Bildirim
190 boyla vosvos a sığarmıyım ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sunroofu acip oturursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Sunroofu acip oturursun.
Mantıklı hocam. ancak kafayı eğeriz problem yok bacaklar sığarmı ? -
190'dan aşağı boyu olan adam yok mu bu forumda arkadaş? 180 boyum var kendimi cüce gibi hissediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: we[AGRA]
190'dan aşağı boyu olan adam yok mu bu forumda arkadaş? 180 boyum var kendimi cüce gibi hissediyorum.
Hocam sen çok yanlış gelmişşin. Biz cemaat olarak komple 190 ız -
189 boyla bir arkadaşımın aracına oturmuştum ve aşırı rahatsız olmamıştım. Ama günlük kullanımda biraz rahatsız edebilir tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
189 boyla bir arkadaşımın aracına oturmuştum ve aşırı rahatsız olmamıştım. Ama günlük kullanımda biraz rahatsız edebilir tabi.
Anladım hocam. Peki koltuk oynarmı arkada yer kalmayana kadar çekebilirmiyiz yani -
Duz cam mi bombe cam mi? Duz camda sikinti yasamazsin ama bombe camda direksiyona dizlerin carpabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: we[AGRA]
190'dan aşağı boyu olan adam yok mu bu forumda arkadaş? 180 boyum var kendimi cüce gibi hissediyorum.
-
Bir tane vosvosun içine oturup boyunuzu deneseniz daha uygun olmaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: RONNIE
Duz cam mi bombe cam mi? Duz camda sikinti yasamazsin ama bombe camda direksiyona dizlerin carpabilir.
1303 s hocam . Yardımcı olabilirsen sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köylügörenmasumufo -- 24 Temmuz 2013; 0:34:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpine.
Bir tane vosvosun içine oturup boyunuzu deneseniz daha uygun olmaz mı?
Ayakkabıyı deneyin gibi yazmışşınız hocam da tanıdıkta yokki deneyelim
-
1,87'yim..
Arkadaşın emanet bulduğu vosvosun, şöför koltuğuna oturduğum ve kafamın tavana sürttüğü an, tüm vosvos hayallerim suya düşmüştü..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
189 boy var arkadaşımın sarı vos vosuna binmemle çıkmam bir oldu tavsiye etmem başka maceralara yönelin . -
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
1,87'yim..
Arkadaşın emanet bulduğu vosvosun, şöför koltuğuna oturduğum ve kafamın tavana sürttüğü an, tüm vosvos hayallerim suya düşmüştü..
Aynı hayallerimi bu cümleyle sende suya düşürdün dostum. Şimdi mutlumusun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: E-HDI
189 boy var arkadaşımın sarı vos vosuna binmemle çıkmam bir oldu tavsiye etmem başka maceralara yönelin .
Sanrof var hocam kafayı çıkartsak , bacakları 10 cm kısaltsak olmaz mı ? nedir lan bu uzun boyluların suçu ? kafayı hep biyerlere vurursun , bacakların hiçbiyere sığmaz , kıyafet bulamazsın , arabaya sığamazsın yeter lan -
yukardaki mesajlara bakarsak gerçekten forumdaki herkesin 190 olduğu olayı doğruymuş -
Buluşmalara gelmiyor zaar bu 1.90 lik arkadaslar.
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
yukardaki mesajlara bakarsak gerçekten forumdaki herkesin 190 olduğu olayı doğruymuş
Valla bende 191 im =)
Boydan memnunum da su mutfak tezgahini biraz yuksek yapsalar muthis olacak.
Benzer içerikler
- arabayı güneşten korumak için
- sel hasarlı araç alınır mı
- liqui moly top tec 4200 5w-30 yorum
- saf su antifriz karışımı
- hidrolik debriyaj ayarı nasıl yapılır
- bmw ix menzil
- yeni araç ötv oranları
- 2025 c5 aircross
- passat üretimi durdu mu
- jeep avenger elektrikli fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X