Şimdi Ara

17 yaşındayım bisiklet kullanmayı bilmiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

bisiklet çok güzeldir, yazın bisikletle geceleri ada turu yapmak kadar eğlencelisi yok

öğrenmek için iki tekerli bir bisiklet alıyorsun, ondan sonra yanlarına 2 tane teker takıyorsun 1-2 gün böyle bi oturmayı direksiyonu öğreneceksin

ondan sonra çıkaracaksın o tekerleri, arka koltuğundan biri seni tutucak, süreceksin, sonra sen hızlandığında o arkadaki seni bırakıcak, bir bakmışsın sürüyorsun bu kadar basit

O kişi beni bıraktığı anda semaya çıkmaktan korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay öğrenilir zaten pek bir şey kaybetmiş sayılmazsın 3-4 yıldır binmiyorum
  • Bugün rüyamda bisiklet sürüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemmayn

quote:

bisiklet çok güzeldir, yazın bisikletle geceleri ada turu yapmak kadar eğlencelisi yok

öğrenmek için iki tekerli bir bisiklet alıyorsun, ondan sonra yanlarına 2 tane teker takıyorsun 1-2 gün böyle bi oturmayı direksiyonu öğreneceksin

ondan sonra çıkaracaksın o tekerleri, arka koltuğundan biri seni tutucak, süreceksin, sonra sen hızlandığında o arkadaki seni bırakıcak, bir bakmışsın sürüyorsun bu kadar basit

bak zaten olay o, bırakıyorum demeyecek sana bırakırken. sen tutuyor sanacaksın rahat takılacaksın. bir bakmışsın arkanda kimse yok sürüyorsun. böyle çok kişiye öğrettim rahat ol en kısa yolu bu. sadece bıraktığını anladıktan sonra panik yapma yoluna bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayemmayn

quote:

bak zaten olay o, bırakıyorum demeyecek sana bırakırken. sen tutuyor sanacaksın rahat takılacaksın. bir bakmışsın arkanda kimse yok sürüyorsun. böyle çok kişiye öğrettim rahat ol en kısa yolu bu. sadece bıraktığını anladıktan sonra panik yapma yoluna bak

Genelde öyle oluyor adam arkadan tutuyorum diyor ama aslında tutmuyor. Bisikletteki kendi başına sürdüğünü bir süre anlamıyor.

• Bisiklet binmek çok keyifli eğlenceli bir etkinliktir.Kesinlikle tavsiye ederim.1 hafta gibi bisiklet üzerinde dengede durmayı öğrenerek başarabilirsin...DÜşebilirisn sık sık ama hepimiz böyle öğrendik.Kesinlikle utanma ve hemen başla....
  • Bisiklet kullanmak gercekten sevildikten sonra cok zevkli bir seydir bilmedigin icin utanmana hic gerek yok sonucta kimse annesinin karnindan bisikletle cikmiyor :)
    Bir an once ogrenmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah şu ortak sınavlardan sonra öğrenmeye çalışırım tecrübelerimi buraya aktarırım artık.

• Ben de bilmiyorum eksikligini yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bisiklet sürmeyi öğrendiğim zamanlar geldi aklıma
  • Forumda bisiklet sürmeyi bilmeyen varmış

• Ben her yere bisikletle gitmekten yürümeyi unuttum. Bisiklet yürümekten ve koşmaktan daha hızlı ve daha az yorucudur. Eğer uygunsa şehiriçi ulaşımda kullanmak çok mantıklıdır. Hem arabaya veya toplu taşımaya para ödemezsiniz hem de spor yaptığımızdan sağlıklı yaşama katkı sağlar.
    Bisiklet sürmenin zevkinden bahsetmeme gerek bile yok.
    Gereksiz diyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 2 Mayıs 2015; 14:05:49 >
  • Bisiklet sürmek çok zevklidir, boş yer bulamam diyorsan yakın arkadaşını al adalara gidin burgazada tavsiyemdir diğerleri kalabalık olur, arkadaşın kiralasin akşama kadar öğrenmiş olursun, orda ilk defa binip öğrenmeye çalışan vardı bende nişanlıma orda öğrettim.
    Düştükce moralin bozulmasın yeter öğrenme isteği olsun içinde

• sıra arkadaşım masa tenisi bilmiyor voleybol bilmiyor futbol bilmiyor yüzmeyi geçen sene öğrendi bisikleti de bilmiyor basketi de

senin durum yine fena değilmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

30 yaşındayım bende bilmiyorum. Sorun yok.

koyar olm
  • gecenlerde cumhurbaskani bile süremedi bisikleti.demek ki cokta gerekli degilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Burden XX

18 im bilmiyorum.

çöp bişey.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 2 Mayıs 2015; 14:22:23 >
  • insan bisiklet sürmeyi unutmaz evlat

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

gecenlerde cumhurbaskani bile süremedi bisikleti.demek ki cokta gerekli degilmis

Asıl gereksiz sen ve senin zihniyetin.

Konuyu açan arkadaş eğer bisiklete merakın arttip bizden biri olursan nolur bisikleti apartmanda,bodrumda sağda solda gözünün önünde olmayacak bir yere bırakma kilitli bile olsa çalmaları 5 dk sürmüyor gözünü sevim

• ohaaaaa
    şaka dimi bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.