Şimdi Ara

172 boy 55 kiloyum. Evde nasıl kilo alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene ygs-lys'ye gireceğim için evde kilo almam lazım. Bu konuda tecrübeli olanlar varsa yardım bekliyorum. Şuan 55 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum yeter bana. Bir başka sorunum da kollarım,bileklerim çok ince ve omuzlarım dar. Bunları evde geliştirebilme şansım var mı?

Boy: 172
    Kilo: 55
    Kol: 23
    Bel: 76

Yardımcı olacak kişilere fotoğrafı atarım ama zaten tahmin ediyorsunuzdur. Yardımlarınız bekliyorum.

• Geceleri bol yemeye çalış.Geceleri tatlı yemek de iyi kilo aldırır
  • Imzana baktim.

Sen kilo felan alamazsin kardes ygs lys var sinir stres baski soru cozeceksin coz babam coz nereye kilo.aliyorsun sen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha aynıyız hemen hemen 172 boy 56 kilo benimde kilo almam lazım kollar falan cok ince geliyor kendime.. + bende ygs lysye hazırlanıyorum

Kilo almak için ne yapmak gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 14 Eylül 2013; 11:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taxone

Geceleri bol yemeye çalış.Geceleri tatlı yemek de iyi kilo aldırır

Yağ olarak almak istemiyorum hocam

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Imzana baktim.

Sen kilo felan alamazsin kardes ygs lys var sinir stres baski soru cozeceksin coz babam coz nereye kilo.aliyorsun sen ?

Bütün yıl evde olucam neden alamayayım ki :(

quote:

Orijinalden alıntı: buyha

Tecbürem yok ama arda beyin taktiğini uygulayabilirsin

O nedir?

• kas olarakmı alacan
  • Bol bol yemek ye ve fazla mıçmamaya çalış kilo alirsin zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boy 171 kilo 55 56 civarı, şınav mekik barfiks ve bikaç ay dumbell setiyle çalışmıştım kol 28, 90 76 90 ölçüler omuzların darsa shoulder press hareketlerine bak, diğer hareketlere de bakabilirsin omuz için side lateral raise, front raise, deltoid raise gibi, şınav ve barfiks de üst bölgeyi geliştirir kollara da faydalı.

yemek için gece tatlıyla falan göbek yaparsın anca onun yerine protein ağırlıklı günde 5 6 ögün yemen lazım, kahvaltiyi sağlam yap et balık falan ye, gece yatmadan iki bardak ballı süt ve meyve olarak muz yiyebilirsin

• antrenman + beslenme.
    sabahları karbo + protein ağırlıklı.
    günde 5 öğün
    her gün kesin tavuk
    bi avuç kuruyemiş

30 dakka antrenman yeter. evde yapabilirsin.

mail adresini yolla sana bi basit bi program yollayım akşama. kardeşime yapmıştım, 1 ayda 4 kilo aldı şu anda gayet iyi durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

Bu sene ygs-lys'ye gireceğim için evde kilo almam lazım. Bu konuda tecrübeli olanlar varsa yardım bekliyorum. Şuan 55 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum yeter bana. Bir başka sorunum da kollarım,bileklerim çok ince ve omuzlarım dar. Bunları evde geliştirebilme şansım var mı?

Yardımcı olacak kişilere fotoğrafı atarım ama zaten tahmin ediyorsunuzdur. Yardımlarınız bekliyorum.

Yanlış.Asıl bu sene kilo alacaktır.Hareket yok spor yok sadece otur ye test çöz.2 seçeneğin var:

Ya baya yiyeceksin bunun yanında yağda alacaksın ayrıca 23 cm kol ne hayatında hiç mi spor yapmadın ? Aşırı zayıfsın ama belde maşallah göbek görünüyor.76 cm fazla.80 den sonrası göbeğe girer.Valla sınav dönemi spor falan yapamazsın eğer çok kasan birisiysen.Anca yapacağın okul dershane ev üçgeninde yürüyüş yoksa zor vakit bulman.Şimdi misal protein ağırlıklı beslenirsen kilo alırsın ama yağlanma olayı sana biraz riskli gibi yani o beli görmek lazım ince geniş mi yoksa dar göbek mi ? Tek çözüm yemek.Bebe mamaları,yulaf ezmesi,süt,yumurta,kırmızı,beyaz ne varsa yiyeceksin bol bol sebze tüketeceksin ki yağ emilimi artsın yağlanma.Her gün meyve yiyeceksin.Bol bol su içeceksin ama son sene yağlanmadan kilo alsan iyi olur.Zaten o stresle yemeğe saldıracaksın.

• Ben de ayniyim boy kilo olarak ygs lysden kurtuldum bu sene uniye de kaydimi yaptim 57 civari oldum hedef en az 60 2 kiloyu kas olarak aldim spora gidiyordum evde kas olarak kilo alman zor bence. Bu arada benim omuzlar genis bel ince kaliyor tshirtleri yine omuzlar kurtariyor da pantolonda cok zor beden bulabiliyorum bi turlu genislemiyor bel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

boy 171 kilo 55 56 civarı, şınav mekik barfiks ve bikaç ay dumbell setiyle çalışmıştım kol 28, 90 76 90 ölçüler omuzların darsa shoulder press hareketlerine bak, diğer hareketlere de bakabilirsin omuz için side lateral raise, front raise, deltoid raise gibi, şınav ve barfiks de üst bölgeyi geliştirir kollara da faydalı.

yemek için gece tatlıyla falan göbek yaparsın anca onun yerine protein ağırlıklı günde 5 6 ögün yemen lazım, kahvaltiyi sağlam yap et balık falan ye, gece yatmadan iki bardak ballı süt ve meyve olarak muz yiyebilirsin

Hocam sizde zayıfsınız yani kilo kütle endeksi sizin 21-22 anca çıkar.Ben misal 172 kilo 68 şu an yazın 62ydim yedim yağ oranım %1 arttı 13 oldu ben bu sene onu 10 a 9 a çekeceğim.Bizim vücut tipi sıkıntı kollar hadi uzun olsa bile çabuk doluyor o yüzden bir zamandan sonra kol çalışmamak lazım ben 34 falanım ama kollar uzun olduğu için sırıtmıyor.En az 4-5 aydır kol çalışmıyorum çünkü duba gibi olmak istemiyorum Hani 37 ye getirsem yine iyi de sonra kollar kapanmayacak

Geçen Nisanda başladım spora benim omuz sakatlığı vardı ciddi biçimde hem omuza yüklendik hem kola sağ kol 29 sol kol 30du şimdi ikisini eşitledim yazın sadece yüzdüm yani

• Yaş 15
    Vücut tipi ekomorf
    Kilo 54
    Boy 174

Ne yapsam yapayım kilo alamadım.Sebebi ise bende öyle düzenli yemek yeme diye bir şey yok.Bazen günde 1 öğün yiyiyorum uyuyorum bazen orta boy pizzayı tek başıma bitirip 2 saat sonra 1 ekmek arası kaşar salam yiyiyorum.Düzenli beslenebilsem alırım aslında.
  • Bende kilo almak istiyorum biri banada öneride bulunabilir mi?

Boy:1.81 kilo:69 Kol:31 cm Omuz:109 göğüs:93 bel:85

dipnot:hiç body yapmadım
  • quote:

Bu sene ygs-lys'ye gireceğim için evde kilo almam lazım. Bu konuda tecrübeli olanlar varsa yardım bekliyorum. Şuan 55 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum yeter bana. Bir başka sorunum da kollarım,bileklerim çok ince ve omuzlarım dar. Bunları evde geliştirebilme şansım var mı?

naap bilyonmu gece uyumadan önce tıkın sonra yat her gün ıskender ye kahvaltıda :

4dilim bol yağlı kızarmis ekmek
    2tane haşlanmış yumurta
    .1 tabak salata arada nuget de ye
    3 parmak kadar peynir
    1bardak çay. bunlari ye 1.haftada 7kilo
    test edilmiştir. bol bol tavuk ürünü ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçanayı -- 14 Eylül 2013; 12:15:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçanayı

quote:

naap bilyonmu gece uyumadan önce tıkın sonra yat her gün ıskender ye kahvaltıda :

4dilim bol yağlı kızarmis ekmek
    2tane haşlanmış yumurta
    .1 tabak salata arada nuget de ye
    3 parmak kadar peynir
    1bardak çay. bunlari ye 1.haftada 7kilo
    test edilmiştir.

bir haftada 7 kilomu

• Kolu neyle nasıl olcuyoruz beyler?

• Up yardımcı olabileceklere fotoğrafları atayım beyler

@Eli Wallach

mezura o kas olan yere dolayıp ölç
  • bulduğunu yiyeceksin kardesim

yemek yerken su icme karnini şişirir

bol bol makarna pilav ye.

• NE olarak almak istiyorsun kas olarak mı ? yağ olarak dğilmiş kilo yağ alarak olur. GECE YE yat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.