Şimdi Ara

1990 model Mtsubishi Lancer Günümüzde Alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5-6 bin lira bütçem var ve sahin doğan r9 gibi araçlar istemediğim için bu 1990 model Mitsubishi lancer aklıma yattı ama kafama takılan sorular var bu araç nasıldır parçası kolay bulunurmu pahalımıdır piyasası nasıldır satmak istediğimde kolayca satılırmı ve verdiğimiz paraya değermi

istanbulda ikamet ediyorum

birde su yeni çıkacak olan yasa tam olarak nasıl oluyor 20 yas altı hiç araç kalmayacakmıdır nedir yeni araba almaya gücü yetmeyenler ne yapıcak nasıl olucak

• Dusuk model arabalar icin biraz beklemekte fayda var... Sayet vergi artisi gibi bir durum soz konusu olursa piyasanin sekli değişebilir. Zaten internet piyasasi cok yüksek....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reseb

Dusuk model arabalar icin biraz beklemekte fayda var... Sayet vergi artisi gibi bir durum soz konusu olursa piyasanin sekli değişebilir. Zaten internet piyasasi cok yüksek....

araştırdığım kadarıtla vergi artısı filan olmayacak sadece 20 yas üstü arac sahiplerine teşvik verilecek ya vergi indirimi yada aracın bedeli hem zaten 5-6 binden 1 lia fazla verip araba alamam
  • Hocam su an 90 model mitsubishi lancer kullanıyorum is icabı arazideyim sürekli arac cok dayanıklı arazi şartlarında hiç bir sıkıntı çıkartmıyor ama parçası yok biz Ankara'da farlarini amortisorlerini falan bulamadık. Arabanın yol tutusu o model bir arabaya göre muhteşem. Yakıt olarak cok yakıyor. 4 cam otomatik aynalar bile elektrikli ama bizim elektrikli aynamız çalışmıyor tabii (: alınabilecek araba ama parçası cok sınırlı hatta yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner198916

Hocam su an 90 model mitsubishi lancer kullanıyorum is icabı arazideyim sürekli arac cok dayanıklı arazi şartlarında hiç bir sıkıntı çıkartmıyor ama parçası yok biz Ankara'da farlarini amortisorlerini falan bulamadık. Arabanın yol tutusu o model bir arabaya göre muhteşem. Yakıt olarak cok yakıyor. 4 cam otomatik aynalar bile elektrikli ama bizim elektrikli aynamız çalışmıyor tabii (: alınabilecek araba ama parçası cok sınırlı hatta yok.

bu sitedede bulamazdınızmı işinizi görmedimi eger öyleyse hiç bulaşmamak lazım

http://www.yedekparca.com/otomobil.php?action=otomobil&marka=0&model=930&s=0&a=25

• Vallaha bu siteye bakmadım aracı is icabı acele olarak aldığımız icin cok ilgilenmedik şansımızı sasmazda denedik bulamayınca parçaları vazgeçtik.

• Aracın son sahibi olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temiz bulduysan bakımlıysa alınır japon sonuçta zaten vergi indirimide söz konusu alıpta satamazsan biraz para biriktirip vergi indirimine verirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.