merhaba kredi çektim elimde 9000 tl para mevcut hatcback tek kapı bi araç almak istiyorum bi tane WW polo 1.6 hatcbag buldum beyaz 180.000 de içi dışı temiz 8500 tl sizce alınır mı ? bir arkadaşım sorun üstüne sorun cıkarır altından kalkamassın felan dedi pejo 106 quicksilver vey Xs felan al dedi ne yapmalıyım ?
parçası pahalıdır.iyi bakılmışsa kolay sorun çıkarmaz ama.
parçası pahalı oldugunu tahmin ediyorm zaen :) araba iç dış temiz durumda 8500 tlde iyi bir rakam LPG takabilirim zaten öğrenciyim o yuzden beni üzmemesi lazım almadan bi ww servise baktırsam belli olr mu sorun olup olmadıgı motorları kac bin km gider birde ?
görünümü 80lerden fırlamış düldül gibi , o parayı o araca bağlamayın , parçası neredeyse hiç yaygın değil
arkadaşınızın dediği gibi Peugeot 106 olabilir
görüntüsünü ben begeniorum oynama yaptık mı cok cici olur önemli olan parça bulmak ve sorun cıkartmaması bi tanıdıkta Seat ibiza var 2000 model tek kapı bu polo ile aynı mtoru kullanıyor hem cok seri cok iyi kacıyor ve 10 senedir gık demedi araba 1 tl masraf acmıyo
kardeş bende 2005 golf var,sıfır aldım.vw eğer temiz kullanılırsa en az 15 yıl sorunsuz gidecek bir arabadır.adamlar kaliteli araba yapıyor.
görmeye gittim polo pert çıktı pert derken heryerı boyalı vuruk felan almadım o yusden
Bende 1998 model 1.4 16v 100hp olanı var 130.000km'de, yolda bıraktıracak kadar ciddi olmasa da yaşından dolayı ufak tefek sorunlar fazlaca çıkarabiliyor..
1.6 olanlar 75hp olmalarına rağmen seridir ama çok yakıt tüketir, LPG şarttır, parçası sanayide mevcut(ben ankaradayım) yetkisi servis çok kazık doğuş sağolsun..
yani ben aşırı memnun olmama rağmen %100 güvenilir diyemiyorum belki de japonlara göz atmakta fayda var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme