Şimdi Ara

1950pro kart ile Assassin's Creed Krizi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A-data 4gb 800mhz ddr2
    Powercolor 512mb 1950pro

Bu sistem ile Assassin's Creed oyunu rezil oldu. Bende deli oldum. Sürekli takılmalar yaşıyorum. Grafiksek özelliklerde en üst düzeyde ayarlamıyorum
    Örnek vermek gerekirse; bir görevde, birinin cebinden bişey çaldıktan hemen sonra. Dövüşlerde ve birini yere serdikten hemen sonra 1 2 saniyelik takılmalar yaşıyorum. Görüntü donuyor ses oluyor. Ufak tefek birşey ama sürekli sürekli olunca insan deli oluyor.

Bir iki kerede; Kuleleri bulduktan sonra e tuşuna basıp etrafa bakıyoruz. Sonrada aşağıda bulunan samanlara dalışa geçiyoruz. işte orada da oyun kitlendi. FArkettimki tam save yaparken oldu bu olay.

Sadece bir kere hiç takılmadan oynayabildim. Çoğu zamanda, nebileyim çatılarda falan dolaşırken hiç birşey olmuyor. Yağ gibi oynuyorum. Fakat yukarıda dediğim olaylarda mutlaka takılmalar yaşanıyor.

Peki neden bu şekilde oluyor. Bu acayiplikler neden oluyor acaba? ne istiyor daha bu oyun?

Edit: 9600gt kart aldım yine aynı sorun devam ediyor. 1.02 patch ile oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 21 Ekim 2008; 15:27:08 >

• Oyunun ihtiyacı olan sisteme sahipsin. Şöyle söyliyim Tek çekirdek işlemci ve 1 GB ram'e sahip bir sistemde X1950PRO ile çok rahat oynayanlar var oyunu. Oyundamı bi sorun var yoksa donanımındamı kontrol etsen iyi olur. Yazılımsal bir sorun da olabilir denemek lazım herşeyi.
  • sistem genel olarak yetersizdir, mininmum 3 gb drr2 ram den bahsediyo...
  • Oyunda ki kalabalık mekanlarda kara, hele ki tepeden atlayınca baya kasar. Ama ekran kartın ve işlemcinde böyle durumlar olmaması lazım. Oyunun korsansa eğer, korsanın bir versiyonunda sorun vardır sanırım. Eğer korsan alacaksan diğer versiyonunu bi dene. Oyun çıkmadan bende sabredemeyip indirmiştim, 1 saat sonra oyundan atıyordu ve Jerusalem'e girmiyordu. Neyse ki pc versiyonu 50 lira gibi bir fiyata çıktıda rahatça alıp oynadım.
  • 3 tane mesaj yazıldı gözüküyor ama ben sadece konumu görebiliyorum. Forumdamı bir gariplik var.
  • Hocam Driver ve direct-x güncellemelerini yapıp tekrar dene..
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Hocam Driver ve direct-x güncellemelerini yapıp tekrar dene..

driver yeniledim ama olmadı birde dx9'u deneyim. Dx'9 unistall edilemiyordu dimi? üstüne kuracam heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi üstüne kurcaksın... Update gibi bişi oluo zaten...
  • çok teşekkürler. olmazsa saçları dökmeye başlarım heralde sinirden. Ama kaldırması lazım kesin dimi bu sistemin bu oyunu?

birde , gerçi yönetici arkadaş mesaj attım ama merak ettim.
    Yukarıda bişey yazanlar varmı? yoksa bendemi sorun var.Çünkü 6 cevap yazıyor konuda burada bu son iki mesajı saymazsan 2 tane mesaj var.aşağıda capsler

http://i35.tinypic.com/2e536zm.jpg
    http://i38.tinypic.com/qs9qoi.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

çok teşekkürler. olmazsa saçları dökmeye başlarım heralde sinirden. Ama kaldırması lazım kesin dimi bu sistemin bu oyunu?

birde , gerçi yönetici arkadaş mesaj attım ama merak ettim.
    Yukarıda bişey yazanlar varmı? yoksa bendemi sorun var.Çünkü 6 cevap yazıyor konuda burada bu son iki mesajı saymazsan 2 tane mesaj var.aşağıda capsler

http://i35.tinypic.com/2e536zm.jpg
    http://i38.tinypic.com/qs9qoi.jpg

çok büyük bir sorun vardı şuan için düzeldi attığımız mesajlar siliniyordu ondandır

• Şu anda oyunu alt+tab yaparak yazıyorum.

dx9'uda güncelledim microsoftun sitesinden. gene olmadı. Zaten iyice farkettimki bu ekran kartı yüzünden değil. mesela şimdi save yaptı 2 sn takıldı tekrar devam etti.

oyunları akıcı oynayalım diye E2140 işlemci satıp e8500 aldım , demek genede işe yaramıyor
  • sistemin oyuna son derece yeterli. Daha fazla yardımcı olamayacağım
  • bende 7600GT ve 1gb ram varken ben bile en yksek ayarlarda oynayabiliyordum sadce biraz yavaşlama vardı oda hiç belli bile olumoyrdu...
  • Neyse öyle veya böyle oyunun sonuna geldim. Creditsten sonra tekrar odadaym. duvarlardan ve yerlerde E tuşuna basınca yazılar görüyorum. Tek yapamadığım şey profesörün bilgisayarına girmek. Oda da öylece dolanıyorum.
  • bu oyun ATI Radeon 9000U Family 256 mb ekran kartı ile çalışırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

bu oyun ATI Radeon 9000U Family 256 mb ekran kartı ile çalışırmı?

aboo bu kart ne.
  • quote:

Sanırım shader model 3 gerektiriyor oyun ve ati lerin 9000 serisi sm3 destekli değil, maalesef :(
  • peki 60-100 arası 512 lik agp iyi performans vericek ekran kartı tavsiye edermisiniz?en az 2 yıl idare etmesi lazım ama.
  • Shaer mod 3.0 yok 9bin serisinde atı nın!!!

quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Sanırım shader model 3 gerektiriyor oyun ve ati lerin 9000 serisi sm3 destekli değil, maalesef :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

2600xt falan olabilir. Ama 128bit. 1950 pro'nun agp'side olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.