< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
17 YAŞINDAKİ S-CLASS'ın KONDÜSYONU... (6. sayfa)

-
-
Gayet normal.
Araba yaşla değil, kullanmakla eskir.
Kullanılırken bu arabayla bidonla turşu, piknik tüpü, mangal, top, kilim taşınmadığını ve çocuğun elindeki meyve suyunun koltuklara dökülmediğini, sürekli temiz üst başla oturulduğunu falan da hesaba katarsak, bu kadar temiz görünmesi çok normal.
-
Hayir, koltuk derileri birebir orjinal kendi döşemesi.quote:
Orijinalden alıntı: hikaye816km'si bana pek sahici gelmedi.
iç deriler falan komple yenilenmiş görünüyor. dıştan da pasta cila yapılınca bu derece güzel görünüyor.
detaylı bakım yapılmış satışa iyi hazırlanmış bir araç görüntüsü var.
mercedes güzel marka,kaliteli marka ancak belirli bir süreden sonra metal ve plastik yorgunluğu arabaların hurdaya ayrılması gerektiğini ifade ediyor ancak ülkemizde maalesef. tabi bu süre mercedes için 30-35 yıl olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katiliyorum. Sürekli kumaş pantolon görmüştür bu döşemeler.quote:
Orijinalden alıntı: djozGayet normal.
Kullanılırken bu arabayla bidonla turşu, piknik tüpü, mangal, top, kilim taşınmadığını ve çocuğun elindeki meyve suyunun koltuklara dökülmediğini, sürekli temiz üst başla oturulduğunu falan da hesaba katarsak, bu kadar temiz görünmesi çok normal.
Kot pantolonla oturulmayan koltuk kolay kolay eskimez.
C segmenti kısa boyutlarda olan bir Lineadan daha iyi u çekiyor bu kasa biliyor muydun ? Lineanın 2-3 tur attığı yerde bu tek direksiyon hareketiyle sokağı dönebiliyorquote:
Orijinalden alıntı: en1gma
Üst kasaları alırsın bu paraya
Ben S i ,daha doğrusu F segmenti sevemedim.tamam çok konforlu uçak gibi araba falan şehir içinde işkence resmen bunları kullanmak.
PitStopyoutube
Mercedes-Benz W220 S320L Detaylı İnceleme - Reviewhttps://www.youtube.com/watch?v=9tVLOdFyGnc&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sulu 126 bis alalım sana bence...
Bu araç 75 bin kmde. İş adamı aracı. Kapalı garajda durmuştur. En pahalı yıkamacılara gitmiştir.
Bu yaşta, bu kondisyon denecek araçlar genelde Japon ve özellikle Toyota’lardır. Hem hayatın çilesini çekerler hemde ilk günkü gibi dururlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 dolara kıç kadar ev bulursun ancak. Bilmeden atmayalım ki bahsettiğimiz para 8000 tl.
Tabi ki ABD ve Avrupa’da yaşam standardı ve satın alma gücü daha yüksek ama ‘birim’ hesabıyla hareket etmek düpedüz yanılmak ve yanıltmaktır.
Aynı mantıkla Fransa’da asgari ücret 1500 birim ama Türkiye’de 2800 birim. Böyle hesaplar yanıltır herkesi.
Orasi oyle de, park yeri bulmak dertquote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
C segmenti kısa boyutlarda olan bir Lineadan daha iyi u çekiyor bu kasa biliyor muydun ? Lineanın 2-3 tur attığı yerde bu tek direksiyon hareketiyle sokağı dönebiliyor
https://www.youtube.com/watch?v=9tVLOdFyGnc&feature=youtu.be
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Orasi oyle de, park yeri bulmak dert
Alıntıları GösterDireksiyon hissiyatindan ziyade öyle lüks arabayı linea gibi kullanamıyorsun haci abi
Benim b6 yı satacak olsam mercedes c alırım herhalde
Satmam tabi o ayrı:)
@megadave06
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 26 Mayıs 2021; 17:53:44 >
B6 passat yerine c hayatta almam. Son gerçek passat b6 dır netquote:
Orijinalden alıntı: en1gmaDireksiyon hissiyatindan ziyade öyle lüks arabayı linea gibi kullanamıyorsun haci abi
Benim b6 yı satacak olsam mercedes c alırım herhalde
Satmam tabi o ayrı:)
@megadave06
Alıntıları Gösterbide 2.0 dizelse of tadından yenmez. Ama o motorun tek sıkıntısı common rail olmayışı. "Pumpe düse" yakıt hattı var malesef
W204 makyajlı 1.6 turbo 2012-2013 ise olabilir. W205 e hayır
-
Görende Türkiye'de kiralar çok ucuz sanacak :D İstanbulda ortalama bir semtte elle tutulur bir evin kirası kaç Türk Lirası?
-
İlan yayindan mi kalkmis yoksa ben mi giremiyorum
Sen aldıysan göremen tabi @The Division Bell
2.0 tdi başkan,valla ben pump mump anlamam basınca gidiyor mu gidiyor
C lerin 156lik benzinli var dolu paketi güzel oluyor da uçtu onlar.zaten bu ötv yle falan hayatta isim olmaz soyacak başkasını bulsunlar
@MeGaDave06
Hahahhahaquote:
Sen aldıysan göremen tabi@The Division Bell
C lerin 156lik benzinli var dolu paketi güzel oluyor da uçtu onlar.zaten bu ötv yle falan hayatta isim olmaz soyacak başkasını bulsunlar
@MeGaDave06yav ne adamsin
-
Sanki yanlış hatırlamıyorsam 2008-2010 arası olanlar common rail ama hafızam beni yanıltıyor olabilir...quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
B6 passat yerine c hayatta almam. Son gerçek passat b6 dır netbide 2.0 dizelse of tadından yenmez. Ama o motorun tek sıkıntısı common rail olmayışı. "Pumpe düse" yakıt hattı var malesef
W204 makyajlı 1.6 turbo 2012-2013 ise olabilir. W205 e hayır
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: djozGayet normal.
Dusunmesi bile komik, Bagajda tursular ve mangal, on koltukta bir tane piknik tupu:)
Sisme deniz oyuncaklari falan:)
-
2.0 tdidan devam. 1.6 turbo benzinli hiçbir şekilde 2.0 dizelin yerini doldurmaz. Arkadaşımda var gaza basıyorum hissiyat yani ehh diyim. Ama benim 2.0 tdi audide bi basıyorum yok bariz koltuğa zamk diye yapıştırıyorquote:
Sen aldıysan göremen tabi@The Division Bell
@MeGaDave06
Eylül 2008 den sonra yani euro 5 zorunluluğu geldiği aydan itibaren dizel motorlarda common rail var vwde. Eylül 2008 öncesi geliştirilmiş olan motorlar pumpe düse düzeniquote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Sanki yanlış hatırlamıyorsam 2008-2010 arası olanlar common rail ama hafızam beni yanıltıyor olabilir...
Alıntıları Göster2008 den önceki dizel motorlarda vw hariç bir çok marka common rail düzenindeydi zaten. Vw çok geç geçti common raile. 2008 nedir ya dimi asqm ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 26 Mayıs 2021; 19:13:19 >
-
Doğrudur, hatta eksoz çıkışları farklı oradan ayırd ediliyor derlerdi yıllar evvel takıldığım passat forumunda. Birisinin çıkışları yere bakıyor diğeri yere paraleldi ama hangisi neydi unuttum gitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X