Şimdi Ara

190 boyla vosvos a sığarmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bi tane orjinal sanrooflu siyah içi deri kaplama vosvos buldum. ancak uzun boyluyum içine sığarmıyım zor olur mu ? Fiyat 10000 tl uygun mu ? model 1303 s . sıfır boya yeni iç döşeme rektefiye edilmiş motor ?

• Sunroofu acip oturursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Sunroofu acip oturursun.

Mantıklı hocam. ancak kafayı eğeriz problem yok bacaklar sığarmı ?
  • 190'dan aşağı boyu olan adam yok mu bu forumda arkadaş? 180 boyum var kendimi cüce gibi hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

190'dan aşağı boyu olan adam yok mu bu forumda arkadaş? 180 boyum var kendimi cüce gibi hissediyorum.

Hocam sen çok yanlış gelmişşin. Biz cemaat olarak komple 190 ız
  • 189 boyla bir arkadaşımın aracına oturmuştum ve aşırı rahatsız olmamıştım. Ama günlük kullanımda biraz rahatsız edebilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

189 boyla bir arkadaşımın aracına oturmuştum ve aşırı rahatsız olmamıştım. Ama günlük kullanımda biraz rahatsız edebilir tabi.

Anladım hocam. Peki koltuk oynarmı arkada yer kalmayana kadar çekebilirmiyiz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy (180 vs 190 )ssli
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duz cam mi bombe cam mi? Duz camda sikinti yasamazsin ama bombe camda direksiyona dizlerin carpabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

190'dan aşağı boyu olan adam yok mu bu forumda arkadaş? 180 boyum var kendimi cüce gibi hissediyorum.

• Bir tane vosvosun içine oturup boyunuzu deneseniz daha uygun olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Duz cam mi bombe cam mi? Duz camda sikinti yasamazsin ama bombe camda direksiyona dizlerin carpabilir.

1303 s hocam . Yardımcı olabilirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köylügörenmasumufo -- 24 Temmuz 2013; 0:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Bir tane vosvosun içine oturup boyunuzu deneseniz daha uygun olmaz mı?

Ayakkabıyı deneyin gibi yazmışşınız hocam da tanıdıkta yokki deneyelim
  • 1,87'yim..
    Arkadaşın emanet bulduğu vosvosun, şöför koltuğuna oturduğum ve kafamın tavana sürttüğü an, tüm vosvos hayallerim suya düşmüştü..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 189 boy var arkadaşımın sarı vos vosuna binmemle çıkmam bir oldu tavsiye etmem başka maceralara yönelin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

1,87'yim..
    Arkadaşın emanet bulduğu vosvosun, şöför koltuğuna oturduğum ve kafamın tavana sürttüğü an, tüm vosvos hayallerim suya düşmüştü..

Aynı hayallerimi bu cümleyle sende suya düşürdün dostum. Şimdi mutlumusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

189 boy var arkadaşımın sarı vos vosuna binmemle çıkmam bir oldu tavsiye etmem başka maceralara yönelin .

Sanrof var hocam kafayı çıkartsak , bacakları 10 cm kısaltsak olmaz mı ? nedir lan bu uzun boyluların suçu ? kafayı hep biyerlere vurursun , bacakların hiçbiyere sığmaz , kıyafet bulamazsın , arabaya sığamazsın yeter lan
  • yukardaki mesajlara bakarsak gerçekten forumdaki herkesin 190 olduğu olayı doğruymuş
  • Buluşmalara gelmiyor zaar bu 1.90 lik arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

yukardaki mesajlara bakarsak gerçekten forumdaki herkesin 190 olduğu olayı doğruymuş

Valla bende 191 im =)
    Boydan memnunum da su mutfak tezgahini biraz yuksek yapsalar muthis olacak.

• İtiraf ediyorum. Gerçekte hepimiz böyleyiz
     190 boyla vosvos a sığarmıyım ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.