Şimdi Ara

180 boy 82 kilo göbek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 180 kanımca 178-179 arası boyum, 82-83 kiloyum. Göbeğim ve memelerim abartılı olmayacak biçimde kambur durunca belli oluyor. Ergenliğe erken girdiğim için biraz hızlı gelişti vücudum. O yüzden kilo ve boy orantım çok değişiyor, geçen sene 90 kilo vardım. Bu halimle bile kalıplı, dolgun duruyorum. Biraz boyum ön plana çıksın istediğimden dolayı kilo vermek istiyorum ve aynı zamanda fazla kaslı bir vücut da değilim yani. Sizce vücut yapmaya mı çalışayım yoksa önce kilo mu vermeliyim?

• Merhaba dostum yag yakimi yapman lazim kilo boy orantina gore 7ile 8 kilo fazlan var boy 1.80 ise idealin 74 ile 76 arasidir once yag yakimi yapman sart. Therman sauna kiyafeti ile birde l-karnitin ile bunu 4 ayda guzel bir sekilde eld edebilirsin 4 ay sonunda kas gelisimine gecersin kararli ve azimli olman sart. Ekmek seker vs bunlardan uzak durup NEFSINE savas acarsan kazanirsin ondan bi tane yiyim sundan bi tane yiyim dersen kendini kandirirsin. Yagsiz kas kutlesi istiyorsan 75 kg dusmen idealindir senin icin saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termal suiti falan boşver, senin yağ yakman lazım sıvı atman değil. Kalp ritmini de pek fazla hızlandıran bir şey değil galiba kıyafet? L- Karnitin istiyorsan kullanabilirsin ama gerek yok.

İkisini de bir arada yapabilirsin. Hatta ikisini bir arada yapman daha yararlı olacaktır. Güzel bir diyet ile birlikte ağırlık kaldırman vücuduna bayağı iyi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.75 BOY 72 KİLO İDEAL Mİ
    8 yıl önce açıldı
    BOY VE KİLO
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.