Şimdi Ara

1m için manuel araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 1m lira için manuel mümkün olan en yeni ve en düşük km de araç arayışındayım. Turbo benzinli araç istiyorum. Kafamda 1.0tsi fabia elite ve polo life var fakat neredeyse aynı araç olmalarına rağmen arada 100-150k fark var (polo donanım olarak çok daha iyi). 1m üzeri de manuel araca elim gitmiyor. Bu civarda gözden kaçırdığım tavsiye edebileceğiniz bir araç var mıdır ? 2021 öncesi ve 40bin km üstü araç düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mk4 leon al

• B sınıfında manuel araç almanızı önermem, neredeyse hiç talep yok. 1 milyon bütçe ile kimse almaz.

Leon mk4, Megane 1.3 tce, Astra k 1.2 145 , Golf 8 1.0, Ceed 1.0 tgdi olabilir. 1. sıraya leonu alırdım. Bagaj gerekirse Megane.

• crssover C kullanıcısına yanıt

Hocam 1.200 civarı isteniyor leon ve golf için en az :(

• manuel 1.3 tce megane 4

• Ufak tefek boya değişen olursa bulursunuz. Kmye çok takılmayın 40 bin ile 70 bin arasında olmasında ne fark var. Bakımlı ise km dert değil. Benzinli araba nasıl olsa.

Seat / Leon / 1.0 TSI / Style / 2021 SEAT LEON DÜŞÜK KM sahibinden.comda - 1244385420

• Astra k 1.2t 145 hp alınır gsline 130 hp olanları da alınır.

https://www.sahibinden.com/s/u22mheTg

Yukarda atilan leon da iyi secim fakat o boya lokal değil artık tam boya olmuş 2 ci resimden belli fiyatı biraz daha kirdirmak lazim.

2020 Golf 7.5
    https://www.sahibinden.com/s/1SXh91lc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Mayıs 2025; 14:22:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Focus 1.0,
    kia ceed 1.0

• powermoon kullanıcısına yanıt

C4 ün manueli olduğunu bilmiyordum teşekkürler

• Hocam parayla manuel şanzımanın ne alakası var onu anlamadım, elim gitmiyor demişsiniz de. Ben bulsam D sınıfı alacağım da yok.

C SUV sınıfında Ford Kuga var, 1.5T 120 beygirlik versiyon. 2023 model için ortalama 1.3M TL isteniyor. Yazılıma uygun diyorlar.

C sınıfında VW Golf var, yeni 1.5 TSI 116 beygirlik motorlu. Yıl sonu kampanyasıyla uyguna alanlardan Haziran'da ilana çıkanlar mutlaka olacaktır. 1.3 milyondan fazla yazarlarsa zor satarlar.

B SUV sınıfında Ford Puma var. 1.0 turbolar için hala iyi konuşmuyorlar o yüzden 1.5T 200 beygirlik ST önereceğim de 1.5M üstü fiyatta araçlar.

Gene aynı şekilde yüksek bütçe isteyen Ford Fiesta ST, Hyundai i20N var.

• MaSaFeL M kullanıcısına yanıt

Hocam manuel araçlar daha uygun fiyatlı olduğu için bütçemi model ve km için harcamak istiyorum demek istedim aslında yani 2018 80k km otomatik araç alacağıma 2022 40k manuel araç gibi o yüzden manuel dedim. 116lık golfü çok istiyordum fskat 1.3 üzerinde yazmışlar dediğiniz hibi ben de 1 milyonun çok üzerine çıkamıyorum. Manuel 1.0 leon bakacsgım ama hepi topu 20 ilan var bakalım acelem yok. Sizce bayram sonrası piyasa açısından bir etki yapar mı ?

• Bende manuel araç seviyorum ama Leon arka havalandırması olmaması ve dijital ekran olmaması nedeniyle çok çağ dışı kalıyor. Manuel Golf bakmanız daha iyi olur 1M üzerinde ama pazarlıkla 1050 civarına inerler diye düşünüyorum. Örnek ilan atıyorum.

Volkswagen / Golf / 1.0 TSI / Impression / BAĞCIOĞLU_2021_GOLF_99.KM_BOYASIZ_TRAMERSİZ_KREDİ KARTI 12 TAKSİ sahibinden.comda - 1243506891

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam nasip artık acelem yok biraz takip edeyim

• Madem bütçe sınırı var, ilan sitesine istediğiniz koşulları ekleyince epey sayıda araç çıkıyor. Bundan sonrası keyfinize kalmış. Binek mi, spor mu, Cross mu, ticari mi rahat karar verirsiniz artık.

Tabi seçeneklerden küçük hacimli turboluları, yağda çalışan kayışlıları, sorunlu olduğu kesinleşmişleri çıkarınca bu sefer de pek araba kalmıyor.

Biraz bakındım, Astra 1.2T HB (puretech değil GM motoru) ve 1.4T sedan çıktı karşıma. C sınıfında kafanız rahat bineceğiniz arabalar.

Bu paraya alınacak en güzel araç olabilir. Kredi kartına sıfır faizle cekiyormus bu da aşağı yukarı 50 bin indirim demek. Biraz pazarlıkla alınabilir bence

• Gokhan G. kullanıcısına yanıt

Scala otomatik veya Golf manuel. Biraz tercih meselesi ikisi de olur bence.

Otomatik ihtiyaçsa scala çok mantıklı bir araç ama manuel şansı varsa golf 8 varken scala almazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.