Şimdi Ara

19 Tayfa için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
6
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit: imla ve noktalama için küfür etmeyin, sabahın 5 buçuğunda yazdım :p

Sorup duruyorlar bende yardımcı olayım dedim.

Önce bu günden itibaren sınava 13 ay var düzgün değerlendirilirse derece yapmak için gayet yeterli bir süre.

Tavsiyem yaz tatilinin bitimine kadar sadece matematik ve geometri çalışmanız ve tabiki diğer derslerin 11 konularını tekrar etmeniz.

Kaynak ve Video önerilerine gelince

Matematik için kim ne derse desin konu anlatım kısmında Behzat kraldır tek geçerim.
    Sb olarak;
    Tyt için Kaf kullanıyorsanız direk apotemi tyt çözün
    Kullanmıyorsanız konuyu dinletikten sonra 345 iyidir onun üzerine apotemiyi çözün. Ayrıca mat1 bilgiden çok yetenek veya bol pratik istiyor bol bol bölüm denemesi çözün. Ve tabiiki problemler için apotemiyi + ROP'u öneririm.
    Ayt kısmı için Apotemi fasikülleri + Karekök Ayt

Geometri için Mps serisi veya My Geo efsane üzerine birde acil ve karekök lys yi temizlersiniz. 10 numara olur veya K.A kitabı kullanmak istemezseniz YouTube'da MetinHocam kanalı var ordan dinleyip bry gelişim b' yi çözersiniz sonrada dediğim sb'lere geçersiniz.

Kimya için Kimya özel veya durumunuz yoksa Kimya adası güzeldir. Ve tabiki palmenin ka ve sb kitapları

Biyoloji için YouTube sürüsüne bereket hoca var. Hoşunuza gideni seçin. Palmeyi bunda da öneririm

Fizik için TeknoF** YouTube kanalını çok övmüşler birde temeli iyi olan için ertem sinan diye bir kanal var. Ayrıca fasikül olarak çap başlangıç için iyidir. Eğer iddialıysan Karaağaç fasikülleride güzeldir soru bankası olarakta Nihat Bilgin yayınlarının kaliteli olduğunu söylüyorlar. Ve son olarakta meb kitabındaki bazı uç bilgileride ezberlemeniz gerekecek.

Tarih - Coğrafya bunlar için olağanüstü bir çaba harcamanıza gerek yok(sayısalcılar için konuşuyorum, tm'cilere ikinci oturumda buradan bir vurgun yapabilirler.)

Edebiyat: Harun Ardıç iyi bu konuda ayrıca görsel hafıza teknikleri kullanan bir iki site var maddi durumunuz varsa öneririm. Sb olarakta Sarmal, Limit, Altın Anahtar, Yayın Denizi iyidir el kitabı isterseniz limit için iyi diyorlardı.

Türkçe: Kesinlikle Önder Hoca ve sonrasında bol pratik limit, karekök öneriler arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarginalEngineer -- 7 Haziran 2018; 15:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

• Karekök sb kaç net getirir full bitirsem geo 3 4 net geliyor
  • Sağolun hocam tavsiye için peki 11 imiz Fen açısından boş geçmişse mat geö yanında Fen için ne yapmalıyız baştan 11 mi çalışalim Fen için yoksa tyt Fen mi yapalım

• target_london82 T kullanıcısına yanıt
    Tyt fen yeterli olur bence yaz için

• Kitaplar net getimez hocam sizin o kitapları ne kadar verimli kullandığınız önemli. Geometriniz kötü durumda ise mps serisinden başlayın ya da YouTube Metin hoca dan dinleyip birey gelişim b'de çözebilirsiniz üzerine acil ve karekök hatta tyt kısmı için nitelik sb'yi de çözmenizi tavsiye ederim.

• MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten karekökü anlayarak çözen birisi kaç net alır yani tahminen tyt için bahsediyorum sağolun.
  • Problemler icin tavsiyen neler? Tyt mat icin elimde karekok ve birey b var ama birey iyi olmadigi icin degistirip 345 almayi dusunuyorum mantıklı mi?

• Önce Apotemi sonra rop'u çöz

• Guest-AAF7E466D G kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt için karekök gereksiz kalıyor artık sistem değişti soru tipleri değişti 345 apotemi sb iyidir bu sene bunlara yönel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.