Bildirim
180-220 tl lik monitör tavsiyesi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
valla ben de 300-350 civarında fp ürünü arıyorum ancak genelde büyük paralara harcanıyor gibi geldi 300 tl civarı monitör tavsiyesi varsa alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezginingünlüğü -- 29 Temmuz 2013; 6:09:15 > -
aoc
http://www.istanbulbilisim.com.tr/e2062v-aoc-monitor-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,51447.html
E962VWN
ile
http://www.benq.com.tr/product/monitor/gl2055a/
beğendim
tabi benqda dvı çıkış yok sadece pc de kullancam dvı farkı çok oluyormu kalitede?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
19-20 inch arası oyun sevmem yaş olmuş 31 :)) renkleri kaliteli ve canlı veren filmlerde iyi kalite yakalayacağım monütör tavisyesi rica ediyorum...kullancağım donanım yeni sayılmaz zaten çift çekirdek..
AOC 21.5" E2243FW GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
270 TL
kardeşim biraz arttır bütçeyi bunu al monitör zırt pırt alınmaz bir kere al.
quote:
Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü
valla ben de 300-350 civarında fp ürünü arıyorum ancak genelde büyük paralara harcanıyor gibi geldi 300 tl civarı monitör tavsiyesi varsa alabilirim.
senin içinde bu
ASUS
21.5" VS228H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
347 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2013; 16:07:48 >
-
hocam inan çok büyük ekrana ihtiyacım yok net ve office için 19-20 inch onereceğin bişey varmı? üstteki verdiğim aoc nasıl? E962VWN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Temmuz 2013; 16:21:22 > -
quote:
hocam inan çok büyük ekrana ihtiyacım yok net ve office için 19-20 inch onereceğin bişey varmı? üstteki verdiğim aoc nasıl? E962VWN
büyüklükten değil hocam daha iyi. bütçeyi dert ediyorsunuz gibi geldi bana ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
büyüklükten değil hocam daha iyi. bütçeyi dert ediyorsunuz gibi geldi bana ?
yani çalışıyorum eve gelip günde 1 saat takılcağım birşey için okadar masraf yapmak istemiyorum laptobum var zaten office net aras sıra film izliyom okadar...sistem eski sayılır zaten.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
büyüklükten değil hocam daha iyi. bütçeyi dert ediyorsunuz gibi geldi bana ?
yani çalışıyorum eve gelip günde 1 saat takılcağım birşey için okadar masraf yapmak istemiyorum laptobum var zaten office net aras sıra film izliyom okadar...sistem eski sayılır zaten..
tmm madem öyle al sana en ideal monitör budur gayette kalitelidir.
ASUS
20" VS208NR GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs208nr-20-vs208nr-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64784
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2013; 16:50:10 >
-
hocam bende onu düşünüyodum zaten aoc la arasında kalmıştım herhalde onu alcam gibi..
E2062V arasında kalmıştım onu alıyım ozaman sağol.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: humerusweb
http://www.nasabilgisayar.com/AOC-E962VWN-185-LED-Monitor,PR-2770298.html
Bakabilirsin
sağol zaten bayramda alıcam üstteki asusun o modeli benim yeğende vardı görüntüye birşey demem ama alt tabanı çok küçük masaya elini koysan monitör sallanıyordu zıngır zıngır aocun tipi daha iyi gibi...tavsiyelere halen açığım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Temmuz 2013; 16:26:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X