Şimdi Ara

1993 civic 1.5 ex hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 10.000 tl kredi çekip 93 kasa civic almak mantiklimidir ? Araç otomatik vites olacak. Sorun çıkarirmi mekanik anlamda. Ömrü ne kadar olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

otto, hks takınca tadından yenmez

Tadından şüphemiz elbette yok ama sorun cikarma acisindan nasildir sonucta 20 senelik araç

Bu araçlar karbiratörlü oluyor, 3-5 daha fazla verin karbiratörsüz olanını alın denmişti benim konumda.

Atayım isterseniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_77038700/f_//tm.htm#77038700

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • Performans olarak bir "si" değil ama 7 bin devir çeviriyor, onu da belirteyim.

Ayrıca iyi bakım yapılmışsa ne sorun çıkartır nede başka bir şey yapar.

Güle oynaya 600 bin km devirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 18 Ağustos 2013; 18:41:00 >

• Yorumlari dahil konuyu bastan asagi okudum hocam yalniz bizde senin gibi 10binden yukari vermek istemiyoruz. Bir arkadaş alacak arabayi foruma bi soralim dedik.

Ôyle zaten hocam Hondaya guvenim sonsuz sorunsuzluk acisindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 18 Ağustos 2013; 18:44:51 >
    satılık honda civic 1.5 ex
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Yorumlari dahil konuyu bastan asagi okudum hocam yalniz bizde senin gibi 10binden yukari vermek istemiyoruz. Bir arkadaş alacak arabayi foruma bi soralim dedik.

Ôyle zaten hocam Hondaya guvenim sonsuz sorunsuzluk acisindan

Şuanki piyasayi bilmiyorum da klimalı ve sunrooflu bulursanız 11-12 de verilebilir.

• dostum bende aynı senin durumundayım benim aklımda civic dışında 90 model corolla ve 94-95 model hyundai excel var ama bu 3 arabayıda bilmiyorum otomatik olunca iş biraz sıkıntılı.arkadaşlardan tavsiye bekliyoruz
  • Valla ben de su an civic ariyorum butcem 15 20 max. Olmak kaydi ile. Hayalim ep2 1.6 vtec sport 3k ama onu 20 ye bulmak imkansiz :-):-) bende 98 2000 arasi hatchbacklere bakiyorum. Ailedeki tum araclar toyota bizim gecen benim arabaya bakan usta ile de konustum o da japondan ve hatta eski model ise hondadan şaşma dedi. Parca sikintisi yok ustasi bulunur ama mekanik ve kaporta olarak saglamlar. Yalniz araci cok cok iyi arastirin her hondayi type r saniyor bizim millet. Dip gaz gitmeyen yok gibi bir sey. Piyasalari da su an cok yuksek aralik ayi beklense fena olmaz.

• bende 1994 civic ex vardı takastan almıstım satarım demiştim hemen 3 seneden fazla kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. yakıtı 20 krs yakıyodu sadece gaz da rampada sıkıntılıydı 15 gün önce 11.500 e sattım. memnundum ...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.