Bildirim
18000 liraya ford focus 1.6 lpg mi vectra 1.6 comfort mu 2000 model
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer üretildiği yıllarda sıfır olarak alınıyor olsaydı herhalde aklı başında herkes vectra yı önerirdi.Zamanına göre oldukça ileri teknolojiye ve kaliteye sahip bir araçtı.Fakat özellikle elektronik aksamı çok masraf çıkarıyor artık.Yakın bir arkadaşımda mevcut.İlk sahibi ve oldukça temiz kullanmasına rağmen epey bir masraf çıkarttı.(kapı otomatiği abs beyni cam tuşları vs)
Kısacası kalite konusunda vectra önde.Eğer gerçekten temiz bir araçsa geçmişinide biliyorsanız vectra alabilirsiniz.Fakat bu yaştaki iki aracı düşünüce focus daha mantıklı sorunsuzluk açısından. -
Focus uzun yolda az yakar. Ama ne konfor vardır ne sessizlik ne yalıtım vs vs
Ama vectradan daha sorunsuzdur.
Ben focus alırdım ama uzun yol deyince işte orda durmak lazım -
ben limiti baz alarak önce cevap vereyim c3 dizel derim istanbul için ,
ama uzun yolda kullanılacaksa - laguna iyi alternatif olabilir 2005-2006
cevap olarak focus aklıma geliyor ama kaç model eski kasa ise ??????
tavsiyem çok yaşlı araç almayın , lagunaya da göz atın , -
uzun yol demişin kesinlikle vectra.
üstelik vectra D segmenti focus ise C.
buda konuyu bitiriyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 3 Kasım 2013; 15:50:59 > -
vectra gibi kazık süspansiyonu olan, konfor namına hiçbir şey olmayan , elektriksel, elektroniksel ve sensör arızaları bitmek tükenmek bilmeyen, çöp mü çöp bir araba alınır mı hiç ? focus tercihimdir... -
quote:
Orijinalden alıntı: sevenpounds
ben limiti baz alarak önce cevap vereyim c3 dizel derim istanbul için ,
ama uzun yolda kullanılacaksa - laguna iyi alternatif olabilir 2005-2006
cevap olarak focus aklıma geliyor ama kaç model eski kasa ise ??????
tavsiyem çok yaşlı araç almayın , lagunaya da göz atın ,
o modelde o fiyata temiz laguna bulsam alicam ama yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yerinde olsam kesinlikle focus alırım. 1 yıl 2001 vectra kullandım. sorunlu ve masraflı bir araba. beyin, egr, bobin, abs hepsi arıza verdi, değişti. ben focus almadığıma pişman oldum ama mercedes aldım. iç genişlik, süpansiyon konforu, sorunsuzluk = focus. şahsi fikrimdir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: resselote
yerinde olsam kesinlikle focus alırım. 1 yıl 2001 vectra kullandım. sorunlu ve masraflı bir araba. beyin, egr, bobin, abs hepsi arıza verdi, değişti. ben focus almadığıma pişman oldum ama mercedes aldım. iç genişlik, süpansiyon konforu, sorunsuzluk = focus. şahsi fikrimdir.
Hocam peki focusta mesela 120 - 140 km yaparken direksiyonda titreme araba nin yol tutsunun azalmasi gibi sorun olurmu bide vectra nasildir onu soruyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulduğun arabanın yaşına,temizliğine ve aradığın özelliklerine göre değişir... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kahlenberg68
quote:
Orijinalden alıntı: xxllsc
Merhaba iki arac arasinda tekrar tercih yapmamiz gerek konfor uzun yol da kullanmak uzere hangi arac komsu focus satiyor arabasi temiz ama vectra da tercih arasinda
Hocam 2 buçuk yıl boyunca 1999 Focus 1.6 kullandım LPG'li. Geçen hafta sattım. Allah'a şükür birgün yolda bırakmadı beni (Tabi rutin bakımlarını hiç aksatmadım).
Focusumla çok uzun yol yaptım. Yakıt konusunda son derece cimri uzun yolda. 18-19 kuruşları bile görüyordum 90-100 km hızlarda. Şehir içinde diğer lpgli araçlarla aynı yakıyor 24-25 krş. konforu orta seviyede.
110'u geçersen rüzgar sesini içeri alır. Ama benim için en önemlisi yol tutuşu idi. Arabam 99 modeldi ama böyle mükemmel bir yol tutuşu olamaz. kesinlikle güven veriyor insana. Direksiyon tepkileri iyi derecede. frenleme iyi. kronik sorunu yok. Eğer alacağın focus temizse bakımı yap kafan hiç ağrımaz.
Aracım hatchbackti benim. tasarım olarak o yıllardaki rakiplerine göre 3-5 adım öndeydi. bence şimdi bile göze hoş gelen bir tasarımı var. arkası özellikle.
Vectra kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Şimdiden hangisini alırsanız alın dikkatli ve emniyetli kullanın. hayırlı olsun.
Benim makina şuydu:
Mantik olarak focus ama vectraninda tasarimini begeniyorum ama bu gidisle tercih focus olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vectra'nın başınızı ağrıtma ihtimali daha yüksektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X