Şimdi Ara

17 Yaşındayım Hayatımda Hiç Arkadaşlarımla Bi Aktivitem Olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-3 gündür depresyona girdim öküz gibi yemek yiyorum mutsuzum ders çalışmıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
    yav ortaokulda yoktu lisede yoktu sırf arkadaşım olmadığı için tek başıma asık suratımla mal mal gezdiğim için okul değiştirdim yine aynısı oldu geldiğim okulda herkes daha yeni tanıştı birbiriyle ilk 10-15 gün iyiydi aramız sonra kendileri bir grup oldular ve ben o grubun dışında kaldım işin ilginç yanı şu ki sınıfta 10 erkek var ve 9 u birbiriyle aşırı samimi bende mal mal peşlerinde dolaşan kişiyim adamlar gecen haftasonu paintbola gitti plan yaparlarken bende yanlarındayım beni hiç tınlamadılar görmezden geldiler sormadılar bile geliyormusun diye kendileri gitti geldi yine aralarında kendileri konuştu ben mal gibi bakınıyorum kızların falan hepsi bunlarla konuşuyor ben okulda sınıfta falan bildiğiniz hayaletim artık bügün farkına vardım ki peşlerinde salak salak dolaşıyormuşum utandım yani dışardan çok bariz belli oluyor öküz gibi halimle arkalarında dolaşıyorum bana bişey diyen soran yok 50 kere lafa katılmayı denedim olmuyo yani adamlar bi yere giderken hiç beni çağırmıyorlarda tınlamıyorlarda en sonunda ne geliyon lan bas git diyecekler rezil olacağım.
    hayır tek takılıyım desem zaten şimdiye kadar tek takılıyo sayılırım sıkıntıdan ölüyorum yapacak hiçbir şey yok kafayı yedim resmen hergün öğretmenler sen bügün halsizsin uykulusun mutsuzsun vs diyip duruyor.
    ya anlamıyorum sıkıntı nerede milletle dikleştiğim yok bişey dediğim yok dalga geçtiğim yok onlarla konuşmaya çalışınca ya cevap vermiyorlar yada he ok peki tamam diye geçiştiriyorlar %80 dinlemiyorlar zaten sabah sırada günaydın diyorum ses seda yok.
    Bide en erken gelen servis benim kimse benle muhattap olmayınca mal gibi sanki sınıfım yokmuş gibi bekliyorum aval aval.
    şimdi bunların yanında ki süs köpeğide olmak istemiyorum tek takılsam mal gibi napacağım ya arkadaş ortaokul böyle geçti lise böyle geçiyor sıkıntı insanlarda değil bende ama bi çözemedim.
    Sınıftakilerde gerçekten iyi kişiler komikler yakışıklı güzeller falan ben malım aralarında oğlanlarla kızlar konuşunca bende duvar kenarında aynı mal gibi tek başıma oturuyorum etrafa bakınıyorum 50 defa yanlarına gittim yok arkadaş kızlarda konuşmuyor benimle.
    napacağım bilmiyorum of off

• Sana ezilenlerin yanında duran yumuşak yürekli biri lazım ama işin zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordStalwart

Sana ezilenlerin yanında duran yumuşak yürekli biri lazım ama işin zor.

ezik değilim dostum benim ki farklı bi durum bişeyden dolayı herkes benden uzaklaşıyor ama anlamadım
    hangi ortama girsem ilk 1-2 hafta herşey süper sonradan nedense anlamıyorum
  • Sana ezik demek istemedim. Her türlü ortamda vardır bir tane böyleleri. Uç köşedeki sessiz sakin, içine kapanık, dostu olmayan birini bulup dibine yanaşanlar.
  • Kendine pek uygun olmayan sınıfa düşmüşsün bence. Ben lise 3'üm bizim sınıf komple mal ve trol o yüzden çok iyi anlaşıyoruz, bütün gün konuşacak konu bulabiliyoruz. Okuldaki diğer öğrencilerle tanışmaya çalış, umarım anlaşabileceğin birilerini bulursun.
  • Bireysel başarılı olabileceğin bir şey bul.Ona yoğunlaş ve üniversite için bekle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdcaner

Kendine pek uygun olmayan sınıfa düşmüşsün bence. Ben lise 3'üm bizim sınıf komple mal ve trol o yüzden çok iyi anlaşıyoruz, bütün gün konuşacak konu bulabiliyoruz. Okuldaki diğer öğrencilerle tanışmaya çalış, umarım anlaşabileceğin birilerini bulursun.

haklısın pek benlik kişiler yok bende bahsettiğin gibi troll ve mal tayfadanım burda şaka yapıyorum anlamıyorlar bişey diyorum gerçek sanıyorlar
    troll bi sınıfa denk gelsem 10 numara cocuğumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak benden sana tavsiye serseri gibi takıl ol demiyorum sadece öyleymiş gibi davran fazla umursama bi ortama girdiğinde biraz ağırlığını koy arada küfür edincede dikkat çekersin zaten öyle 9-10 kişilik bi gruptan bi cacık olmaz gruplaşmalar vardır 2-3 kişi bul adam gıbı takılın derim illa aynı sınıftan olcak diye bir olay yok başka sınıftan olsa daha bile iyi olur dediklerimi dikkate al derim umursamaz ve serseri tarzı takıl biraz birde ilk adımı sen at mesela arada konuştugun biri varsa moruk haftasonu pes atalım gibisinden birşey söyle zaten olursa onun arkadaşlarıylada tanısırsın anlıcagın biraz girişken ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlifrm -- 22 Aralık 2015; 22:56:20 >
  • Kendine benzer 1-2 kişi bul bak nasıl rahatlarsın.İlla sınıf arkadaşlarım diyorsan yorumlarda bir arkadaşın dedigi gibi agırlıgını koy en baştan sonra normal davran.
    Lisenin ilk günu biraz daha konuşkan ve atılgan davran sonra öyle böyle alışıyo herkes birbirine.(sana lise 1e gidiyorsun demedim ama ben öyle yaptım.suan cool-utangac[coolluk daha agır basıyor :D] gibi biriyim ama normal halim bu.arkadasların eninde sonunda anlıcaklar zaten nasıl oldugunu

Not:bende 17 yasındayım lise 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendine benzer 1 2 kişi bulma kendide de sorun arama bazı insanlar erken kaynaşır bazıları ise daha geç kişilikten kaynaklanan bir sorun.Yarın rastgele birinin yanına otur merhaba de tanış konu aç filmlerden konuş başlık açıp şikayet etme harekete geç sen bir şeyler yapmazsan kimse senin yerine yapmaz. Bu durumu kendin çözeceksin eğer memnun değilsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.