Bildirim
+18 Tc kimlik istemiyen banka ÖNEMLİ/CİDDİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Para göndermek için mi +18 istiyor İş Bankası? Online bile havaleye izin veriyor İş.
Yapı Kredi'yi araştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bilaldem12
lazım arkadaşlar oyuna para yatırıcam hesap numarasına yani iş bankasından yatırıyordum artık oda +18 istiyor varmı 18 yaşından kücük kabul eden banka?
vakıfbank..ziraat bankası istemiyor.._____________________________ Beşiktaş Sevgisi Sevgilerin En güzelidir. -
Garantide aynı şekilde. Daha önceden göndermiştim. 2 gün önce para gönderecektim hata verdi uyuz oldum eskiden gönderiliyordu _____________________________ Batuhan Kilinc kişisel blog - Beni tanımak ya da yazılarımı incelemek isteyenler için kişisel blogum -
Vakıf bank. Ama seçeneklerde yoksa babanın yada annenin tcsini al birşey olmaz. Ama o hesabın adınıda tcsini yazdığın kişi etmeye unutma.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Para göndermek için mi +18 istiyor İş Bankası? Online bile havaleye izin veriyor İş.
Yapı Kredi'yi araştır.
bankanın önündeki kartsız işlem yapan atmlerden bahsedıyorum geçen denedım 18 yaşını doldurmanız gerek dedı annemın babamın tc kımlıgını kullanmam sıkıntı çıkar haberlerı olmaması lazım garanti istemıyormuş diye duydum denicem_____________________________ /Battletag(Hearthstone&WoW):#Bilalgsen2734
-
İşte bunlar hep para tuzağı. Yapma be mübarek... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
Vakıf bank. Ama seçeneklerde yoksa babanın yada annenin tcsini al birşey olmaz. Ama o hesabın adınıda tcsini yazdığın kişi etmeye unutma.
babamınkını alsam fark eder gıbıme gelıyor arka sıra yapıyor bişiler çünkü atmlerden_____________________________ /Battletag(Hearthstone&WoW):#Bilalgsen2734
-
vakıfbank
tc istemiyor
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DoQi
vakıfbank
tc istemiyor
eminmisin 2-3 güne denicem_____________________________ /Battletag(Hearthstone&WoW):#Bilalgsen2734
-
Harçlığını toplayan bankaya/atm'ye koşuyor.
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Yasa gereği tüm kartsız para göndermelerde tc kimlik ister ama verdiğin numarayı sonradan kullanmazlar ailene gitmez yani
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: atarli ergen
Yasa gereği tüm kartsız para göndermelerde tc kimlik ister ama verdiğin numarayı sonradan kullanmazlar ailene gitmez yani
emin misin ya skıntı çıkar diye korkuyorum._____________________________ /Battletag(Hearthstone&WoW):#Bilalgsen2734
-
Babanin veya annenin kullandigin bankada hesabi yoksa haberleri olmaz tecrubeyle sabit :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
babamınkını alsam fark eder gıbıme gelıyor arka sıra yapıyor bişiler çünkü atmlerden
Farketmez hocam bende yapıyorum oyun cash'leri için. Sadece kredi kartından yaparsan faturadan anlar. Yoksa hiç anlamaz.
online oyun ve para zaten yakışmayan ikililer ayrıca bu yüzde birde bankayla uğraşman dahada kötü üçlü _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tahago
online oyun ve para zaten yakışmayan ikililer ayrıca bu yüzde birde bankayla uğraşman dahada kötü üçlü
yaklaşık 300tlye yakın atmden para yatırmışlığım var oyuna sımdıye kadar hiç sıkıntı çıkmadı bu sefer babamın tcsını denıcem kullanmadığı bankadan_____________________________ /Battletag(Hearthstone&WoW):#Bilalgsen2734
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tahago
online oyun ve para zaten yakışmayan ikililer ayrıca bu yüzde birde bankayla uğraşman dahada kötü üçlü
yaklaşık 300tlye yakın atmden para yatırmışlığım var oyuna sımdıye kadar hiç sıkıntı çıkmadı bu sefer babamın tcsını denıcem kullanmadığı bankadan
sıkıntıyla ne alakası var 300tl yatırıyorsun sıkıntı zaten o_____________________________ -
quote:
lazım arkadaşlar oyuna para yatırıcam hesap numarasına yani iş bankasından yatırıyordum artık oda +18 istiyor varmı 18 yaşından kücük kabul eden banka?
vakıfbank atmlerinden yatırabilirsin_____________________________ -
ziraat bankası _____________________________ You Mistake the Stars Reflected in a Pond for the Night Sky
Benzer içerikler
- askerliğim nereye düşer test
- antibiyotik içtikten sonra kusmak tekrar içmek gerekir mi
- doğum gününde hangi yaş kutlanır
- biranın tadı nasıl
- cl ne demek
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- çay bardağı emojisi
- deprem ağı izleniyor ne demek
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler