Şimdi Ara

17 Yaşındayım Futbolculuk Hayal Mİ?[CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğim gibi futbolcu olmak istiyorum. yenetekliyim de tek problem fizik gücü profesyonel bir futbolcu fiziğinden uzağım fakat geliştirirsem bir balotelli olacağımı düşünüyorum. sizce şansım var mı beyler?

• Ne yazık ki şansın yok. Çok geç kalmışsın.
  • Yarın öğleden sonra Beykoz'da buluşalım. Bakalım ne kadar iyisin izleyip göreceğiz
  • çok çok yetenekli değilsen imkansız
  • Klose'ydi sanırım, 22 yaşında profesyonel olmuş. Neden olmasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Ne yazık ki şansın yok. Çok geç kalmışsın.

ben de öyle düşünüyorum ama mental olarak da futbolcuyum diye geçinenlerden iyi olduğumu düşünüyorum.geç başlayanlar olduğunu da duydum. galatasaradaki culio 20 yaşında çöpçüyken başlamı.wolfsburgdaki grafite de aynı şekilde... ve drogba 19 yaşında başlamış. bunların istisna olduğunun farkındayım tabi ki...
  • Hocam çok zor ufak yaşlarda başlamıştım ben 7 yaşında minikler yıldızlar derken oks yüzünden bırakmak zorunda kaldım sonra soğudum ve hiç bir çağrıya cevap vermedim. O sıralar gerçekten çok iyiydim. Hocam kenara çekip konuşurdu hatta 2,3 kişiyi sadece 2,3kişi maçlara götürürdü. Düzgün beslenmemiz için maddi manevi anlamda yardımcı olurdu. Şimdi aradan 6 yıl geçmiş koşamıyorum bile , HalıSahada İlk okuldan arkadaşlarla maç yaptık HERKES Heyecanlı Semblance iyi oynuyor vs . Maç başladı ilk çalımı atıyorum sonra ciğerlerim yerde çalım atacam ayağım gitmiyor anca orta veya ara pası :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grider

çok çok yetenekli değilsen imkansız

yetenek olarak david silva gibi bileklerim yok ama onun gibi adamların profesyonelliğe yakışmayacak hatalar yaptığını düşünüyorum. oyunu iyi okuduğumu düşünüyorum frikikler olmasa da bir pirlo olurum bence
  • arkanda birileri yoksa amcan, dayin ,ensesi kalın bi abin , o zaman 5 yaşında başlayıp yetenekli biri olsanda hiçbişey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yaşında başlarken herkes, işin zor ama şu var imkansız değil asla, ilerde 17 yaşında başlamış futbola gibisinden bir hikayen neden olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 30 Haziran 2012; 0:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSN Misafiri

Klose'ydi sanırım, 22 yaşında profesyonel olmuş. Neden olmasın ki?

hocam yapma heycanlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

arkanda birileri yoksa amcan, dayin ,ensesi kalın bi abin , o zaman 5 yaşında başlayıp yetenekli biri olsanda hiçbişey olmaz

duymuşun birinden, aynısını gelip foruma yazıyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

7 yaşında başlarken herkes, işin zor ama şu var imkansız değil asla, ilerde 17 yaşında başlamış futbola gibisinden bir hikayen neden olmasın.

ciğerlerde sıkıntı var sadece. güç gelişir de bu ciğerler roben gibi kondüsyonum olcaktı var ya...

• Klose, 10 yaşında SG Blaubach Diedelkopf takımında futbola başladı ve bu takımda bir yıl futbol oynadıktan FC 08 Homborg takımına transfer oldu. Burda gösteri performansla Bundesliga takımlarından 1. FC Kaiserslautern takımın dikkatini çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

Klose, 10 yaşında SG Blaubach Diedelkopf takımında futbola başladı ve bu takımda bir yıl futbol oynadıktan FC 08 Homborg takımına transfer oldu. Burda gösteri performansla Bundesliga takımlarından 1. FC Kaiserslautern takımın dikkatini çekti.

Klose miydi ama emin değilim. Emin olduğum tek şey, bir Alman milli oyuncu 22 yaşında profesyonel olmuştu.
  • Sporda başarı çalışmaktan öte istemekle olur. -Muhammed Ali
  • quote:

quote:

Klose, 10 yaşında SG Blaubach Diedelkopf takımında futbola başladı ve bu takımda bir yıl futbol oynadıktan FC 08 Homborg takımına transfer oldu. Burda gösteri performansla Bundesliga takımlarından 1. FC Kaiserslautern takımın dikkatini çekti.

Klose miydi ama emin değilim. Emin olduğum tek şey, bir Alman milli oyuncu 22 yaşında profesyonel olmuştu.

Grafite, gerçek adıyla Edinaldo Batista Libânio (d. 2 Nisan 1979, São Paulo) Brezilyalı futbolcu.
    21 yaşına kadar, sokakta karton toplayarak para kazanmaya çalıştı ama daha sonra futbol yeteneğinin olduğunu fark ederek, amatör bir kulüpte futbol hayatına başladı. Kısa sürede başarısı farkedilince, profesyonel futbol hayatına atıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

arkanda birileri yoksa amcan, dayin ,ensesi kalın bi abin , o zaman 5 yaşında başlayıp yetenekli biri olsanda hiçbişey olmaz

duymuşun birinden, aynısını gelip foruma yazıyon.

bir klüpte oynamadıysan bilmezsin ,dışardan herkes bu işlerin profrsyonelce yürütüldüğünü sanıyor senin gibi tabi .

• Evet hayal ama simdilik , unutma

Yapilan hersey onceden hayal edilir

• quote:

quote:

mesut özil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.