Şimdi Ara

189,95 TL HUMMEL Unisex Koşu & Antrenman Ayakkabısı - Hmlgavin Training Shoe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 189,95 TL HUMMEL Unisex Koşu & Antrenman Ayakkabısı - Hmlgavin Training Shoe
    Trendyol.com
    Unisex Koşu & Antrenman Ayakkabısı - Hmlgavin Training Shoe 203202 HUMMEL | Trendyol
    https://www.trendyol.com/hummel/unisex-kosu-antrenman-ayakkabisi-hmlgavin-training-shoe-p-4791557

Trendyol.com
    Unisex Koşu & Antrenman Ayakkabısı - Hmlgavin Training Shoe 203202 HUMMEL | Trendyol
    https://www.trendyol.com/hummel/unisex-kosu-antrenman-ayakkabisi-hmlgavin-training-shoe-p-4791559

Selfy indirimi geçerli daha da uyguna alabilirsiniz.

• 190 TL'ye satılan dandik hummel ayakkabıyı gerçekten sıcak fırsat olarak mı paylaştınız?

Aynı ürünü geçen hafta trendyoldan 85 TL ye aldım. Evet yanlış duymadınız, geçen hafta 85 tl'ye sattıkları ayakkabıyı bu hafta 200 tl'ye satıyorlar.

Hayatımda giydiğim en dandik ayakkabı diyebilirim. 1 kez giymede yanları soyulan ayakkabı.
  • Trendyoldaki yorumları çok kötü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben bunu koşu yada antrenman için kesinlikle kullanmam...
  • 190 TL'ye satılan dandik hummel ayakkabıyı gerçekten sıcak fırsat olarak mı paylaştınız?

Aynı ürünü geçen hafta trendyoldan 85 TL ye aldım. Evet yanlış duymadınız, geçen hafta 85 tl'ye sattıkları ayakkabıyı bu hafta 200 tl'ye satıyorlar.

Hayatımda giydiğim en dandik ayakkabı diyebilirim. 1 kez giymede yanları soyulan ayakkabı.
  • Decatronda kalenji koşu ayakkabısıını tek geçerim.60 tl civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder.53

Decatronda kalenji koşu ayakkabısıını tek geçerim.60 tl civarıydı.
    Decatron neresi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    hocam 150 civarındaydı geçen hafta, 60 tl ne ara oldu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 6 ay önce 60a bundan birde bunun pirelli tabanllı modelinden aldım. Tavsiye ederim koşu ayakkabısı alcaklara. Rahatlıkta üstüne yok.

• Geçen yıl 100 liraya almadığım ayakkabılar... Ki bu sene 85'e de satılmış. Rahat ayakkabı isteyen Lumberjack Maximus (ayağı biraz yakar ama visco yastık gibi rahat) ve Ale(daha az rahat ama tam yazlık) kovalayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu şöyle hem üstü file gibi hava alır bir şey hem altı destekli airmax vari bir ayakkabı arıyorum uygun fiyatlı. kinetix'in böyle bir modelini gördüm metroda birinde ama bulamıyorum internette. nike adidas almak istemiyorum hem o endonezya'da vietnam'da çok ağır eziyetler ettikleri işçiler için, hem de gereksiz pahalı buluyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

bu arada konu için teşekkürler cohannan reyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.