Şimdi Ara

1996 e200 depo kapağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 1996 model e200 elegance. Aracın merkezi kilit pompası bozuk kapıları elimle kitleyip sağ ön kapının anahtar girişiyle açıyorum. Benzin deposunun kapağı açılmıyor.
    Aracı yeni aldım nedir ne değildir bilmiyorum. w124 300d vardı kapağın kenarına basıp açıyodum acaba bunun açılmamasının sebebi kapakta mı sorun var yoksa merkezi kilit motorundan dolayı depo kitli mi kaldı?

• Hocam yakıtı bitirmeden bir yerlere gösterin de nolur nolmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vezirr07

Araç 1996 model e200 elegance. Aracın merkezi kilit pompası bozuk kapıları elimle kitleyip sağ ön kapının anahtar girişiyle açıyorum. Benzin deposunun kapağı açılmıyor.
    Aracı yeni aldım nedir ne değildir bilmiyorum. w124 300d vardı kapağın kenarına basıp açıyodum acaba bunun açılmamasının sebebi kapakta mı sorun var yoksa merkezi kilit motorundan dolayı depo kitli mi kaldı?

kendinizde söylemişsiniz, aracın merkezi kiliti bozuk.. tamir ettirirseniz probleminizde çözülür..
  • @kahtalı_mıçı bizde biliyoruz yaptırmasını araç depo kapağınıda kitliyo mu diye öğrenmek için sormuştum aracın masrafını şuanda karşılayacak maddi durumum yok

@sercelik biraz benzin var yeter daha bu ustaya sordum arka koltuğu kaldır altındaki motora biraz vur sonra anahtarla aç dedi ama açarsak bagajda açık kalcak 1 hafta kalsın yaptırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçKutusundakiDelik -- 8 Kasım 2013; 19:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

@kahtalı_mıçı bizde biliyoruz yaptırmasını araç depo kapağınıda kitliyo mu diye öğrenmek için sormuştum aracın masrafını şuanda karşılayacak maddi durumum yok

@sercelik biraz benzin var yeter daha bu ustaya sordum arka koltuğu kaldır altındaki motora biraz vur sonra anahtarla aç dedi ama açarsak bagajda açık kalcak 1 hafta kalsın yaptırırım

cevap hort kaçacak ama insanların bilgilenmesi için cevaplıyorum.

1995 sonrası E klas ve C klaslarda benzin depo kapağı da merkezi kilit pompasına bağlıdır. Bu araçların neredeyse her noktası havayla çalışır. (far ayarı bile..) Yani ana pompada sorun varsa aracın havayla kilitlenmiş her yeri kilitli kalır veya çalışmaz. Bunun için önce ana pompanın ( bağajda ya da arka koltuk altında konumludur) sonrada bölgesel vakum pompalarının kontrol edilmesi gerekir.

• kilitte sorun var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi 80 1992 Araç Yedek Parça
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.