Bildirim
1986 BMW M5 E28 (Allah'ım Sana Geliyorum)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
severim bunları 9 10 bin tl ye Temiz orjinal bişey almak isterdim :) Şahine palio ya vericem paraya kadar bunu alırım :) -
M5 rocks... -
Araç benle yaş,benden diri duruyor maşallah .. -
Bunu kim korumuş kim saklamışsa böyle gerçekten helal olsun..Çakı gibi derler ya..Aynen öyle. -
30 senelik efsane... -
Araba orjinal olduğu için güzel oluyor 0 km bir araçtan da farkı yok. Aşağıdaki de temiz duruyor ama videodaki gibi olamaz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-meraklisina-gumruk-cikisli-cok-orjinal-hatasiz-55262487/detay -
Bu nasil harika bir sey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel otomobil,güzel tanıtım.bu adamın videolarını seviyorum.
bu arada chris harris evo dergisindeydi yanlış hatırlamıyorsam,ayrıldı mı oradan? -
quote:
Orijinalden alıntı: causeandeffect
güzel otomobil,güzel tanıtım.bu adamın videolarını seviyorum.
bu arada chris harris evo dergisindeydi yanlış hatırlamıyorsam,ayrıldı mı oradan?
Karışık takılıyo olabilir, drive amerikan menşeyli -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gopluumit
severim bunları 9 10 bin tl ye Temiz orjinal bişey almak isterdim :) Şahine palio ya vericem paraya kadar bunu alırım :)
Sizin astra da anca o kadar eder satıp alabilirsiniz aslında. (: -
Yazacak bir şeyler bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
quote:
Orijinalden alıntı: Gopluumit
severim bunları 9 10 bin tl ye Temiz orjinal bişey almak isterdim :) Şahine palio ya vericem paraya kadar bunu alırım :)
Sizin astra da anca o kadar eder satıp alabilirsiniz aslında. (:
:) Türkiyede araba kullanmıyorum dostum :) vergi vsvs karşıyım araç bulgaristanda :) 700 euroya aldım bunlardan 1000 tl gibi bi fiyata alabilirim gittiğimde bi bakayım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık
Bunu kim korumuş kim saklamışsa böyle gerçekten helal olsun..Çakı gibi derler ya..Aynen öyle.
az önce yabancı bir sitede denk geldim aynı videoya.araç chris harris'in şahsi aracıymış. -
direksiyon sagda :D
-
Çok iyi yaa : )
(@cihanair) -
the bomb has been planted...
gerçi citan ile yıldız karizmayı biraz çizdirdi ama olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X