Şimdi Ara

17 Yaşındayım Futbolculuk Hayal Mİ?[CİDDİ KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • futbol işi şanstır arkadaşlar tv izlediğin futbolcularsa şansı kuvvetli olanlar, desteği dayanağı olan kişiler. Evet yetenekliler ama o noktaya gelmek için sadece yetenek yetmiyor. ne ronaldolar vardır karın tokluğuna top koşturan...
  • İstediğin kadar yetenekli fizik gücün yüksek olsun yalakalık yapamadığın sürece hikaye tecrübelerime dayanarak söylüyorum o yollardan geçtik
  • bende 94 lüyüm fizik var güçlüyüm çok hızlıyım bileklerimde çok iyidir şutlarda biraz sorun var ama çalışırsam düzeltirim ama seçme falan yokki buralarda olsada 94 lüleri almazlar herhalde :D
  • var mıdır buralarda profesyonel futbolcu?
  • 2 sene once malesef bıraktım adanademırspor u15te oynuyordum lısansımda vardı bı bakıma profesyonel futbolcuydum yanı bırakmadan once 66 kıloydum 2 sene oldu sımdıkı kılom 85
  • geç kalınmamış çok geç kalınmış hocam 7-8 yaşındayken bir klübün altyapısında yetişmen gerekirdi şimdiye para bile alırdın
  • Hayal değil. Bu tür işler genelde torpil gibi şeylere bakar seni piyasaya iyi sunacak biri olmasın istersen Messi den iyi ol çürür gidersin.
  • quote:

Grafite, gerçek adıyla Edinaldo Batista Libânio (d. 2 Nisan 1979, São Paulo) Brezilyalı futbolcu.

21 yaşına kadar, sokakta karton toplayarak para kazanmaya çalıştı ama daha sonra futbol yeteneğinin olduğunu fark ederek, amatör bir kulüpte futbol hayatına başladı. Kısa sürede başarısı farkedilince, profesyonel futbol hayatına atıldı.
  • grafite copculukten nerelere geldi wolfsburgu sampiyon yapan ekipteydi ama boyle seyler yuzyilda 1-2 kere olur ama sansin var kuculte olsa ama sana onerim bu saaten sonra bunlara kafa yormak yerine iyi bir universite kazanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş tam 17 yaşındayım nerdeyse beni anlatmışsın. Bende çok düşünüyordum bu konuyu ama geç kaldığımı düşünüyorum. Keşke 10 yaşlarımda bırakmasaydım gerçekten kendimi fizik ve kondisyon olarak geliştirseydim abartısız söylüyorum Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri olurdum. Kendime güvenim tam. Ama yaş geçti işte artık halı sahalarda sürünüyoruz ama şuan gelip biri gel bizim kulüpte başla dese hangi kulüp olursa olsun gider başlarım. Para vermesinler yine oynarım. Ah ah keşke futbol oynamaya devam etseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maceof -- 30 Haziran 2012; 2:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senvo1

quote:

Orijinalden alıntı: Grider

çok çok yetenekli değilsen imkansız

yetenek olarak david silva gibi bileklerim yok ama onun gibi adamların profesyonelliğe yakışmayacak hatalar yaptığını düşünüyorum. oyunu iyi okuduğumu düşünüyorum frikikler olmasa da bir pirlo olurum bence

kendini dünya starlarıyla kıyaslamışsın 2de bir kusura bakmada sabrinin 1000 de biri olamazsın ne pirlosu
  • Yarin izmire gelirsen seni gormek isteriz yetenegini degerlendirmek istiyoruz, ayrintilar icin pm atabilirsin

• fiziğin iyi olup, tekniğin olmasaydı bir ihtimal olurdu ama bu yaştan sonra fizik gücün kolay kolay artmaz. en az 7-8 yıllık bir süreç. bir de futbol artık saf yetenek isteyen bir spor değil. messi bile kuvvetli olmasa yerlerde sürünür her maç.
  • ygsden sonra mahkemeyle yaşımı küçültüp bişeyler yapıp 15 yaş kategorisinde futbola başlamayı düşünüyorum bende
  • Şu ülkemizde keşke sokakta görülen birçok yeteneği en azından bir deneme sürecine tutsalar , hali saha maçlarını izleseler bile çok iyi oyunlar keşfedeceklerine eminim .
  • david silva hata yapıyormuş, tamam.televizyondan izlediğin gibi olmuyor o işler.17 yaşına gelmişsin beynin gelişememiş maalesef.dediklerinle bana göbekli olup halı sahada aradan koşanlara ara pası atan amcaları andırdın.koşamaz,çalım atamaz aradan iki pas atar kendini pirlo sanar.yav he he.
  • Guncel

• Bende 19 yaşındayım bendede kondisyon yok olsa neler yaparım kim bilir bileklerim cidden çok naziktir çok bel kırarım ama bi Neymar gibide çabuk değildir mesela. Yalnız sahadayken çok hızlı düşünüyorum ama gerçek hayatta yapamıyorum bunu

Kısaca çok geç, bence amelelik yap sen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero bulls -- 30 Haziran 2012; 9:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

david silva hata yapıyormuş, tamam.televizyondan izlediğin gibi olmuyor o işler.17 yaşına gelmişsin beynin gelişememiş maalesef.dediklerinle bana göbekli olup halı sahada aradan koşanlara ara pası atan amcaları andırdın.koşamaz,çalım atamaz aradan iki pas atar kendini pirlo sanar.yav he he.

Kime diyorsun sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

Klose, 10 yaşında SG Blaubach Diedelkopf takımında futbola başladı ve bu takımda bir yıl futbol oynadıktan FC 08 Homborg takımına transfer oldu. Burda gösteri performansla Bundesliga takımlarından 1. FC Kaiserslautern takımın dikkatini çekti.

ilk profösyonel maçına 20 yaşında çıkmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.