Şimdi Ara

18 satırlık kalabalık.. 1024x768 :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne arkadaşlar? İşiniz gücünüz yok mu?

Şaka bir yana da konu dışına müptela olduğum günden bu güne bu kadar kalabalık görmedim. Hayırdır??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 5 Temmuz 2007; 0:04:58 >

• çözünürlüğünü ufalt bende 8satır fln
  • 1024 x 768 yeter yau. Daha ufağı gözü yorar
  • Bende 15 satır.. Geniş ekran..
  • tekrar saydım 19 olmuş..
  • high defenition'u yok mu bunun? 1024x768 az geliyo da!
  • istamiyosanız çıkarız canım! 3 aydır mı ne ilk giriyom olay oldu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 satır aralığı nedir?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam ben dicektim. Benimde en çok gördüğüm gün bu gün.

Hey maşallah, İstanbul'un taşı toprağı altın derlerdide inanmazdım...
  • barış akarsunun vefatı yüzünden arkadaşlar allah rahmet eylesin
  • 1152 x 864 / 15 Satır
  • 1024x768 kulalnan kaç kişi kaldı acaba?
  • Forumun yarısı burda *.*

Bu forumdaki kullanıcılar: Dell-e, Neuvelle, Pk, nismogy, ogamesever, JUSTIN, Robinson_Crusoe, mustafa_akin83, non_stop, Gunay Kilic, crazy_07, FuLLTiMeHaCKeR, Metalli Head, NoSt3am, baycan87, kutaykosem, PrEdAtoR20, NitroCharger, iMKoP, Rekuroy, TriaThlon, tommikz, Mİhail_Gorbacov, spyfox, serkangsk, lars ulrıch, uzil, gezer.net, SeLiiM, kadraj, shady_tr, InTheEnd, Hakan_deniz, Ráistlin, mhyen, metalnotdead, torpedo_tr, aKaSa, Speedmax, dark_flame, mrdurden, burjuvam, derbe, ^^CoNCoN^^, ApAtHe89, KöfteSuyu, Nuri Alço, CARNIVALE, fuzbing, dragger28, Can Ertürk, JoEsMoE, smecall, [chamur]KiNg, lui9i, SabroN, WarSaw, ___Shade___, m_e_t_a_l_ysm, malatyaspor44, soul calibur, exca1ibur, megaturk, _L@STM@N_, fogoh, habader, eggy13, w_wallace, ultraviole4, Egguzel, ramboboy, dsc86, bedrim, cagribey, ccaparli, kboy, Cepix, firtikk, serious_captain, YmE17, [Akabgir], --Hip_Hop--, ageofx, ScHiZopRen, spice boy, MMX 166, SpLeNDouR - 2, Commander41©, gta_53, _VermillioN_, gameman, ozzyouz, Nahit_41, sol_dier, masterrr, baddayberkk, cem2004_34, Birce, *my_LOVE*, DARK TOWER, Rudecan, ali_kaplan, qu1t, LoST_PaTRoL®, KanYeE, onur19031, Spectre, aliss, GaMeLeCtROniCa, basf, ®OoLaStoO®, __Gezgin__, @uiKSilveR, hellcat876, Deathulazam, hasanvanli, xmen, fbea, exxel_16, shadowhero, Photoshop ®, emredici, EredLithui, dmc 12, In Flames, ÖfKeLiKaLaBaLıK, *GökCell*, poweruser0, knighttt, gözleme, dejavu_srkn, nick:dunkoff, volcano1988, mertian, piaget, diesel_man, SAVIAR, alonso47, getlive, halilibrahim1907, Nextt, GILMOUR, OTACON, TuVNeRa, tunerrus, BaYDoGaN, icg, Nalmes42, WebEX, hassin, LordSoth, mujim_007, muratsevdin, JoKeYANKARA, slayer_ducker, mellun, PHaLaNX[TUR], zero cool, esdum, sleep, caksu73, Kuzen®, Bartified®, ti724, Nihonjin, Tacox, Reyizhan, ubyz, huseyinbulbul, SP3ctr3, ErrayN, ZorTLaK, angelksk, monhaml, Tilkea., turexx, SHAL, bladecarter, ae_, noid, SpyWar, kaan_99, erman1982, Karayell, kamamurat20, denizerus, furkan_, pprodigyy, _DePReSiF, canerpro, deajuve123, DarkSleep__, utkuzu, akkinooo2, RccP, stilll, John_Lennon, razumuhin, _Blackfly_, fatih_t, Levcho, legend86, Resident, fiesta59, hEnrY_rDL, kazan2, mt.w3, MeRtuLaN, atleticos, URBAN_ROCK, atalay_633, Trio, maniavolkan, peugeot206WRC, furkanboz, Orcunsau, modicon, GothicRock, necokyar86, bluENight, reos, sergen_baba, thedevourer, macrolight, stealth213, :ReSpavVn:, rasit019, marvin, BlackF!Re, delikatil, flitwick, blade77

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_akin83

istamiyosanız çıkarız canım! 3 aydır mı ne ilk giriyom olay oldu :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.