Şimdi Ara

19 yıllık izmirliden izmire geleceklere tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
3
Favori
12.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gelecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum türkiye sınırları dışına cıkıyorsunuz öncellikle şu izmirin kızları muhabbetini bi kenara bırakın izmire adım atar atmaz kızlar size atlamayacak genelde yüzünüzede bakmazlar yani siz adam olmadıktan sonra
    onun dışında şehirde sıkılırsanız biraz sizin yeteneginiz olur her türlü arkadaşınızla cebinizde 5 kuruşunuz bile olmasa yapacak her türlü bir şey bulursunuz sizin sorularınız varsa şehir hakkında ben cevaplarım hepsini buyrun sorun

• oWw cHıLqıN aLsaNcaQ qEceLeRi fLn mrQ yEaaAA :P
  • Deü hukuk ta olacam seneye aksilik olmazsa şehir hakkında daha detaylı bir yazı bekliyorum hocam.

Birde Tınaztepe den şehir merkezine ulaşım kolay mıdır zor mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyte'ye gömmeye başlayacak şimdi
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    İytenin izmirde olduğundan izmir habersiz

• MariJuann M kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi tınaztepe bucada buca izmirin en büyük semtlerinden ve tınazda bucanın uç kısmında her türlü otobüs dolmuş vs gectiginden atıyorum alsancak 20-25 dk bornova 30-35 dakikada ulaşabilirsin tabi trafik problemi vs olursa bu süre uzayacaktir onun dışında ramazan ayında elinde bira ile gezsende yadırganmayip herkesin kendi işine baktigi linç edilmeyecegin bir şehir özetle herkesin görüşüne saygı var veya saygısı olmayaninda umrunda degil tınaztepe öğrenci kaynar zaten 2 adım aşşagısında öğretmen evleri var bucanın kafelerle doldugu yer baya bir kafe var öğretmen evlerinden ciktiginda da bir sürü bar vs bulursun orada ulaşım kolay şirinyere inersin otobüsle tınazdan zaten 90 dakika var ordan izbana biner istedigin yere gidersin
  • Peki izmirin kızları harbiden güzel mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bir ihtimal iyte'ye gitme ihtimalim var.İyte de okuyan biri okuldan sonra neler yapabilir veya nereye gidebilir?

• grandout kullanıcısına yanıt
    bu adama iyte'yi sorma özellikle bilgisayarı
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    bende doğma büyüme İzmirli'yim. Son yıllarda ki yoğun çomar göçünü de göz önüne alırsak ramazanda bira içince linç yeme olasılığı var.
  • Alsancak'a iki vesayitle gelen arkadasim evine yakin diye iyte'ye gitti dusunun artik yakinligini uzakligini

• Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    20 yıllık İzmirli olarak da bunu ben cevaplayayım. Gerçek İzmir kızları güzeldir. Güzel olmayanı bile güzel gelir göze, gönüle... :)

• İzmir'de yaşayan her kız İzmirli olmadığından çamur atmayın sonra bunlar mı güzel diye

Yurda veya kaldığın yere gidebilirsin çünkü okul dağın başında.
    iyte güzel bir okul ancak yeri çok ters bir yer yani izmire pek yakın degil öyle gelip takıl dön okula vs olmaz bilgisayar mühendisliginde prof yok tavsiye etmem diger bölümleri kaliteli eger 5 sene asosyal takılırım diyorsan kesin öneririm bilgisayari çöp şuan prof yok
  • Hocam izmirin nesi meşhur?
  • 30.9 k iyte makine gelir mi
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Hocam iyte güzel.diye duyumlar aldık ve en başlarda yazdık Pc mühendisliğini.Yandık mı yani şimdi?

• Dostum teşekkürler insanlara yardım ettiğin için. Ben de Ege'ye yerleşeceğim bu sene. Aylık harçlığım 2-2.5 k civarı. Ama eve bir tek yatmaya gireceğimi düşünüyorum. O yüzden eve fazla para harcamak istemiyorum. 700-800'e stüdyo ya da 1+1 daire nerelerde bulabilirim acaba? Çiğli taraflarında çok ev var ama semt aşırı kötü diyorlar doğru mu? Şimdiden teşekkürler.
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Kimseye üniversite hakkında bişey sormak gerek çünkü biri iyiliyor biri kötülüyor ne yapacağımı iyice şaşırmıştım o zamanlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.