Şimdi Ara

17 yaşındayım boyum 168

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekim 2002liyim 11. Sınıfım şuan 8 9 aydır boyum uzamıyor. Ailem kısa bu arada. Sakalım var baya sizce ne yapsam 175 bantlarına ulaşırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2002liyim nedir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Dalga geçilecek bir durum göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüloooo

Dalga geçilecek bir durum göremiyorum.
    gitde ders çalışsana lan bende 11im
  • Sağlıklı beslenme ve sporla olabilecek en iyi duruma gelebilirsiniz hocam. Çok fazla bir şey beklememek gerekiyor tabi. Sağlıksız abur cubur vs. uzak durun. Sağlıklı protein ve sağlıklı yağlardan tüketin. Yüzün, barfiks çekin, basket oynayın. Hem postürünüz düzgün olur bu sayede. Bolca yoğurt tüketin. İmkan varsa koyun/keçi yoğurdu peyniri vs.

• 17 yaşında 1.96ydım hala 1.96yım yaş 23 uzamayabilirsin
  • nar eksisi sever misin cocuk adam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 yaşındayım boyum 165
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 17 yaşında 1.71 falandım
    24 yaşındayım boyum 1.84

20-21 gibi uzamam durdu ama benim kemik yaşım biyolojik yaşımdan küçüktü. Çok merak ediyorsan endokrin uzmanına git sol el bilek filmi çektir, uzayıp uzamayacağını söyler. 16 yaşında gitmiştim boyum 165 falandı, anne 172 baba 176 olunca pek de normal gelmedi. Gittik doktora filme baktı, kapaklar daha kapanmamış 178-188 arası olursun demişti dediği gibi de oldu. Ama benim gibisini de pek görmedim. 2001'li biraderim 15-16 yaşından beri aynı boyda hemen hemen. Yani biz ne desek boş, doktora git öğren.

edit: ailem kısa, sakalım var falan demişsin, bu saatten sonra pek uzamazsın bence. Benim sakallar 21'den sonra sıklaşmaya başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 24 Mart 2019; 19:46:48 >
  • Uzarsın belki daha
  • bas gitar al flea gibi takıl
  • Muhtemelen 1-2 cm dışında uzamassın. Belli olmaz tabi. Çünkü 8-9 aydır uzamıyorum demişsin, insan o dönemde ya sürekli uzar ya da uzaması durmuştur. Uzaman durup sonra tekrar uzamaya başlamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 24 Mart 2019; 20:4:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.