Şimdi Ara

18 e giriyorum yararları ney ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta sonra 18 e giricem ehliyet dışında yararları nedir ? ben 18 olmamanın bir dezavantajını göremedim ama 18 olduktan sonra hayatım şöyle idi böyle oldu diyen birisi varmı ? Arkadaşların bir an önce 18 olsam şunu yapcam bunu yapcam dedikleri şeylerin hepsini ben yapıyorum zaten. Sadece yasal oluyor 18 yaşında

• Yararından çok zararı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taparcasına

Aklıma televizyonda Ruhsarı, Bücür Cadıyı, ne bileyim Yasemin'in Penceresini ya da Kara Melek'i izlememiş olman geldi. Eline Power Rangers yerine mouse alman, hiç Mirkelam dinlememen gibi şeyler. O efsane dönemleri hiç yaşamamış olmak müthiş bir kayıp. 18e girmek ise, pek bir şey farkettirmeyen durum. Ha yanlış dönemde 18'e girmek çok tırt bir şey diyebiliriz, ne yararı.

Ruhsar, Bücür cadı , yaseminin penceresi, kara melek dizilerine izleyince efsane bir dönem yaşamış oluyorsun. İzlemeyenler ise berbat bir dönem geçirmiş oluyor. Senin dediğinden bunu çıkartabilir miyiz ? Şu büyüklük psikolojisi mi nedir, kendinden küçükleri görünce ben şunları gördüm sen görmedin o yüzden iyi bir dönem geçirmedin gibi ezme çabalarını anlamıyorum. Ben 98 liyim ve çok eğlenceli bir çocukluk geçirdim. İyi bir dönem geçirmediğimi kim çıkarttı ? :) Doğru ya ruhsar gibi dizileri izlemedim o yüzden çok kötü bir dönem geçirdim.

• En azından 2000 li değilsin.
    Bence en kıral yıllar 89-95 arasında doğanlar.

Mahalle kültürü , ve diğer herşey...

İddiaa bayisinde işine yarar başkada bir halta yaramaz ayrıca 18 den sonra yıllar çabuk geçer.
    1994 lüyüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart çıkar 1 yıl daha yaşlandın ekstrası yok
  • Bunun yararlari ilk once " ney/kaval " demeyip, " ne/nedir " demekle basliyor.
  • 18 olmadan önce hep , "girdiğim gibi geneleve gidicem" diyordum. Gireli baya oldu. Hala gitmedim.
    Bazı sorumluluklar Alman gerekiyor 18 den sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart çıkar ehliyet al gerisi nanayı yedin demektir artık bireysin annenin,babanın hallettiği devlet işlerinde koşa koşa sen gidiceksin,kendi işin kendin hallediceksin çünkü seni isteyecekler amcaoğlu hallet su işi diyemeyeceksşn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

18 olmadan önce hep , "girdiğim gibi geneleve gidicem" diyordum. Gireli baya oldu. Hala gitmedim.
    Bazı sorumluluklar Alman gerekiyor 18 den sonra.

genelevmi kaldı allah aşkına millet bedavaya işini görüyor.
  • Hiçbir şey

• Bara girebilirsin

Kredi karti kullanabilirsin

Adam olursun

Kyk alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşındayım 18 e girdiğimden beri her gün sex

• Yararı yok 20'den sonra zaman hızlı geçiyor, sorumluluk v.s v.s
  • Acilen 18 yaşına geçmeyi bırakmalısın

• Adam oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vicuk ben spaydi

quote:

Orijinalden alıntı: Taparcasına

Aklıma televizyonda Ruhsarı, Bücür Cadıyı, ne bileyim Yasemin'in Penceresini ya da Kara Melek'i izlememiş olman geldi. Eline Power Rangers yerine mouse alman, hiç Mirkelam dinlememen gibi şeyler. O efsane dönemleri hiç yaşamamış olmak müthiş bir kayıp. 18e girmek ise, pek bir şey farkettirmeyen durum. Ha yanlış dönemde 18'e girmek çok tırt bir şey diyebiliriz, ne yararı.

Ruhsar, Bücür cadı , yaseminin penceresi, kara melek dizilerine izleyince efsane bir dönem yaşamış oluyorsun. İzlemeyenler ise berbat bir dönem geçirmiş oluyor. Senin dediğinden bunu çıkartabilir miyiz ? Şu büyüklük psikolojisi mi nedir, kendinden küçükleri görünce ben şunları gördüm sen görmedin o yüzden iyi bir dönem geçirmedin gibi ezme çabalarını anlamıyorum. Ben 98 liyim ve çok eğlenceli bir çocukluk geçirdim. İyi bir dönem geçirmediğimi kim çıkarttı ? :) Doğru ya ruhsar gibi dizileri izlemedim o yüzden çok kötü bir dönem geçirdim.

98lilerin zamanında cino,sihirli annem,acemi cadı vardı

• ney değil zurna.
  • yarardan çok zarar lanet olsun adamım

• girdiğin de birşey olmuyor

doldurman gerek

(umutlar nasıl yıkılır vol 358212)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

En azından 2000 li değilsin.
    Bence en kıral yıllar 89-95 arasında doğanlar.

Mahalle kültürü , ve diğer herşey...

İddiaa bayisinde işine yarar başkada bir halta yaramaz ayrıca 18 den sonra yıllar çabuk geçer.
    1994 lüyüm.

Kıral
    KIRAL. kıral!

KIRAL!!!
    KIRALKIRAL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.