Şimdi Ara

18 inç Lastik Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1.6 180 lik insignia için aşağı yukarı 3-4 gündür lastik arayışı içine girdim, arabayı 1 ay kadar önce aldım 50 binde, sanırım üstündeki lastikleri de orjinal lastikleri POTENZA, haliyle lastiklerin ömrü gitmiş ne diş var ne de başka birşey.

Şimdi ben michelin ve bridgstone lara baktım ama fiyatlar haliyle uçmuş durumda, en düşük fiyatı 500 lira tanesi.

Rica etsem Potenza gibi yol tutabilen, mıkırlık yapıyormuş gibi görünmek istemem ama biraz daha hesaplı kaliteli lastik marka modelleri nelerdir ?

Boyutlar tam olarak şu şekilde: 245/45/18

• arkadaşlar konuyu yardımlarınız için tekrar yukarı çıkarıyorum.

Petlasın velox sport pt711 olanını alacak gibiyim ama yol tutuşu ,viraj kabiliyeti nasıldır acaba bu lastiğin ?

dile kolay bridgstone ile arasında 200 lira fark var adet başına.
  • Mesaj ilede söyledim kuru asfaltta yol tutuşu- fren dozlaması- ve viraj kabiliyeti tam bir F/P
  • Benim C5 'in de lastik boyutlari ayni. Yavas yavas bende bakinmaya basladim. 4 lastige 2-3 Bin Tl verme dusuncesi cok rahatsiz ediyor. F/P sececegim gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Mesaj ilede söyledim kuru asfaltta yol tutuşu- fren dozlaması- ve viraj kabiliyeti tam bir F/P

hocam cevabın için tekrar teşekkür ederim.

bu yazdığınıza göre, ıslak yolda giderken ve su birikintilerinden geçerken korkmamız gerektiği anlamına mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur801

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Mesaj ilede söyledim kuru asfaltta yol tutuşu- fren dozlaması- ve viraj kabiliyeti tam bir F/P

hocam cevabın için tekrar teşekkür ederim.

bu yazdığınıza göre, ıslak yolda giderken ve su birikintilerinden geçerken korkmamız gerektiği anlamına mı geliyor ?

Hayır hocam ben biraz anormal sürüş tarzına sahip bir şöförüm :)) yani aracımdaki ESP her gün yanıyor. :) eger siz sakin şekilde bir kullanım takılırsanız petlasın en iyi lastikten farkını anlamanın oldukça zor olur.
  • Aynı sorunu FORD S MAX ta yaşadık.18 inç jantaları bırakıp 16 inç yeni jant aldık...Çözümü çok basit...Öncewww.kormetal .com.tr sitesinden 16 inç çapında 7 x 16 uygun jant bakıp beğenip 4 tanesi 700 Lira dan jantları,alıp 1100 liradan 4 adet Lassa Competus yeni lastik alıp taktıracaksınız....Lastikleri ise 215 x 60 x 16 olacak... Bir takım 18 inç lastiğe vereceğiniz 2200 Lira yerine hem yeni jantları hemde 4 adet yeni lastiği almış olacaksınız...Devamında bu ölçüde lastikler 160 - 250- 300 Lira arasında her markada bol bol var...Lastik sitelerine bakın..Karar sizin..Saygılarımla.. Not 18 den 16 ya inince araba çok rahatlıyor...Ve yollarda yağ gibi akıyor...Çevirme torku daha düşük...Yakıt masrafı bile düşüyor...Atmıyorum...Gerçek yazıyorum..Gözünüzü açın soyulmayın.18 jant düşük yanak lastik kullanmak bu yollarda her üç ayda bir lastik ve jant değişmesi demek..Bizim yollarımız tarla...Karar sizin.Araba sizin, bütün lastikler sizin...Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Ağustos 2012; 12:20:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16''&18'' jant yardım??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.