Şimdi Ara

1Mbit Bağlantı 39YTL! (SMİLE ADSL) REKABET BAŞLADI! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
7.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • smile kullananlar memnun mu? yada var mı? biraz anltnda bizde ona göre alalım
  • rekabette her zaman bizler kazanacağız ama bu yeni tarifelerden sonra telekom bu şekilde 5-6 ay gider gibime geliyor. hayırlısı olsun bakalım.
  • bende kotaşıdan 1 mb e geçicem bu gidişle.
  • Ya millet ne yapsam acaba
    Zati 4 gb kotalıyı hep aşıyoz genelde 35 civarı geliyor fatura
    1 mb sınırsız smileye geçmek istiyorum ama biz 1 sene kullanmayız
    Evde 2 kişi kullnıyoruz neti ben yakın zamanda gidicem net kardeşime kalcak o zamanda 4 gb lik kota kardeşime yeter diye düşünüyorum
    Neyse ben bi düşüneyim
  • Bu smileın faturası nasıl ödeniyo peki?Otomatik ödemeye alabiliyomuyuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: semtex960

    Bu smileın faturası nasıl ödeniyo peki?Otomatik ödemeye alabiliyomuyuz?


    Smile Hakkında Bilgi Veriyim Fatura Ödeme Derdi Yok Kredi Kartımdan 1-10 Tarihleri Arası Çekiyolar Kredi Kartı Olmayanlar Posta Çekiyle Ödeme Yapıyo

    Benim Hattımın Açılması 3 Gün Sürdü Kablosuz Modemimle Getirip Eve Bagladı Yetkili Servis Modemin Markası Philips Sna6500 Piyasa Fiyatı 180 ytl ydi ama şimdi airties veriyolarmış


    Smile ın TürkTelekomdan Farkı Bu Kampanyalar Telekom İndirim Yapmadan Öncede Vardı Müşteri Hizmetleri Çok Güzel Tarife Değiştirceksin Hiç Bir Prosedürle Ugraşmıyosun Arıyosun Ne İstersen Yapıyolar


    Modemi Aldım Kagıt İmzalamadım Ama Ben Baglantı Aldıgımda Aktivasyon Ücreti 60 ytlydi
    Neyse O kadar Zarar Edelim


    Ben Şimdi Ayrılsam 80 ytl Modem Parası İstiyolar 12 ay Taahhütlüydü o zaman Şimdi Yok Karar Sizin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 4 Ağustos 2007; 11:17:44 >




  • zaten 1 telefonla başvuruyosunuz ve kredi kartınızdan her ay otomatik olarak düşüyor ücreti..

    bende 2 mbt e geçiş yaptım zaten smile kullanıyordum.1 telefonla tam 2,5 dk da halletim işimi...kesinlikle işlerini iyi biliyorlar.
  • Ne rakabeti başladı yahu. Smile TTnet alt yapısını kullanıyor. Burada nasıl rekabetten söz edebilirsin.

    Çok basit bir olay. Smile toptan alıp parakende satıyor. Rekabetin olduğu yok. Kaynak TTnette.
    quote:

    Orjinalden alıntı: shadow_shooter

    Arkadaşlar. Smile ADSL jet hızıyla yeni tarifelerini duyurdu!

    1Mbit Sınırsız bağlantının fiyatı 1 yıl değişim olmayacağı garantili aylık 39YTL'e düşürüldü!

    2Mbit bağlantı ise 59YTL'ye düşürüldü.


    Detaylı bilgi:http://www.smileadsl.com/tarifeler.aspx




  • yanlız smile adsl hakkında ne çok şikayet varmış biz niye memnununuz
  • 256 sınırsız kullanıcısıyım. 2 mbit e geçmek istiyorum. Acaba müşteri hizmetleri filan nasıl Smile in? Mesela telekom bir sıkıntıda hemen eve ekip yolluyor.
  • smile daha ilçelerde bile yok oturma aşamasında ama fıyat kırması rekabet acısından guzel bizlere yarar. smıle gıbı superonlıne vb bır kaç fırma daha cıksa durumlar daha guzel oolur
  • Bakıyorumda indirimlerden önce biz 49 YTL ye 256k internet kullanıyomuşuz.Ne salakmışız biz ya.Ben Smile a geçmeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü daha oturmamış bir sistem ve sürekli arıza çıkarabilir.TT nin yeni indirimi oldukça iyi aynı parayla 4 kat hız kullanıcaz, daha ne olsun.
  • yarın ttnet ben 1mbt sınırsızı 35ytl yaptım derse ne olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ObscuRe77

    Bakıyorumda indirimlerden önce biz 49 YTL ye 256k internet kullanıyomuşuz.Ne salakmışız biz ya.Ben Smile a geçmeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü daha oturmamış bir sistem ve sürekli arıza çıkarabilir.TT nin yeni indirimi oldukça iyi aynı parayla 4 kat hız kullanıcaz, daha ne olsun.


    Türkiye'de ki herkes aynı alt yapıyı kullanıyor. Değişen bir iki şey var. Birisi adsl kullanıcı adının sonuna @ttnet yerine @smile veya @superonline geliyor.
    diğeri bir sorun olduğunda arayacağın telefon numarası, bir diğeri de parayı yatırdığın yer ve ödeme şekli değişiyor.

    Yani Adsl'nin kalitesi ile ilgili bir durum söz konusu değil.
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    Edit: Şu anda daha fazla —tam olarak— o fikirde olmadığım ya da yanlış yönleri/anlamları olabilecek bir yorum yapmışım. Kusura bakmayın; o yüzden editledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 10 Ocak 2022; 14:32:26 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jijimm

    yanlız smile adsl hakkında ne çok şikayet varmış biz niye memnununuz



    valla şikayetvarda firma raporlarına bakıldığında smile %98 problem çözmüş, ttnet ise %5 . bende geçmeyi düşünmeye başladım şimdi. evden okula film indirmek için bilgisayar taşımaktan bıkmıştım.

     1Mbit Bağlantı 39YTL! (SMİLE ADSL) REKABET BAŞLADI!




  • arkadaşlar acele etmeyelim!!!! bu aynı gsm operatörlerine benziyo kanımca... ilk zamanlar bi türkcell(türktelekom) vardı sonra yavaştan bir iki tane daha cıktı smile(avea)ve telsim(...)...sonra avea super kampanyalar yapmaya başladı bedavaya konusuyoduk resmen ama bi gercek vardıkı bazı sorunları vardı zor cekıyodu vb.... ama turkcel oylemı cekıyodu hemde heryerde ama pahalıydı tekel olmustu bı kere...ama yavas yavas gecenler oldu ama parası olan ıkıncı bı hat olarak gectı turkcel daıma yanındaydı dagda pıknıkte yolda tatılde lazımdı ,cunkı kalıte ıyıydı:) ama sonradan dıger sırketlerd kalıteyı arttırdı ve fıyatlar hepsınde dustu sımdı artık turkcel de bu fıyat düşüşüne ayak uydurdu (ben bi öğrenciiim avea nın ogrencı olayı superdı ama yıne bu konuda turkcel elıne aldı sazı) temmenımız turktelekomunda bır an once bu sazı elıne alıp bızı aktıvasyon vb seylerle ugrastırmaması(bu arada bazıları smıle musterı hızmetlerınden bahsetmıs)tabıı oyle olucak :) suan abone sayısını telekomla kıyaslamayın lutfen ama emın olun aynı abone sayısı olsa aynı hızmetı asla veremez ;) ve bukadar çoklu bı gecısten bahsedıyosunuz hepımız gecelım falan bunu ya yanlız basına kımseye sezdırmeden yapıcaksınız aynı hızmetı alabılmek ıcın yada hıc bulaşmıycaksınız yoksa ılerde basınız cok agrır nacızhane fıkırlerım burda bıter hepınızı saygıyla selamlarım :)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetsary

    yarın ttnet ben 1mbt sınırsızı 35ytl yaptım derse ne olacak




    arkadaşım biraz mantıklı ve gerçekçi olun ya....daha ne yapması, bu fiyatlar,telekominikasyon kurumunun onayladığı son fiyatlardır...artık sizin dediğiniz fiyata indiremez öyle olsaydı yaz fırtınası 15 ytl yi niye kaldırttılar sanıyosun...sektörü telekomun tabiriyle serbest bırakmak adına yaptılar,en azından öyle söylüyolar, şuan için aynı hatayı ikinci kez yapıp,bu riske tekrar giremezler gibime geliyor. çünkü bu konuda zaten sürekli eleştiriliyorlar..gerek resmi gerekse gayriresmi kulvarlarda..

    kaldıki, 256'lık hıza yıllardır kaç para ödetende aynı telekomdu size, o yüzden daha fazla insaf beklemeyin derim telekomdan...eğer smile bu şekilde abone toplamaya devam ederse telekomun yapacağı tek şey suyun altından olur bence,tahminimde, smile verilen portlarda oyunlar oynayabilir en fazla, bunuda yaparsa zaten her durumda yine telekom üste çıkmayı başarır..siz bir düşünürken, onlar 10-100-1000 düşünüro yüzden yormayın kafanızı böyle şeylere derim...internette hızın keyfini yaşayın derim bende

    bide şu kotalıları unutmasalardı, daha iyi olurdu ama, neyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 4 Ağustos 2007; 18:02:57 >




  • acele etmeyn smile icin rekabet yenı baslıor hemen atlamayın sazan gıbı daha hersey olusmadı dıger fırmaları beklıorum yınede suan hala ttnetyım

    1sene garantı verıorlarda 1 sene sonrası ne olcak onuda dusunun turktelekomda ole suanlık usunmem smileyi[



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 4 Ağustos 2007; 18:07:41 >
  • 1 Yılı aşkın bir zamandır Superonline kullanıyorum. Sözleşmesini çok ayrıntılı okuyup inceledim. Tamamen sözleşme Superonline'ın Türk telekom'dan aldığı hizmete bağlı olarak yazılmıştı. Yani TT'nin yurtdışı hatlarında meydana geleek problemerde vs.. gibi Bütün sorunlarda ilgili merci TT idi. Bi arıza olduğunda da Superonline yetkilisi değil TT yetkilisi geliyor.

    bu arada superonline kullandığım sürece hiç problem yaşamadım ve bir kez bile müşteri hizmetlerini aramadım.

    Ben Smile adsl'ninde aynı olduğunu düşünüyorum. TT'de genel bir problem olmadıkça smile yada superonline yada başka firmalarla ilgili problem yaşamazsınız.

    Bunu şöyle düşünün Türkcell hazırkart ve muhabbet hat gibi. ikisi de aynı altyapıyı kullanıyor ama pazarlayanlar ayrı firma..

    Ben bu hafta superonline'nın tarife açıklamasını bekliyorum. Eğer Smile'a yakın bişi yapmazlarsa kapattırıp smile'a geçeceğim.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.