Şimdi Ara

17bine kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ailede 5 kişiyiz.15-17 bine kadar bir araç bakıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British Airways -- 10 Mart 2013; 15:52:43 >

• yukarı
  • opel astra 1.6 cd modeline bakabilirsin.
  • astrayı inceliyorum başka tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı?
  • 17 bine 98 golf falan olabilir belki bilmiyorum bakmak gerek ilanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: racikral11

astrayı inceliyorum başka tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı?

Seat Cordoba lar var o fiyatlara 2004/2005 modelini bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

5 kişilik bir aile geniş arabalara bakmalı vence toyota verso c max tarzı arabalar. Scenic zafira modus ama o fiyatlara varmı bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    145 bine kadar araba tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

quote:

5 kişilik bir aile geniş arabalara bakmalı vence toyota verso c max tarzı arabalar. Scenic zafira modus ama o fiyatlara varmı bilemiyorum

Hocam, Bu fiyatla verso,c-max, zafira nın yanından bile geçemezsiniz. belki Scenic olabilir O da tercih meselesi. Ben cordobayı tercih ederim. Modus dediğiniz arabada geniş bir araba değil zaten ayrıca da çok çirkin bir araç. ( Bence tabi )

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam, Bu fiyatla verso,c-max, zafira nın yanından bile geçemezsiniz. belki Scenic olabilir O da tercih meselesi. Ben cordobayı tercih ederim. Modus dediğiniz arabada geniş bir araba değil zaten ayrıca da çok çirkin bir araç. ( Bence tabi )

Doğru diyorsunuz hocam da 5 yetişkinse eğer bu 5 kişilik aile uzun yollar çekilmez oluyor gerçekten. Yani kendi arabamdan biliyorum rahat edilmiyor. Yada bizim araba dar bilemiyorum :)

şöyle birşey fena olmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-altin-otomotiv-2001-scenic-1.6-rxt-sanruflu-lpg-li-114469611/detay

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsunuz hocam da 5 yetişkinse eğer bu 5 kişilik aile uzun yollar çekilmez oluyor gerçekten. Yani kendi arabamdan biliyorum rahat edilmiyor. Yada bizim araba dar bilemiyorum :)

şöyle birşey fena olmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-altin-otomotiv-2001-scenic-1.6-rxt-sanruflu-lpg-li-114469611/detay

Olabilir tabiki Scenic güzel bir araç. Çevremde kullananlar da var ve memnunlardı. Dediğim gibi tercih meselesi ve bu tarz araçlar benim pek ilgimi çekmediği için aklıma da gelmedi. Hocam bi çok insan ancak yılda 1-2 kez uzun yol yapar ve sedan araçların yeterli olacağı kanaatindeyim. yinede dar gelir diyosanız Ehh o kadarıda idare edilsin artık

• quote:

Olabilir tabiki Scenic güzel bir araç. Çevremde kullananlar da var ve memnunlardı. Dediğim gibi tercih meselesi ve bu tarz araçlar benim pek ilgimi çekmediği için aklıma da gelmedi. Hocam bi çok insan ancak yılda 1-2 kez uzun yol yapar ve sedan araçların yeterli olacağı kanaatindeyim. yinede dar gelir diyosanız Ehh o kadarıda idare edilsin artık

Orası öyle ben ferah geniş araç sevdiğim için öyle yaklaştım konuya hocam kolay gelsin size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 11 Mart 2013; 2:35:09 >

• 5 kişilik derken, sürekli 5 kişi bir yere gidilip gelinecek ise, o bütçede dizel Accent Era, Linea, Astra olabilir.
  • s40
  • O aralıkta alınası araçlar Megane 1, Nissan Almera, Fiat Marea ve Stilo olabilir. D segmentteyse daha geniş seçenekler bulunmakta. Binmeye alacaksanız D sınıfı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat stilo al gec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marea bulunur o fiyata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.