Bildirim
1939 yılında çekilmiş filmin kalitesine bakın [sm=oha.gif]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
vay be -
Cadı'yı ilk gördüğümde Aydemir Akbaş sandım:) -
Pc ye gecince bakarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlediğiniz insanların tümü şu an toprağın altında yaşamdan uzak bir köşeye itilmiş ve nefes almıyorlar -
bence bu revizyon görmüş versiyonudur çünkü biraz şaçma geliyo bana -
Normal. Bir sürü eski filmin HD versiyonları var. Filmin makarasının durması yeterli bunun için. Ondaki çözünürlük zaten çok yüksek. Teknoloji geliştikçe bilgisayara da daha kaliteli aktarabiliyoruz. HD çekim diye bir şey yok yani. Analog kamerayla çekiliyorlar ve bilgisayara aktarılıyor kalite kalite. -
Kesinlikle yeniden oynamalar yapılmış. Bir kere renklendirme yapılmışsa düzeltmeler de vb. de yapılmıştır kanımca. Ayrıca bu makaraların çözünürlükleri çok yüksek ve dijital ortama geçince orj. çözünürlüklerinden çok daha düşük çözünürlüğe düşürülüyor bunlar. Yani normal görüntü kalitesi olarak da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermiyon -- 2 Kasım 2012; 23:35:10 > -
Daha çok insanın gözünü yenileme hızı boyuyor.Onu nasıl yapmışlar sonradan ? -
İzlicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uskgrim
Daha çok insanın gözünü yenileme hızı boyuyor.Onu nasıl yapmışlar sonradan ?
yahu hepsini geçtim adamlar 1939'da renkli film çekmiş. bizde o yıllarda lambalı radyo vardı lan (dedem anlatırdı hep) -
quote:
Orijinalden alıntı: Amen-Ra
quote:
yahu hepsini geçtim adamlar 1939'da renkli film çekmiş. bizde o yıllarda lambalı radyo vardı lan (dedem anlatırdı hep)
Sonradan renklendirme ve rötuşlar yapabiliyorlar bende eski bir kemal sunal filminin hd halini seyretmiştim gerçekten dönemimizde gibiydi ama bu çok daha ayrı. -
Vay be. -
-
iyi kötü ve çirkin filmi 1964 yılında yapılmış
filmin görüntü kalitesi oldukça iyi. -
Tekrar izleyesim geldi ya.. -
sonradan renklendirme yapılmıştır büyük ihtimalle. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Amen-Ra
quote:
yahu hepsini geçtim adamlar 1939'da renkli film çekmiş. bizde o yıllarda lambalı radyo vardı lan (dedem anlatırdı hep)
Sonradan renklendirme ve rötuşlar yapabiliyorlar bende eski bir kemal sunal filminin hd halini seyretmiştim gerçekten dönemimizde gibiydi ama bu çok daha ayrı.
yok hocam film orjinalinden renkli. Technicolor kameralarıyla çekilmiş...
-
Ben Star Wars'u izleyince şaşırmıştım şimde dehşete düşmem gerek heralde -
Filmler nasıl sonradan renklendirilsin? Tüm sahneleri tek tek renklendirmek gerekir, dünyanın işi.
Benzer içerikler
- bim mutfağım mantı yorumları
- türkiye"den yurtdışına hediye ne gönderilir
- karından su sesi gelmesi
- avm otoparkında araç bırakmak
- 20 haziran"a kadar kaç gün okula gideceğiz
- en ilginç rekorlar
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X