Şimdi Ara

1998 ALFA 156 2,0 ne yakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uzun zamandır alfa 156 2,0 almayı düşünüyorum.bu araba ortalama ne yakar(şehiriçi/şehir dışı)?lpg ye uygun mu?lpg taktırmak zorunda kalırsam problem yaratır mı? ayrıca bazı otomobil sitelerinde --12,4 ltr./100 km-- değeri verilirken fabrika verileri 6,6 litre bu aradaki uçurum neden kaynaklanıyor.bi de alfa 156 1,6 yada 2,0 kullanan arkadaşlar varsa onlarında yardımını bekliyorum..şimdiden sağolun...

• 350bin yakar...kmde
  • şehir içinde -- istanbul trafiği--- doğrudur antik arkadaş doğru söylüyor 350 civarı yakar...
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

350bin yakar...kmde
  • ama normal trafikte mersin trafiği mesela...çok rahat sokak arası gibi yollar trafik 0 yani...
  • uzun yolda 200
    şehir içinde 360-370 tutturabildiğine yakıyor kafayı yiyosun

eğer sırf tipi hoşuna gittiği için alıcaksan aman uzak dur paranı sokağa atma benim tezyzeoğlunda 2000 modeli var 6 aydır satmak için uğraşıyor alan yok...

1.aşırı benzin tüketiyor eski teknoloji motor
    2. parçası bulumuyor ve çok pahalı
    3.fazla km 'ye gelmiyor zırt pırt arıza çıkarıyor ki senin alacağın 98 de nerden baksak bi 100.000 km de dir...
    4.artık geçti alfaların modası artık honda var
  • düşük devir giderim dersen normal 1.6 arabalardan az yakar..3000+ dan sonra cok yakar..bunun ortalaması diye bsy yok tamamen senin kullanım tarzına baglı bsy..genel olarak ise şehiriçini 10lt den aşagı düşüremezsin
  • Ya motor eski teknoloji değil, yani güçlü seri motor yani eski de yani güçlü seri çok mutlu eder motor ama:

Uzun yolda 200 bile düşeceğini sanmıyorum, bunun 1.6 sı bile felaket yakıyor... Tahminimce 300 küsür ortalamayı geçer..

Bunun 1.6 sıyla arkadaşım 12 litre görüyor...300 Civarı bişe yakıyor...

HAdi o trafikte diyelim, 2.0 ondan fazla yakacak...

Açıkçası bu araçlar çok uygun benim de hayalimde keşke babam alsa bi tane bana 16 milyara 1999 model, deri döşeme full 156 lar var.

1.6 lardan ucuz 2.0 lar yok satmıyor adam aylarca bekliyor en sonunda galericiye ölmüş eşşek parasına veriyor kurtuluyor...

2001 Model Alfa 156 lara 1.6 galerici ler 18-19 veriyor, arabaya kullanıcı 21 istiyor... ARkadaşımda var kırmızı... Ama o da satacak, araç süper satıp Opel AStra alacak 0 neden alacak?

5 yıldan sonra eskiyince Alfalar sorun çıarktmaya başlıyor, masraf artıyor ve parça sorunu var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 24 Kasım 2005, 0:13:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mersinde trafikten büyük yakıt kaybım olmaz diyorsanız benim de tahminim 300bin/km yi fazla geçmeyecektir
    Alfa lar muazzam ses akustiği ile ayrı bir icat ! yalnız devirli kullanınca alırsınız o zevki o ayrıı (:
    ( Trafik dediğin maslaktan beşiktaşa (istanbul) 1 saatte gitmektir (açık bir yolda 8-10 dakikalik mesafe) ve bunu hergün yapmaktır!
    )
  • pm attım, detaylı konuşabiliriz isterseniz...
  • peki alırsam 1,6 mı 2,0 mı yoksa hiç almayalım mı diyosunuz arkadaşlar?
  • Ne yakar, çok yakar. Tasarım olarak benim en sevdiğim arabadır kendisi. Hem zarif, hem fırlama

Ayrıca trafik yarım saatte Aksarayı geçebilmektir. Bi yarım saat de Topkapıdan Merter Migros

Fark ettiniz mi trafikte hiç bu kadar çıldırmamıştık

Sayın Büyükşehir Belediyesi ve onları seçenler

• ben şöyle yorum yapayım bizm arabaya benzer bir motoru var 5hp fark var aynı hacimde bir motor bu araçların otomatik şanzımanlarıda oldukça başarılı burdan yola çıkarak benm araçtan biraz daha az yakar diye umuyorum benm araç şehirlerarası 200-210bin şehir içi 300-350bin yakıyor alfada bu rakamlardan +-10bin fark eder en fazla diye düşünüyorum test verisine tamah etme çünkü fabrika verileri optimum koşullarda yapılıyor, dergilerin verdiği sonuçlar ise genelede devirli kullanış içeriyor ortada bişey çıkar normal tüketim
  • sağolasın alper kardeş walla burda bana en çok yardım eden kafamı en fazla rahatlatan cevabı sen werdin... allah klavyene zewal wermesin
  • bu arada volvon lacivert olsun daha karizmatik daha gizemli olur eee sonuçta bi volvo o....
  • 2.0 ı unut güzelce 1.6 sını al.hem vergiden kurtarırsın hem de benzinden
    1.6 sı ortalama 8 l yakıyor ,şehir içi de 11 yaksın.
    yani ortalama 210 bin şehir içi 280 yakar

not araç bkımlı olmalı.
  • az önce bi 2,0 sahibiyle konuştum senin söylediğinin aksini alfa2,0 sahibi söyledi.eğer 2000 ve altı alırsan vergiden yırtarsın ayrıca da 2,0 ile 1,6 arasında bariz bi yakıt farkı yok ama çok fazla performans farkı var dedi...şimdi kim doğru söylüyo benim kafam karıştı....
  • şehir içinde bariz yakıt farkı var uzunda fark azalıyor.

.evet 2000 model altı alırsan vergide 150 milyon fark ediyor.

performans olarak 2.0 tabiki farklı ama şunuda unutma 2.0 ı performanslı kullanımda benzini içer.

benim sana tavsiyem 2002 model 1. makyajlı 1.6 bulmaya çalış fazla değer kaybetmez ve satabilirsin ama 2.0 ı kimse almak istemiyor .Bunu gidip galericilerle de konuşabilirsin.
  • tabi tercihler tartışılmaz ama 2lt bu sınıfta bir araç alacak insanın 2.el değer kaygısı ve vergi ödeme sorunu bulunmamak zorundaymış ben bunu anladım bu kadar sürede bu araba bizi baya kastı sende kararı verirken dikkat et 2.0arabanın iyi masrafı olur.
    yannıs performansa gelince 1.6araçla sadece 1.vitesi aynı olur, ondan sonra 2.vitesten sonraki drag ve bilimum rollingte çok güzel uzar araç verdiğinin paranın hakkını verir performans bazında hele alfa çok ii işler başarabilir
  • 1.6 t.spark 120 hp ,bazı dandirik 1.6 lara benzemez
    220 yi çok rahat yapıyor yeter de artar ,2.0 a gerek bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya motor eski teknoloji değil, yani güçlü seri motor yani eski de yani güçlü seri çok mutlu eder motor ama:

Uzun yolda 200 bile düşeceğini sanmıyorum, bunun 1.6 sı bile felaket yakıyor... Tahminimce 300 küsür ortalamayı geçer..

Bunun 1.6 sıyla arkadaşım 12 litre görüyor...300 Civarı bişe yakıyor...

HAdi o trafikte diyelim, 2.0 ondan fazla yakacak...

Açıkçası bu araçlar çok uygun benim de hayalimde keşke babam alsa bi tane bana 16 milyara 1999 model, deri döşeme full 156 lar var.

1.6 lardan ucuz 2.0 lar yok satmıyor adam aylarca bekliyor en sonunda galericiye ölmüş eşşek parasına veriyor kurtuluyor...

2001 Model Alfa 156 lara 1.6 galerici ler 18-19 veriyor, arabaya kullanıcı 21 istiyor... ARkadaşımda var kırmızı... Ama o da satacak, araç süper satıp Opel AStra alacak 0 neden alacak?

5 yıldan sonra eskiyince Alfalar sorun çıarktmaya başlıyor, masraf artıyor ve parça sorunu var...

ya dostum istanbul trafiğini bilemem ancak 7.40 şehir içinde karma kullanım 14 lt civarı yakıyor uzun yolda ise 11 lt bu otomobilin motoruda eski... okadar yakmaz 2.0 alfa. tahminimce şehir içi 10 şehir dışı 8 yakar...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.