Şimdi Ara

1997 Passat 1.8T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette rastladığım bir ilan var :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1997-passat-1-8-turbo-comfortline-limited-lpg-deri-sunroof-143922954/detay

Açıkçası araba hoşuma gitti. Fiyatına göre de iyi bir araba olduğunu düşünüyorum. Fakat internette 1.8T yorumlarına bakınca çok sorunlu bir araba olduğu yazıyor. Kimisi de tam aksine Turbo olmasının artısı olduğunu söylüyor. Açıkçası kafam çok karışık. Yakıt sarfiyatı olarak 1.8T'nin düz 1.8'lerden daha iyi olduğunu söylüyorlar. Genel olarak araçla ilgili yorumlarınızı alabilirim. Bir de bu araçla beraber ikilemde kaldığım bu araç var :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-passat-1.8-t-muayyer-lpg-li-passat-142368695/detay

Fakat gönlüm üstteki araçtan yana nedense. Sanırım Sunroof olmasından dolayı. Genel olarak görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

• Kagaan_S kullanıcısına yanıt
    Alacağınız araba temiz olursa sıkıntı yapacak birşey yok
    Zaten sorunlu sıkıntılı durduk yere bozulan bir araba olsa bu kadar tutulmaz piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bide yukaridaki arabaların 2 side hurda birisi 315bin de diğeri komple boyalı tamamen sıkıntılı araçlar

• Bu fiyat aralığında alınabilecek konforlu araç olarak ne önerebilirsiniz peki ?
    passat kesinlikle alınabilir güzel bir araba tercih edilebilir yani ama temizini bul düşük km olsun
  • Bu ilandaki araç iyi gibi görünüyor, ne dersiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-98-1-8-turbo-sirali-lpg-sunroof-highline-144298170/detay/

Bir de bu araçların LPG ile yakıt tüketimi nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz ?
    Ilan yayında değildir diyor yenile bi istersen linki

Yakita gelince 30 kuruş altı yakmaz hayatta daha üstüde mümkün bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LPG'de bile 30 kuruşun altına inmeyecekse bu arabayı almanın çok da artısı olmaz o zaman. Çünkü bir nevi öğrenci arabası da olacak aile arabasının yanında. 2000-2001 model VW Bora 1.9 TDi Comfortline bakmak daha mantıklı geliyor. Hem ortalama olarak 22 kuruş yakan arabalar bunlar şehirlerarası kullanımda. Tam öğrenci işi
    1.9 tdi kaç kuruş yakıyor Muş

• rahimavci kullanıcısına yanıt
    İnternette yaptığım araştırmalarda ortalama olarak 4.4 ile 5.2 litre arasında değiştiğini gördüm. Yaptığım ortalama bir hesaptı. 5.2 litre yaktığını düşünsek bile 23-24 kuruş arası yakar
    sitede kullanıcıları var onlar cevaplarsa daha iyi aydınlanırsın ama sonuçta 1.9 dizel küçük bir motor degil bence 30 kuruş altı zor gibi
    Hocam 2007 model 2.0 TDi Passat (174hp) ile ortalama 5.5 litreyi yakaladık. Ki hızımız 140'ın altına hiç düşmedi. Hız sabitleyici kullanarak 105 km ile 4 litrede kaldı araba. Sanırım Bora'nın da uzun yol yakıtları buna benzer. Hız sabitleyici olmadığını göz önüne alırsak 5,5 litreyi geçeceğimi zannetmiyorum (en agresif kullanışta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagaan_S -- 21 Kasım 2013; 18:56:38 >
    Km kuruş bedeli yazsaniz benim kafa pek basmaz :)
    Sunuda unutmayalım biri 2.0 yeni motir diğeri kaç yıllık 1.9 motor

Ortalama olarak 140-160 arası giderken 25 kuruş yaktı araba. Hız sabitleyici açık 105 km hızdayken 18 kuruşa kadar düştü. Tabii 240 km hıza çıktığımızda aşağı yukarı 34 kuruşu geçti. Bahsettiğiniz eski yeni motor olayına gelince çok da farkettireceğini düşünmüyorum. İnternetteki ilanlarının bir çoğu yakıt cimrisi şeklinde. Teknik özellik kısmında en fazla 5,2 litre yazan gördüm. Bu da aşağı yukarı 23 kuruş yapar. Farkettirecek bir etmen varsa hız sabitleyici ve 6 ileri vites. 2007 model 2.0 TDi Highline Passat modelinde 6 vitesten dolayı 140 ile giderken araba henüz 2700-2800 devirde olduğu için yakıt tüketimi az olabilir fakat ben de çok hız meraklısı değilim. Yani bahsettiğiniz 30 kuruş değerlerine çıkmam için bir hayli zorlamam gerek kendimi
  • 1.8 yada 1.8t ben düz kullanıcısıyım turbolu olacaksa 97 üstü olsun cünkü 97 lerde sıkıntı var turboda yakıt olarak şehir içi 35 kuruş şehir dışı 25-30 arası yakar turbolusuda 10-20 kuruş arası daha az yakar .. sizin amacınız düşük yakıtsa d segmentten uzak durun ..
  • Hocam bunun için ya 1.6 lpg'li ya da 1.9 tdi Bora düşünüyorum. Bu araç hakkında bildiğiniz var mıdır ?
  • tdi iyidir de güvenilmez o yaştaki dizel motora ben her türlü 1.6 lpg derim ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.