Şimdi Ara

1999-2004 Golf 4 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
43.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarımını çok beğendiğimden dolayı 130000 kmye kadar 1999-2004 golf 4 TDI veya LPGli golf almayı planlıyorum.İlk arabam olacak ihtiyac kredisi ile alacağım.Bu yüzden değer kaybettirmeyecek ve para lazım olduğunda hemen satabileceğim bir araç istiyorum.İlk önceliğim bu.İlk önce sıfır CIVIC düşündüm ama fiyatı çok geldiğinden dolayı vazgeçtim.Golf 4 için kronik problem veya almadan önce bilmem gereken bir şeyler var mı?Motor olarak hangisini tavsiye edersiniz?

120bin kmde temiz 2003 model 110bg TDI golf 4 ederi nedir sizce?

20bin liraya kadar motor ve yürüyen aksam olarak sorunsuz,2.eli kuvvetli,yakıt olarak tutumlu araç tavsiyeleriniz var mı?Biraz spor görünümlü ve yol tutuşu iyi bir araç istiyorum.B veya C sınıfı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: efens123

alınmaz bu araba... hele de otomatik vites olanlar teknik özelliklerde şehir içi 9 litre gostersede bu yaşta 11 litre yakar. Gerçi düz vitesi de çok yakar Km de 50 kuruş yakacaksa nerede kaldı dizelin avantajı hem common rail değil eski bildiğin kara düzen dizel... e yani 1.9 vergisi de yüksek özetle uzak durulmali

Konu eski ama şu kısmı düzeltelim. 1.9 tdi bora şehiriçi kışın 7 yazın 6 litre yakardı.
    Yapay Zekanın Yanıtı

1999-2004 Golf 4 Alınır mı?

Volkswagen Golf 4, 1999-2004 yılları arasında üretilen, popüler bir kompakt hatchback modelidir. Sağlamlığı, güvenilirliği ve yüksek performansı ile bilinir. Golf 4 almak isteyen kişilerin, bazı hususları göz önünde bulundurmaları önerilir.

Tutulan Modeli:

1.6 litre benzinli ve 1.9 litre dizel motor seçenekleri ile sunulan Golf 4'ün en çok tercih edilen modeli, 1.9 TDI dizel motordur. Bu motor, düşük yakıt tüketimi ve yüksek tork değeri ile öne çıkar.

Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Motorun bakım geçmişini ve kilometresini kontrol etmelisin.
    • Aracın kaza geçmişi olup olmadığını öğrenmelisin.
    • Süspansiyon ve fren sistemlerinin durumunu inceletmelisin.
    • Elektrikli aksamların çalışıp çalışmadığını kontrol etmelisin.
    • Aracın iç ve dış temizliğine dikkat etmelisin.

Almadan Önce Yapman Gerekenler:

• Farklı satıcılardan fiyat teklifleri almalısın.
    • Aracı bir ekspertize götürerek detaylı bir inceleme yaptırmalısın.
    • Aracın geçmişine dair bilgi edinmek için trafik tescil kayıtlarını kontrol etmelisin.
    • Araçla ilgili kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini okumalısın.

Sonuç:

Golf 4, sağlam ve güvenilir bir araçtır. Tutulan modelleri ve düşük yakıt tüketimi ile dikkat çeker. Ancak satın almadan önce, aracın geçmişini ve durumunu dikkatle incelemeli ve olası sorunlara karşı hazırlıklı olmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 20 bine bence 2010 model getz alın 1.4 97 beygir lpgli getzler çok çok ekonomik olur hemde 5 sene masrafsız binersiniz ayrıca 2.eldede çok kuvvetlidir hemen elinizden çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

20 bine bence 2010 model getz alın 1.4 97 beygir lpgli getzler çok çok ekonomik olur hemde 5 sene masrafsız binersiniz ayrıca 2.eldede çok kuvvetlidir hemen elinizden çıkar.

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

20 bine bence 2010 model getz alın 1.4 97 beygir lpgli getzler çok çok ekonomik olur hemde 5 sene masrafsız binersiniz ayrıca 2.eldede çok kuvvetlidir hemen elinizden çıkar.
    Bence TDI yerine benzin+LPG kombinasyonunu tercih edin.O zaman EuroDiesel yoktu,gerçi bahsettiğiniz TDI motor kırsal motorin ile uzun km'ler yapabilir;ama yine de soru işareti olabiliyor.Bir de gürültülüdür biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bence TDI yerine benzin+LPG kombinasyonunu tercih edin.O zaman EuroDiesel yoktu,gerçi bahsettiğiniz TDI motor kırsal motorin ile uzun km'ler yapabilir;ama yine de soru işareti olabiliyor.Bir de gürültülüdür biraz.

Alıntıları Göster
    Valla bir araç alacağım ama kafam çok karışık.Dizel istememin sebebi ben düşük devirde yüksek tork üretebilen arabaları kullanmaktan çok hoşlanıyorum.1.3 multijet motor bile bana 1.6 vtec hondadan daha fazla zevk veriyor.Ama illa dizel alacağım diye bir kaide de yok.

Şimdi de Fiat Bravo kafamı karıştırıyor sıfır ya da 1-2 yaşında olarak alasım geldi ama en iyisi nefsi dizginleyip 12 civarına lpgli bir araç bulmak olacak gibi duruyor.

Yine de yukarıda bahsettiğim özellikte bir golfün ederi nedir bunu bilmeliyim yardım ederseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Valla bir araç alacağım ama kafam çok karışık.Dizel istememin sebebi ben düşük devirde yüksek tork üretebilen arabaları kullanmaktan çok hoşlanıyorum.1.3 multijet motor bile bana 1.6 vtec hondadan daha fazla zevk veriyor.Ama illa dizel alacağım diye bir kaide de yok.

Şimdi de Fiat Bravo kafamı karıştırıyor sıfır ya da 1-2 yaşında olarak alasım geldi ama en iyisi nefsi dizginleyip 12 civarına lpgli bir araç bulmak olacak gibi duruyor.

Yine de yukarıda bahsettiğim özellikte bir golfün ederi nedir bunu bilmeliyim yardım ederseniz.

Alıntıları Göster
    örnek teşkil etmesi açısından golf

tamam bu kasalar gerçekten hoş ama 10 senelik arabalara bu kadar para bağlamanızı önermem onun yerine

gibi daha genç arabaları öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exmaxper

golfün 1.6 lpgli olanınından temizini bulursan hemen al dizelle uğraşma

Alıntıları Göster
    bence de getz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

bence de getz.

Alıntıları Göster
    golf güzel arabadır özellikle 4 kasa çok tuttu temiz olursa alınır fakat dizel ikinci elde risk demektir millet yeni yeni dizel kullanmayı öğreniyor sakat kullanılmış bir dizel ile başın sıkıntıya girebilir ben 1.6 hitler + lpg tavsiye ederim performansı vs tatminkardır

veya arkadaşların dediği gibi sıfır getz felanda olabilir sıfırın tadı ikinci el mercedes te bile yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 26 Ekim 2010; 12:54:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

golf güzel arabadır özellikle 4 kasa çok tuttu temiz olursa alınır fakat dizel ikinci elde risk demektir millet yeni yeni dizel kullanmayı öğreniyor sakat kullanılmış bir dizel ile başın sıkıntıya girebilir ben 1.6 hitler + lpg tavsiye ederim performansı vs tatminkardır

veya arkadaşların dediği gibi sıfır getz felanda olabilir sıfırın tadı ikinci el mercedes te bile yoktur

Alıntıları Göster
    temiz golf herzaman alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

Alıntıları Göster
    Yolculukta olduğumdan cevap veremedim kusurabakmayın..

Tavsiye ettiğiniz üzere uygun fiyatlı 2-3 yaşında lpgli temiz b sınıfı araç bakıyorum.İşimde de istediğim oldu gibi 1 aya alacağım inşallah krediyi de halledersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

kesinlikle sonucta araba vw arabası vw o modellerde en begendigim aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Yolculukta olduğumdan cevap veremedim kusurabakmayın..

Tavsiye ettiğiniz üzere uygun fiyatlı 2-3 yaşında lpgli temiz b sınıfı araç bakıyorum.İşimde de istediğim oldu gibi 1 aya alacağım inşallah krediyi de halledersem.

Alıntıları Göster
    Dizelle sıkıntı yaşama deniyo ama, lpg de sorunsuz değil, forum lpg sorunlarıyla dolu, aklıma gelen en önemlisi trafik ışıklarında beklerken stop etmesi ve tabi kapalı otoparklara alınmaması da ayrı sorun. Temiz kullanılmış bi dizel bulursanız hem keyifli hem ekonomik olur, tabi temiz olduğundan emin olmak için en iyisi tanıdığınız aracı almak

• quote:

Orijinalden alıntı: UML

Dizelle sıkıntı yaşama deniyo ama, lpg de sorunsuz değil, forum lpg sorunlarıyla dolu, aklıma gelen en önemlisi trafik ışıklarında beklerken stop etmesi ve tabi kapalı otoparklara alınmaması da ayrı sorun. Temiz kullanılmış bi dizel bulursanız hem keyifli hem ekonomik olur, tabi temiz olduğundan emin olmak için en iyisi tanıdığınız aracı almak

Alıntıları Göster
    bu saatten sonra temiz golf 4 bi de temiz dizel golf 4 cok cok zor,o fiyata getz alınır
  • alınmaz bu araba... hele de otomatik vites olanlar teknik özelliklerde şehir içi 9 litre gostersede bu yaşta 11 litre yakar. Gerçi düz vitesi de çok yakar Km de 50 kuruş yakacaksa nerede kaldı dizelin avantajı hem common rail değil eski bildiğin kara düzen dizel... e yani 1.9 vergisi de yüksek özetle uzak durulmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

alınmaz bu araba... hele de otomatik vites olanlar teknik özelliklerde şehir içi 9 litre gostersede bu yaşta 11 litre yakar. Gerçi düz vitesi de çok yakar Km de 50 kuruş yakacaksa nerede kaldı dizelin avantajı hem common rail değil eski bildiğin kara düzen dizel... e yani 1.9 vergisi de yüksek özetle uzak durulmali

7 sene olmuş hocam konu açılalı adam kim bilir kaçıncı arabasını aldı
  • quote:

Konu eski ama şu kısmı düzeltelim. 1.9 tdi bora şehiriçi kışın 7 yazın 6 litre yakardı.

• Evet konuyu hortlamış olduk :)

ama bir kişi özelinde düşünmemek gerekir zira insanlar bilgi edinmek için buralarda yazılanları okuyor ve referans kabul ediyorlar

insanlar bilsin dizel otomatik golf 4 şehir içi 50 kuruş yakar dizelin ağır bakımları da çabası... zaten iyice yaşlandılar 300 bini görmüştür bunlar... ha şimdi oto sitelerine baksan yine 20 bin yazmışlardır :)

• quote:

Evet konuyu hortlamış olduk :)

ama bir kişi özelinde düşünmemek gerekir zira insanlar bilgi edinmek için buralarda yazılanları okuyor ve referans kabul ediyorlar

insanlar bilsin dizel otomatik golf 4 şehir içi 50 kuruş yakar dizelin ağır bakımları da çabası... zaten iyice yaşlandılar 300 bini görmüştür bunlar... ha şimdi oto sitelerine baksan yine 20 bin yazmışlardır :)

Nerde 20 bin hocam. Temizini 30 un altında bulamazsın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Evet konuyu hortlamış olduk :)

Nerde 20 bin hocam. Temizini 30 un altında bulamazsın ...

temizi kalmışmıdır ki ? Temizi de o kadar eder mi ki 99-2000 model araba bunlar neyine o parayı istiyo benzinli 1.6 lpg li olanları daha az yakıyor vergisi de daha düşük 20 yaşına gelmiş bu araçlar satıcı istediği parayı ister de o parayı verene şaşarım

Yakıt performansı çok kötü arkadaşımda vardı çocuk bezmişti common rail olsa hadi performans için alırlar da bildiğin kara düzen dizel bakmayın tdi yazdığına yanılabilirim ama sanırım turbo da yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.