Şimdi Ara

1907 Gençlik Gurubundan Flaş Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle cenaze evinde bize bunları yazdırmak zorunda kalan müfteri zihniyete yazıklar olsun. Yıllardır yapılan her türlü zulmü, bu kulübün sayenizde gördüğü en rezil anları, her türlü sportif başarısızlığı affettik ama şu yas gününde bize bunları yazdırmak zorunda bırakışınızı asla affetmiyoruz, affetmeyeceğiz. Karabük maçında takımı Burak için pankartla da çıkartsanız, siyah t-shirt de giydirseniz fikrimiz değişmeyecek.

Yıllardır hiç bir yönetimin kendi taraftarına reva görmeyeceği politikaları kişisel hırsınızın kurbanı olarak bize uyguladınız. İftira attınız, tecrit uyguladınız, yasakladınız, emniyetle ittifak kurup illegalize etme yoluna gittiniz. Kapalı kapılar ardından çevirmediğiniz desise kalmadı. Koca camiayı yönetenler olarak bel altı vurmaktan hiç utanmadınız. Biz mesnetsiz iftiralara cevap verirken utandık, siz bu ufak işlerden utanmadınız. 2005'ten bu güne ne zaman vurduysanız biz o derece kuvvetlendik, bundan bile ders çıkarmadınız. İftiradan, desiseden, her türlü bel altı vurmalarından hiç bıkmadınız ama biz sizin Bizans oyunlarınızdan bıktık, artık yeter diyoruz.

Canımızı, kardeşimizi toprağa verdiğimiz gün yaptığınız açıklamayı mideniz nasıl sindirdi bilmiyoruz ama umuyoruz şimdi yazacaklarımızı da o kolaylıkla sindirirsiniz.

Bu ülkede cenazenin ardından tekbir getirildiğini bilmeyecek kadar cahil değilsiniz fakat bunu bize karşı silah olarak kullanacak kadar iyi niyetten yoksunsunuz. Hükümete yapılan protestonun tüm stad tarafından gerçekleştirildiğini, herkesin bağırdığını bal gibi biliyorsunuz. Tıpkı sezon içerisindeki bazı maçlarda yönetimi sadece bizim değil, tüm stadın protesto ettiği gibi. Siz bizi siyasi erklerle karşı karşıya getirme niyetindeki müfterilersiniz. Öyle ki geçtiğimiz süreçte bize “AKP gençlik kolları” derken, Sefa abimiz, Başbakan’a geçmiş olsun ziyareti yaptığında “hükümetle dirsek teması içindeler” diye hedef gösterdiğiniz kişileri, şimdi hükümeti protesto ediyorlar diyecek kadar ar damarınız çatlamış, utanmanızı yitirmişsiniz Şimdi, 3 Temmuz’dan sonra takındığınız politik tavırla beraber, sokağa döktüğünüz insanların suratına nasıl bakabiliyorsunuz? 180 derece kıvırmanızın amacı acaba Yargıtay’ın vereceği kararın yaklaşmasıyla beraber belirli yerlere şirin gözükme çabası mıdır ?

Şampiyonluğu kaybetmişiz, tüm kupalara değer bir can yitirmişiz, cenazede bir tane yönetici bile yok. Koskoca camianın resmi sitesindeki açıklamanın seviyesizliğine diyecek tek kelamımız şudur. Bu kin ve ihtirasınızda boğulun.

İğrenç iftiralarınızla, bel altı vuruşlarınızla dolu, bu tutarsız, vizyonsuz, korkak zihniyet yıkılana ve Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe kulübü üzerindeki “diktatörlüğü” bitene kadar 1907 Gençlik olarak faaliyetlerimizi donduruyoruz. Ancak tribünü bırakacağımızı düşünüyorsanız rüyanızda görürsünüz. İsimsiz de olsak her ferdimizle bazen tribünde bazen sokakta, Fenerbahçe aşkımızın peşinde, Sefa abimizin yanında mücadelemize devam edeceğiz.

Saygılarımızla,
    1907 Gençlik

Kaynak :http://www.1907genclik.com/

• saldırdıkları adamda bıçak çıkmasa bu melek kardeşleri hakkında ne yazıcaklardı acaba.
  • Bu sefer saçmalamışlar.Fb yöneticisi gitse asıl o zaman yanlış olurdu.Kimse yanlış anlamasın ama bir kaç serserinin olayından dolayı koca yöneticiler o cenazeye katılmaz.

Gençlik grubu laf atmak için ortam arıyormuş ve de bulmuşlar.
  • Ulan renkdaşlarım size. Noluyor da bu konuya yorum yapıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ilgilendiren takim Fenerbahce
    Taraftar grubu 1907 genclik
    Hedef Fenerbahce yonetimi

Konu gs bolumunde.Burda her uyenin yorum yapma ve konu acma ozgurlugu var ama yeter artik her konuya salca olmayin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Übermensch@

Konuyu ilgilendiren takim Fenerbahce

Konu gs bolumunde.Burda her uyenin yorum yapma ve konu acma ozgurlugu var ama yeter artik her konuya salca olmayin...

yok ya işinize gelince cinayeti bütün gs lilere atıyorsunuz ama ne demişler su testisi su yolunda kırılırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saucerful

quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

Bende evime astım bayrak gelsinler beni de öldürsünler. Kalbime bıçak saplasınlar ?
    Mantıksız herif şikayet ettim seni.

Eğer galatasaray'ın real madrid ile maçında sokakta açarsan senide öldürürüz :)

Başarıyla şikayet ettim.

hocam tehdit ediyorum seni donanımhaberin üst düzey yöneticilerine şikayet etmekle olmaz. savcılığa git

Gideceğimde yaşın tutmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

Bende evime astım bayrak gelsinler beni de öldürsünler. Kalbime bıçak saplasınlar ?
    Mantıksız herif şikayet ettim seni.

Eğer galatasaray'ın real madrid ile maçında sokakta açarsan senide öldürürüz :)

Başarıyla şikayet ettim.

hocam tehdit ediyorum seni donanımhaberin üst düzey yöneticilerine şikayet etmekle olmaz. savcılığa git

Gideceğimde yaşın tutmuyor.

21 yaşındayım gel avukat masraflarınıda karşılarım

• Bizi ilgilendiren durum yok , okumak isteyen gider FB bölümüne
  • Gel seni Fenerbahçeli yapalım çok ilgilisin bu kadar madem
  • Saçma sapan adam(!)lardan saçma sapan açıklamalar.Lüzumsuzluk,aklı olan adam;niyeti iyi olan adam açsın Ünal Aysal'ın yaptığı açıklamayla bunu okusun,karşılaştırsın.Memlekette kafasız adam dolu,al işte bu da sana bir örnek.Bu yazıda şikayetinin sebebini azaltacak,azaltmayı geçtim aynı kalmasını bile sağlayabilecek ne var?
  • quote:

Boş konuşmasanız diyorum. Konu futbol bir bölüme açılması gerekiyor. Sizin bölüme açsam yine problem olacaktı. O nedenle buraya açtım. Hoşunuza gitmediyse sebebi ile birlikte şikayet ederseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killibozayi

quote:

yok ya işinize gelince cinayeti bütün gs lilere atıyorsunuz ama ne demişler su testisi su yolunda kırılırmış

Olum hasta misin la?

• hay melek kardeşinize ya, melek kardeşiniz artislik yapıyorsa sonuçlarınada katlanacak. herkese heryerde artistlik yapılmaz hele tek kişiye 7 kişi yapana erkek demeyiz, neyse ailesine sabır versin.
  • sadece olum olayı üzerinden degerlendirmeyin adamlar biriktirmis . geçen toplantidada uyusturucu kullanıyorlar dedi.bre yussuz madem böyle bir durum var git savciyla birebir konuş ekrandan iftira yalan atıyorsun amaci belli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.