Özlettiniz kendinizi Mesut Bey :) İnceleme çok güzel. Tam ihtiyacım olan bir video idi. Gtx570 için bana fikir verdi. teşekkürler.
Hoşgeldin mesut özledik seni..
Yalnız işin ilginç tarafı yorumlara genel olarak baktığımızda şu durum ortaya çıkıyor; "Yemişim Battlefield 3'üde ekran kartını da, Mesut Çevik gelmiş"
Merhaba ben mesut çevik diye girsen daha iyi olurdu Mesut bey. :)
Mesut bey hoşgeldiniz...
Hoşgeldin
Şu saatte yüzümü güldürdün Allah senden razı olsun Mesut Abi. Özlettin kendini =)
This is Sparta !!!!
Hoşgeldin abi
hoş geldin mesut abi
Özlemişim valla bu sohbeti bu sesleri hoşgeldiniz Mesut bey
hoşgeldin mesut hoca
Hoşgeldin adam !
Benim gitmemi bekliyorsun ama biraz daha bekleyeceksin. O süre boyunca BF3'te ezilmeye hazır ol.
hoş geldin mesut çevik,m48 t1 desem :)
Mesut abiii ! ! hoşgeldin 1e1 habere başlayın hatta önceki aylardan önemli haberler için ayrı bir 1e1 yapın derim.
Bu arada origin veya battlelog id vermedinizi erdinç abide mesut abide bi yazsaydınız :D.
benim favori oyunum moh serisi özellikle son 2010 oyunu.. coda bfye 10basar..
Mesut usta gerçek silahın tadını almış G3 Piyade Tüfegi ve Canik 55 tabanca kullandım. 8-9 tane silahın nasıl ateş edildigini izledim. BF3 en çok silah tadını veren oyun bu bir gerçek. MW3 gerçekten bu sene sınıfta kaldı grafikler çamurgibi geliyor ve ses efekleri çok kötü ben CoD2 ses efekleri daha iyi EAX3 destegi vardı umarım bir yenilenme sürecine girer. Ve Mesut Çevik Hoş Geldin Özlemiştik...
Hosgeldin mesut ozlemistik cok sevindik
hoş geldin MESUT ÇAVİK abi güzerl inceleme olmuşta keşke 5000 serisi karlarda konulsaydı diyorum çünkü3. inceleme 5000 serisi kartlar yok zotac güzel birmarkadır tavsiye ederim