Şimdi Ara

19' inç jant'a en iyi performans lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

octavia rs aracım var 2,0 tsi yazılım ile 285 hp 19 jant olan aracıma lastik arıyorum.

üzerinde pirelli p zero serisi var 9,800 km de bitmek üzere sizce ne almalıyım bugüne kadar bu lastikten memnunum ne vuruntu yaptı ne ses yol tutuşu gayet iyi ama tr yollarında çabuk bitiyor.

sizin tavsiyeniz nedir ?

• 10 bin de lastik mi bitti ?
  • Continental sport contak 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Continental sport contak 5

Conti Premium Contact 5 çok daha iyi diye biliyorum. Goodyear EGP de bakılabilir.
  • emre__emre E kullanıcısına yanıt
    Bence Pzero'dan vazgeçmeyin. Alınabilecek en performanslı ve kaliteli lastik odur bundan emin olabilirsin.
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 yi arastirmanizi tavsiye ederim. Ebat nedir?
  • Pirelli ya da Conti, bütçe kısıtlı ise goodyear Asymetric 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gardaş hiç 19 inc lastiğim olmadığı için ve cahilliğime vererek soruyorum :
    10 binde nasıl lastik bitiyor ? ya da farklı amaçlı mı kullanıyorsunuz, pati felan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

gardaş hiç 19 inc lastiğim olmadığı için ve cahilliğime vererek soruyorum :
    10 binde nasıl lastik bitiyor ? ya da farklı amaçlı mı kullanıyorsunuz, pati felan ?
    10 bine bile gerek yok, İstanbul Park pist günlerine 2-3 kez katılın ve agresif kullanın yeter lastiğin bitmesi için.
  • emre__emre E kullanıcısına yanıt
    Kendi araştırmalarım ve işini severek yapan, okuyup kendini geliştiren lastik satış - rot/balans ustalarıma göre de performans sınıfı + 19" ebatlarda tavsiye Pirelli.

Özel bir aracınız var ve aracın güvenli/hızlı kullanım bedeli de standart araçlara göre düşük lastik ömürleri.
  • Pirelli falan asla almazdim.

Michelin Pilot Cup tarzı falan bir lastik bakardim.
  • Yerli malı dene madem o kadar erken bitiyo petlas filan dene.
  • Performans lastigi=Pirelli
  • Bu kadar kısa surede bittiğine göre çok iyi Yol tutuyor olmalı. Merak ettim nasıl bişey. Ferrarinin kullandığı lastik bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 31 Mayıs 2015; 7:09:55 >
  • Sıfır Volvo S40 aracımın üzerinde gelen Pirelli lastikleri 2. Senesinde yolda lastik içindeki teller atmaya basladi.Giderken pat pat fırlattı telleri.

Pirelli pişmanlıkti benim açımdan.Zaten bu olaydan bir yıl sonra Volvo Conti lastiklere geçmişti.

Piyasada bir soz vardır.Uzun ömürlü istersen Michelin performans istersen Conti öneririm.

Not: Suan Conti premium Contact 5 kullanıyorum.Yaklasik 1.5 sene olacak su kanalları hala derin lastik kenarları yumuşak oldugu icin darbe emisleri çok rahat performans konusunda bisey diyemem ama normal kullanıma tavsiye ederim.
  • Goodyear.
  • Goodyear.
  • Tts e csc5 aldik 245/40/18 ancak
    Eagle f1 ve p zero da cok iyi belki daha bile iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Tts e csc5 aldik 245/40/18 ancak
    Eagle f1 ve p zero da cok iyi belki daha bile iyi.
    biraz agresif kullanıyorum araç 1 ve 2 de aşırı patiye sarıyor tabiki ondan bitmiş olabilir daha iyisi varmı diye sordum yoksa zaten aynısından alıcam mecbur çünkü gerçekten yol tutuşu çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre__emre

biraz agresif kullanıyorum araç 1 ve 2 de aşırı patiye sarıyor tabiki ondan bitmiş olabilir daha iyisi varmı diye sordum yoksa zaten aynısından alıcam mecbur çünkü gerçekten yol tutuşu çok iyi

Alıntıları Göster
    Performans ve yol tutuş uzmanları bunu kullanıyor.

Dunlop SportMaxx RT

19' inç jant'a en iyi performans lastiği

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.