Şimdi Ara

180 Cm - 110 Kg Fitness başlama tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Boyum 180cm, kilo 110, Yaş 25. Bu kilolarla hayatı kaçıracağım. Artık sağlıklı yaşamaya başlamak zorundayım. Kilo bana heçç yakışmıyor. Sizden ricam nereden başlamalıyım.

Salona gitmeyeceğim. En yakın salon iett ile 1 saat sürüyo ( otobus bekle durağa yürü salona ulaşş vs) gelmek bir o kadar yarım saat spor yapcaz 2 saat yolda geçiyo.
    Eskiden hedef 85ti. Şimdi hedef 70-75. Kararlıyım. İnsanity max 30ile başlamayı düşünüyom. Lütfen yardım edin. Bu hedefe nasıl ulaşırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 40 gun once basladim, 91 kiloydum su anda 80 kiloyum. 2-3 kilo daha vermek istiyorum.

yiyeceklerimin kalori hesabini yaptim, myfitnesspal app indirdim ve gunluk ortalama 1200 kalori aldim. sabah 3 yumurta, oglen kucuk ton baligi ve yagsiz salata, aksamda 400-500 kaloriyi gecmeyecek yemek. hicbirsekilde tatli seker ve ekmek tuketmedim, kahveyi tamamen kestim.

bu yeterli degil, bu kalori hesabiyla ac kaliyorsun ve kilo verme isini uzatmak riskli olabilir, yani sikilip yarida birakmaktan korktugum icin kosmaya basladim. gunde en az 400-500 kalori yaktim kosarak. buda 5-6 km orta tempo kosu demek. haftada toplam 50-60 km kostum. kosacak yerin yoksa yuksek tempo yuruyebilirsin.

ben 32 yasindayim, 90 kilodayken kiyafetli cokta kotu gorunmuyordum boyum 181 ama stabil sekilde kilo aliyordum her ay 500-700 gram. sen 25 yasinda 110 kilo acilen diyete ve kosuya baslaman lazim.
  • Telefonuna nike training uygulamasını indir kesinlikle çok faydalı spor salonundan daha faydalı oldduğuna eminim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.