Şimdi Ara

1e1: PS Vita'yı İnceledik! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
66.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Editörün seçimi ve tavsiye eder butonunu ne zamandır görmemiştik.Bakalım nasıl bir şey yapmışlar :D
  • Ayrıca bende video 42:30 da takıldı,ilerlemiyor.
  • Şimdi düzeldi çalışıyor.
  • arkadaşlar tamm çok güzel ve ayrıntılı bi incelemeye benziyor ama lütfen youtube'a yükleyin özelliklede interneti yavaş olan arkadaşlar için
  • Abı artık su vıdeo oynatıcısına bır cozum bulun cok dandık cektıgınız kalıtelı vıdeoları ıkı saatte ızleyemıyoruz
  • 27:34
    -Do you wanna join my party?
    -Naber

:D

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • aldım cipsimi kolamı izlemeye koyuluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • Video yayınlanalı 1 saat 40 dakika oldu ve hala mobilden açamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmaci Fan boylar basmis gene.. adamlar daha ne yapsin.. halen daha ayfonu savunanlar var..

MONSTER® Q61MS-16F34
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM , RAM: 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT , SSD: 120 GB Kingston HyperX , HDD: 750 GB Seagate SATA 3GB/s 7200 rpm 16MB cache , GPU: nVIDIA GTX 670M 1.5 GB GDDR5 192 bit , Display: 15.6" Full HD Mat LED Ekran
  • Bu video sayesinde PSVİTA'ya olan bakış açım değişti,hepinize teşekkürler
    NOT:
    Bir Youtube kanalı çıkarın artık. Cidden böyle zor oluyor.
  • Bugün baya bir dolu ve güzel haberler alıyoruz.Bu haberleri bize ulaştıran emeği geçen herkezin emeğine sağlık.
  • 1.5 saat ama sıkmadan izletmeyi başarıyorsunuz.
    Hobilerim arasında tabiki de kitap okumak ve müzik dinlemek var.
  • almak istiyorum ama oyun fiyatları beni düşündürüyor. kopya oyun için çalışmalar varmı? ne aşamada? custom rom çıkar mı? benim için live önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.