Şimdi Ara

1999 Palio Motora Su Karışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar arkadaşımın 1.6 16v weekend arabası var,sabahları çallışmıyor marşa uzun süre aralıklarla basıldığında zar zor çalışıyor ve arkadan felaket şekilde su çıkıyor yani egzosdan ,ustaya söyledik conta parçalanmış olabilir yada üst kapakta çatlak olabilir dedi,sizce üst kapağı değiştirmek zorunda kalsak ne kadar maliyet tutar ,işçilik dışında? ustalardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durgun92 -- 4 Mart 2013; 9:13:38 >

• İyi günler.
    Eğer conta yanmışsa 300 ile 500 arasını bulur işçilik içinde.kapak
    catlak yada çürük ise kaynak kurtarıyosa 150 tl daha ekle.kurtarmassa yeni kapak fiyatını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManneVille

İyi günler.
    Eğer conta yanmışsa 300 ile 500 arasını bulur işçilik içinde.kapak
    catlak yada çürük ise kaynak kurtarıyosa 150 tl daha ekle.kurtarmassa yeni kapak fiyatını bilmiyorum.

yorum için sağolun,

bu konu hakkında başka bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
  • motor suyuna toz atıyorlar benim araçta motor bloğundaki çatlaktan dolayı su eksiltme ve beyaz duman atma sorunu vardı tozu attık sorun kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoz5775

motor suyuna toz atıyorlar benim araçta motor bloğundaki çatlaktan dolayı su eksiltme ve beyaz duman atma sorunu vardı tozu attık sorun kalmadı

tavsiye için teşekkürler deneyeceğim peki ismi ne diye geçiyor bu tozun nerde bulabilirim?

başka tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa verebilirler motoru açtırmadan tüm yöntemleri deneceğim dahada olmazsa motor açılacak..
  • konu güncel arkadaşlar
  • Geçmiş olsun arkadaşım, annemin paliosu da ayni sebeplerden sanayiye girdi ve senin dediğin gibi değişecek ve kapak onarilcak dediler tamam dedik yaptilar ve sorunlar devam etti.

Bir kaç gün sonra tekrar sanayideydik. Gömlek yapılacak dediler yapın dedik. Sonra ne mi oldu? Benzinde calismamaya basladi.
    Tekrar gittik benzin deposunu actik ve içinden 2 litreden fazla su bosalttik. Benzin de camur halini almıştı. Benzin pompasi ve filtresini degistirdik. Sorun halloldu artik benzinde calisiyor ama kerkinme ve yigilma yapiyor.

Bence benzin deposu ve benzin pompasindan incelemeye baslarsaniz daha az maliyet ve daha az stresle olayi çözebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOTOR YAĞINA SU KARIŞMASI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • radyatör suyunda antifiriz kullanmıyormu arkadaşınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.