Şimdi Ara

17 YAŞINDAKİ S-CLASS'ın KONDÜSYONU... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bethesta

Boşum boş konuşuyorsun... Ben yarı Avrupa, yarı Türkiye'de yaşıyorum.

2013 yılında Skoda Rapid 1.6 dizel DSG'nin sıfırı Almanya'da 19.490 EURO satış fiyatı ile satışa sunuldu.

Aynı araç Türkiye'de aynı gün 53.500 TL'den satışa sunuldu, o da o zamanlar 21 bin EURO civarı yapıyordu, hepsini yazdım.

Ve ben bu aracı sıfır olarak da satın aldım, ruhsatları göstereyim!!!!

Yani Almanya'da sıfır 19.500 EURO olan araç TR'de 21 bin'e satılıyordu o zamanlar, hatta çok şaşırmıştım, fiyat farkı çok değil diye.

Şu an halen satmadım aracı, 8 yıllık neredeyse 200 bin KM'deki aracı şu an satmaya kalksam 120 bine çok rahat satarım, kaza boya yok diye!

EURO olarak 10 binden fazla yapar... Almanya'da satmaya kalksam 2-3 bin EURO verirler....

Anladın mı şimdi? 2. el, eski, yıpranmış, kullanılmıştır!!!! Nokta!!!!

Ama TR'de ikinci el araçlar asla değer kaybetmez, motoru bitik 20 yıllık araca servet isterler!!!! TR'de araçlar değer kaybetmediği için de imkanı olup da sıfır almayana şaşıyorum, neredeyse sıfır araç parasını dünya'nın neredeyse hiçbir ülkesinde artık para etmeyecek eski araca veriyor!!!!

Alıntıları Göster
    Birader boş dolu mu orasina kamuoyu karar verir. Rakamlar ortada fiyatlar ortada.

2005 model bir s-class avrupada da sifirindan 10 kat ucuza satiliyor, burada da. Bitti.

İki kıtada da deger kaybetme oranları birebir eşit. Uzerine daha laga luga yapmanin manasi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet normal.

Araba yaşla değil, kullanmakla eskir.

Kullanılırken bu arabayla bidonla turşu, piknik tüpü, mangal, top, kilim taşınmadığını ve çocuğun elindeki meyve suyunun koltuklara dökülmediğini, sürekli temiz üst başla oturulduğunu falan da hesaba katarsak, bu kadar temiz görünmesi çok normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

km'si bana pek sahici gelmedi.

iç deriler falan komple yenilenmiş görünüyor. dıştan da pasta cila yapılınca bu derece güzel görünüyor.

detaylı bakım yapılmış satışa iyi hazırlanmış bir araç görüntüsü var.

mercedes güzel marka,kaliteli marka ancak belirli bir süreden sonra metal ve plastik yorgunluğu arabaların hurdaya ayrılması gerektiğini ifade ediyor ancak ülkemizde maalesef. tabi bu süre mercedes için 30-35 yıl olabilir  

Hayir, koltuk derileri birebir orjinal kendi döşemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Gayet normal.

Kullanılırken bu arabayla bidonla turşu, piknik tüpü, mangal, top, kilim taşınmadığını ve çocuğun elindeki meyve suyunun koltuklara dökülmediğini, sürekli temiz üst başla oturulduğunu falan da hesaba katarsak, bu kadar temiz görünmesi çok normal.

Katiliyorum. Sürekli kumaş pantolon görmüştür bu döşemeler.

Kot pantolonla oturulmayan koltuk kolay kolay eskimez.

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Üst kasaları alırsın bu paraya
    Ben S i ,daha doğrusu F segmenti sevemedim.tamam çok konforlu uçak gibi araba falan şehir içinde işkence resmen bunları kullanmak.
    C segmenti kısa boyutlarda olan bir Lineadan daha iyi u çekiyor bu kasa biliyor muydun ? Lineanın 2-3 tur attığı yerde bu tek direksiyon hareketiyle sokağı dönebiliyor

PitStopyoutube
    Mercedes-Benz W220 S320L Detaylı İnceleme - Review
    https://www.youtube.com/watch?v=9tVLOdFyGnc&feature=youtu.be

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Sulu 126 bis alalım sana bence...

• Bu araç 75 bin kmde. İş adamı aracı. Kapalı garajda durmuştur. En pahalı yıkamacılara gitmiştir.

Bu yaşta, bu kondisyon denecek araçlar genelde Japon ve özellikle Toyota’lardır. Hem hayatın çilesini çekerler hemde ilk günkü gibi dururlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknocu_guvercin kullanıcısına yanıt

1000 dolara kıç kadar ev bulursun ancak. Bilmeden atmayalım ki bahsettiğimiz para 8000 tl.

Tabi ki ABD ve Avrupa’da yaşam standardı ve satın alma gücü daha yüksek ama ‘birim’ hesabıyla hareket etmek düpedüz yanılmak ve yanıltmaktır.

Aynı mantıkla Fransa’da asgari ücret 1500 birim ama Türkiye’de 2800 birim. Böyle hesaplar yanıltır herkesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

C segmenti kısa boyutlarda olan bir Lineadan daha iyi u çekiyor bu kasa biliyor muydun ? Lineanın 2-3 tur attığı yerde bu tek direksiyon hareketiyle sokağı dönebiliyor

https://www.youtube.com/watch?v=9tVLOdFyGnc&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    Orasi oyle de, park yeri bulmak dert

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Orasi oyle de, park yeri bulmak dert

Alıntıları Göster

Direksiyon hissiyatindan ziyade öyle lüks arabayı linea gibi kullanamıyorsun haci abi

Benim b6 yı satacak olsam mercedes c alırım herhalde

Satmam tabi o ayrı:)

@megadave06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 26 Mayıs 2021; 17:53:44 >
  • quote:

Direksiyon hissiyatindan ziyade öyle lüks arabayı linea gibi kullanamıyorsun haci abi

Benim b6 yı satacak olsam mercedes c alırım herhalde

Satmam tabi o ayrı:)

@megadave06

Alıntıları Göster
    B6 passat yerine c hayatta almam. Son gerçek passat b6 dır net bide 2.0 dizelse of tadından yenmez. Ama o motorun tek sıkıntısı common rail olmayışı. "Pumpe düse" yakıt hattı var malesef

W204 makyajlı 1.6 turbo 2012-2013 ise olabilir. W205 e hayır

• entigin E kullanıcısına yanıt

Görende Türkiye'de kiralar çok ucuz sanacak :D İstanbulda ortalama bir semtte elle tutulur bir evin kirası kaç Türk Lirası?

• İlan yayindan mi kalkmis yoksa ben mi giremiyorum

• Sen aldıysan göremen tabi@The Division Bell
    2.0 tdi başkan,valla ben pump mump anlamam basınca gidiyor mu gidiyor
    C lerin 156lik benzinli var dolu paketi güzel oluyor da uçtu onlar.zaten bu ötv yle falan hayatta isim olmaz soyacak başkasını bulsunlar
    @MeGaDave06

• quote:

Sen aldıysan göremen tabi@The Division Bell
    C lerin 156lik benzinli var dolu paketi güzel oluyor da uçtu onlar.zaten bu ötv yle falan hayatta isim olmaz soyacak başkasını bulsunlar
    @MeGaDave06
    Hahahhaha yav ne adamsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

B6 passat yerine c hayatta almam. Son gerçek passat b6 dır net bide 2.0 dizelse of tadından yenmez. Ama o motorun tek sıkıntısı common rail olmayışı. "Pumpe düse" yakıt hattı var malesef

W204 makyajlı 1.6 turbo 2012-2013 ise olabilir. W205 e hayır

Alıntıları Göster
    Sanki yanlış hatırlamıyorsam 2008-2010 arası olanlar common rail ama hafızam beni yanıltıyor olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Gayet normal.

Dusunmesi bile komik, Bagajda tursular ve mangal, on koltukta bir tane piknik tupu:)

Sisme deniz oyuncaklari falan:)

• quote:

Sen aldıysan göremen tabi@The Division Bell
    @MeGaDave06
    2.0 tdidan devam. 1.6 turbo benzinli hiçbir şekilde 2.0 dizelin yerini doldurmaz. Arkadaşımda var gaza basıyorum hissiyat yani ehh diyim. Ama benim 2.0 tdi audide bi basıyorum yok bariz koltuğa zamk diye yapıştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Sanki yanlış hatırlamıyorsam 2008-2010 arası olanlar common rail ama hafızam beni yanıltıyor olabilir...

Alıntıları Göster
    Eylül 2008 den sonra yani euro 5 zorunluluğu geldiği aydan itibaren dizel motorlarda common rail var vwde. Eylül 2008 öncesi geliştirilmiş olan motorlar pumpe düse düzeni 2008 den önceki dizel motorlarda vw hariç bir çok marka common rail düzenindeydi zaten. Vw çok geç geçti common raile. 2008 nedir ya dimi asqm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 26 Mayıs 2021; 19:13:19 >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, hatta eksoz çıkışları farklı oradan ayırd ediliyor derlerdi yıllar evvel takıldığım passat forumunda. Birisinin çıkışları yere bakıyor diğeri yere paraleldi ama hangisi neydi unuttum gitti.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.