim. şu değişecek tariflerden dolayı hala 2 mbitdeyim. kasımda ggeçmesse geri 1 mbite geçmeyi düşünüyorum. Sana tavsiyem tarifeyi değiştirmeden once ilgili telekom mudurlugunden ogren hat kaç mbite kadar destekliyor?
  • Benim önerebileceğim tarife NetLimitsiz olacak. Şöyleki bu tarife çıkalı 1,5 sene oldu. Hattının fiziksel kapasitesi destekliyorsa 8 mbps'ye kadar hızlı bir netin olacak ancak şöyle ufak bir sorun var. 15 gb data sonrasında hızın 512 kbps'ye düşürülüyor. Fakat bu 1,5 sene boyunca hızda düşümler çok nadir yapılıyor toplasan 3-4 defa hız düşümü yapıldı. Hız düşümü yapıldığı zamanlar da ayın sonlarına denk geliyor. Yani bir hafta 512 kbps diğer 23 gün 8 mbps hızında bir netin oluyor. 1 mbps fiyatından 4 lira fazla, sınırsız ve hızlı net arıyorsan hiç durma aboneliğini başlat diyebilirim. Aslında başka da alternatifin yok çünkü 2 mbps sınırsız net olmuş 63 lira buradan düşün yani
  • Parası konusunda sınırlama koyduğun için tek tercih : NetLimitsiz..
  • Transmit

Good Tx Frames 61375504
    Good Tx Broadcast Frames 431
    Good Tx Multicast Frames 0
    Tx Total Bytes 1844501376
    Collisions 0
    Error Frames 1984346881
    Carrier Sense Errors 0
    Receive

Good Rx Frames 44511525
    Good Rx Broadcast Frames 18982
    Good Rx Multicast Frames 753624
    Rx Total Bytes 1462784630
    CRC Errors 6215
    Undersized Frames 0
    Overruns 0

Modem Status
    Modem Status

Link Status Connected
    Us Rate (Kbps) 256
    Ds Rate (Kbps) 1024
    US Margin 31
    DS Margin 31
    Modulation MMODE
    LOS Errors 0
    DS Line Attenuation 26
    US Line Attenuation 28
    Path Mode Fast Path
    DSL Statistics

Near End F4 Loop Back Count 0
    Near End F5 Loop Back Count 0

Arkadaşlar benim hat en fazla kaç mbit destekler?
  • netlimitsiz
  • dostum kablosuz bağlantı olarak 1limitsiz 1mbps diye bi paket var onu açtırmak üzereyim. Çok mu ağır acaba? Ben öyle film falan indirmem, mp3 ve en fazla 100mb boyutunda programlar çekiyorum. İşimi görmezmi?

Ayrıca ttnet ten paketlere bakıyorum, bahsettiğim 1limitsiz paketi 45 lira diyor, birde NETLİMİTSİZ diye bir paket var 49 lira bağlantı hızına da 8mbps e kadar diyo. Kaç mb oluyo bunun hızı? Daha iyi ise aylık 4 lira daha fazla verip bunu açtırayım...

Bu arada bu netlimitsiz paketinde 15gb download ı aştınmı hızın 512kbps ye düşüyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 mbit sınırsız ama sörf yapmanın haricinde pek birşeye yaramıyor birşey indirmeye kalktıgın zaman bu saatlerini alabiliyor bir iki şeyi aynı anda indirdigin zaman bilgisayarı kasıyor ayrıca 2 mbit hız 1 mbitten çok çok daha iyidir hemen hemen aynı paraya 2 veya üstü hız alabiliyorsan 8 mbit netlimitsiz bence ideal
    8 mbit netlimitsizde bu 15 gb geçtimi 512 düşme olayı herkeste olmuyor benim tanıdıklarda kullanıyor ayda en az 100 gb kullanıyoruz şimdiye kadar hiç düşmedi diyen var ayrıca sen neredeyse 1 ayın 15-20 günü download yaparak geçireceksin 512 düşersede son 1 hafta sadece sörf yaparsın bukadar da zor gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 10 Ekim 2010; 21:15:56 >
  • torrentlerle haşır neşirsen ve sürekli dosya indirme gibi bir alışkanlık varsa tavsiyem 4 mb ve üzeri paketler olmalı
    fakat sen 45-50 tl civarı bişey bakıyorsun, o zaman diğer arkadaşların tavsiye etmiş oldukları 8 mb ye kadar netlimitsiz tarifesini öneririm.
    tabi burda 512 kb ye düşme riskini gözönünde bulundurman gerek. 1-2 hafta bu hiza katlanabilirim diyorsan netlimitsiz senin için ideal.

ama bana kalırsa şöyle yap, oturduğun binada ortak bul ve 4 mb al 83 tl ye. 2 ye böldüğün zaman 41,5 tl yapar ve 4 mb hız.
  • Arkadaşlar bu netlimitsiz 8mbit 15GB pakete internet üzerinden geçmek istiyorum link verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşlar bu netlimitsiz 8mbit 15GB pakete internet üzerinden geçmek istiyorum link verir misiniz?

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.