Şimdi Ara

1940'LARDA YASIYOR OLSAYDINIZ NEREDE OLMAK ISTERDINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben normandiya çıkartmasında savaşmak isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tezeraki -- 22 Şubat 2012; 18:39:01 >

• normandiya cıkartmasını bildiğini göstermek icin bu kadar ugrasmana gerek yoktu
  • Daha karaya çıkamadan vurulurdun ve cesedin denizin karanlıklarına karışırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Daha karaya çıkamadan vurulurdun ve cesedin denizin karanlıklarına karışırdı.

orası tamamen şans işte
  • Normandiya çıkarması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean Jacques Sarbi

Normandiya çıkarması.

+1
  • Yahudi toplama kamplarındaki esirlerden biri olmak isterdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Kral nerede gören oldu mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reichstag a bayrağı diken asker olmak isterdim.
  • Tam 1940'da Amerika'da zengin biri olup Tesla'ya maddi kaynak sağlamak isterdim.
  • Güzel cevaplar gelmeye başladı .
  • Oyun oynayıp gaza geliyorsunuz, sonra konu açıyorsunuz. O ortamda olsan altına yapardın muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Oyun oynayıp gaza geliyorsunuz, sonra konu açıyorsunuz. O ortamda olsan altına yapardın muhtemelen.

O ağırlıkla koşamaz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Oyun oynayıp gaza geliyorsunuz, sonra konu açıyorsunuz. O ortamda olsan altına yapardın muhtemelen.

Dostum keşke oyun oynayabilecek vaktim olsaydı ama ygs yüzünden ancak forumda kafa dagitabiliyorum.
  • Stalingrad veya Sicilya'da.
  • wyoming ' de
  • Hiroşima'ya bomba atan uçakta olmak isterdim.

Bu arada Normandiya Çıkartması'nda tarflar şöyle: Nazi Almanyası'na karşı 9 ülke.(ABD,Avustralya,Fransa,İngiltere,Polonya,Hollanda,Kanada,Norveç,Yeni Zelanda). Almanya'da yaklaşık 380.000 asker, karşı tarafta ise 1.000.000 asker vardı. Almanya 7.000'e yaklaşık kayıp verirken karşı taraf 10.000 kayıp vermişti. Bu da Nazi Almanya'sının o dönemde ne kadar tehlikeli olduğunu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 22 Şubat 2012; 20:01:12 >
  • seni tanrı o ortama atsa başta tanrı olmak uzere herseye ısyan ederdın. ama normal hazırlanıp almanya için gıdıyorum dersen belki tanrı hariç tüm herseye ısyan ederdın. bilmem 3 bucuk atarsın suda yuzerek kaçmaya calısırdın.

ben istanbulda yaşamak ısterdim
  • Amerikada banliyömde oturan köylü olmak isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

seni tanrı o ortama atsa başta tanrı olmak uzere herseye ısyan ederdın. ama normal hazırlanıp almanya için gıdıyorum dersen belki tanrı hariç tüm herseye ısyan ederdın. bilmem 3 bucuk atarsın suda yuzerek kaçmaya calısırdın.

ben istanbulda yaşamak ısterdim

Bende öyle düşünüyorum fakat o an ki bir cesaretle s avaşmak adrenalinin tavana vurduğu ve asla unutamayacagin bir anida olabilir belkide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Reichstag a bayrağı diken asker olmak isterdim.
    1941 , Paris

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.