Şimdi Ara

192,168,1,1 giriş yapılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • smile adsl ye geçtim usrobotic 9112 model modem ile giriş yaptım..modem ayarlarını felan 192,168,1,1 den girerek ayarladım çalıştı...lakin nettim geliyor gidiyor...yada zayıflıyor...müş.hiz. ile görüştüm tesisatım kontrol edilsin dediler...yaptım sonuç aynı bu gün teknik servis şunları yaptırdı...
    başlat/çalıştır/cmd/ping 192.168.1.1 sonuç giden 4 gelen 0 %100 kayıp makinanız modemi tanımıyor dediler son sürüm driverleri indirdim kurdum...aynı işlemleri tekrar yaptım hala %100 kayıp var ...işin ilğinci netim çalışıyor arada sırada düşüyorum arada sırada sinyal zayıflıyor...mesala şu an bile modemin 2 ışığı sabit 2 ışığı yanıp sönüyor ama netim zayıf da olsa aktif....neler yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 26 Şubat 2011; 19:47:58 >

• silinebilir...
  • Halledebildinmi? o ısıklar ppp ve wlnsa yazilimsal sorundur ondan dolayı pcde sınırlı baglanti hatasi verir. Kapatip acmayi dene olmazsa adsl takılı degil iken calistirip o ısıkların yanıp yanmadigini kontrol edebilirsin.
  • 192.168.1.1 girişi ile olmadı ama 192.168.2.1 girişi ile oldu kayıp 0 gösterdi tüm veriler iyi durumda....lakin hala sorunlarım devam etmekte israr la bina içi tesisat diyorlar (smileadsl tek.ser.)telefon sinyalim kesintisiz-cızırtısız vs..halledemedim bir türlü dediklerinizi de yapmaya yinede gerek varmı ? başşka aklınıza bir şeyler geliyormu
  • Cihazın web sayfasında ADSL altında parametrelerden adsl2+ veya g.dmt yi seçmeyi dene
  • nasıl giriş yapılıyorne yapmam gerekiyor valla anlamadım desem ...yuh deme sakın..102.168.2.1. girdim bu seçenekler yoktu...2 saattir net yoktu yeni geldi (2 saattir modemi karıştırıyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    10 ay önce açıldı
    192.168.0.1'e giremiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.